Проблем с m50b25
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Проблем с m50b25
Аз за това и пиша рядко вече
Като не знам нещо, не коментирам, понеже не съм се родил научен и от такива коментатори ми е дошло до гуша, точно като -> абе да така се прави, иначе се прави, мога всичко, а реално 90% никой нищо не може и не знае, а говори, с което не само подвежда хората, а и се пораждат един куп заблуди, точно като темата за маслото и как е най-добре да караш с 0-40...

Като не знам нещо, не коментирам, понеже не съм се родил научен и от такива коментатори ми е дошло до гуша, точно като -> абе да така се прави, иначе се прави, мога всичко, а реално 90% никой нищо не може и не знае, а говори, с което не само подвежда хората, а и се пораждат един куп заблуди, точно като темата за маслото и как е най-добре да караш с 0-40...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
То пък щото в темата за маслото като писаха 1-2ма, които наистина са навътре в тая материя, пак не стана цирк...
Да - никой не се е родил научен, но ако всички бяхме научени то нямаше да има форум, в който да драскаме. А самата идея на форума е да се учим един от друг. Иван написал това. Стоян го знае, но не е съгласен --> "Иване, не е така, а еди си как" и накрая всички са доволни.
Ако диагностиката е читава и изкарва само ламбда като проблем - супер. Нека колегата я смени, и да мери компресия. После да сподели новото инфо и тогава да мислим наново.
Да - никой не се е родил научен, но ако всички бяхме научени то нямаше да има форум, в който да драскаме. А самата идея на форума е да се учим един от друг. Иван написал това. Стоян го знае, но не е съгласен --> "Иване, не е така, а еди си как" и накрая всички са доволни.
Ако диагностиката е читава и изкарва само ламбда като проблем - супер. Нека колегата я смени, и да мери компресия. После да сподели новото инфо и тогава да мислим наново.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Колега, как очакваш кола на 15 години и нагоре ако не е поддържана все още да си ги има стоковите коне. М50Б25 така или иначе не е кой знае колко силна кола, а ако не работи някой датчик или главата или клапаните имат луфтове през които може да гледаш няма какво да очакваш повече. Закачи я на диагностика, премери компресията и ще се види къде е проблема.
Аз бих заложил по-скоро на глава. От там си отиват едни 20-30 коня с кеф.
Понеже аз си карах 28-цата с Mobil1 0W-40 и явно съм бил заблуден. Обясни ми с кое е по-добре от това, че да не правя грешки вече, щото аз си вярвах че съм карал с най-доброто.
Аз бих заложил по-скоро на глава. От там си отиват едни 20-30 коня с кеф.
Boyadjiev написа: а и се пораждат един куп заблуди, точно като темата за маслото и как е най-добре да караш с 0-40...
Понеже аз си карах 28-цата с Mobil1 0W-40 и явно съм бил заблуден. Обясни ми с кое е по-добре от това, че да не правя грешки вече, щото аз си вярвах че съм карал с най-доброто.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Мина тои Снупа при мен.Лан сондата ,че не работи -не работи.В понеделник ще му мернем компресията,но като гледам какво излиза от кумина и какъв цвят ,маи няма да има.
Пък това как се замря при следваща предавка направо си върви като дваиска
Пък това как се замря при следваща предавка направо си върви като дваиска
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Те повечето 28-ци вървят както БИ ТРЯБВАЛО да върви 20-ка, тъй че спокойно можеш да кажеш 18-ка
Някъде из чарколяците имам сонда Беру мисля беше, която беше има-няма 500км на колата преди да реша да купя всички датчици оригинални.

Някъде из чарколяците имам сонда Беру мисля беше, която беше има-няма 500км на колата преди да реша да купя всички датчици оригинални.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
Я даи тая сонда на Л.С. и без туи ще му слагаме нещо на Снупчето.Ма какво ли да се очаква от тая кола ,на варел е с заварен диф ,мятана по пистите ....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Сега ми кажи, че е едно зелено с присаждан багажник и направо го водете на Надин 

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Сега ми кажи, че е едно зелено с присаждан багажник и направо го водете на Надин
Че е зелено -зелено е

Ще видя цената на сондата ,нова и ще кореспондираме ,съответно с негово съгласуване.
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Огледаите внимателно инсталацията,наскоро имах проблем с 20ската на един познат и инсталацията на мотора беше просто много зле незнам каква беше но мотора вървеше като 16-ка
сложихме му инсталация от м50б25 и сега върви дори по добре от 20ска

- kalobrana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Квото намери
Същото се случва и когато компа е от М50Б20. По номера са еднакви с М50Б25.
Пиши повече инфо.какво сте взели и на какво го слагате.
Пиши повече инфо.какво сте взели и на какво го слагате.
Бирата е доказателство че Бог съществува!
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
То Снупа да си ключи темата,че то ко излезе .колата 325 ,пък някои турил дваиска мотор с електромиката на 325
Кви сонди да сменям,кви глупости.Ще има смяна на мотор тоя му е прочетена литургия

Кви сонди да сменям,кви глупости.Ще има смяна на мотор тоя му е прочетена литургия

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Пресиян Василев написа:То Снупа да си ключи темата,че то ко излезе .колата 325 ,пък някои турил дваиска мотор с електромиката на 325![]()
Баси гадните хора

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
Boyadjiev написа:Пресиян Василев написа:То Снупа да си ключи темата,че то ко излезе .колата 325 ,пък някои турил дваиска мотор с електромиката на 325![]()
Баси гадните хораТо и моята излиза шмекер по комп - 20/25 ама на вървеж се знае каква е
Ти остави тая работа ,ами го набутали момчето кат я купувал му казали ,че купува б25 .И ми е приятелче ,как все такива хора се навъдиха играчорчета,все гледат да прецакват.Абортирала е 25-цата и кво бумтара за 100 кинта няква дваиска .
Лошото е ,че все намахме време да се засечем ,че то мина и много време инак с удоволствие ще му помогна да я връща
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Наистина е отвратителна постъпка... Как не им е гадно после не знам, немат ли съвест тия хора 

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Кво излезна ся.. че са му набутали 20-ка за 25-ца ли
МАлеее 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3