Камор Ауто

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Камор Ауто

Мнение от Brad4eda » 02 Юни 2006, 20:27

Искам тук да споделя и да изразя своите благодарности към инж.Георги Христов,сервизен консултант в Камор! :D
Та накратко,запалих мой приятел и в последствие той се присейдени към наща "религия" :bowdown: :ok: ! Като си купи едно чудно BMW 318is E36 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Искам да изкажа специални благодарности на горе споменатия човек за обърнатото внимание и компетентното мнение!
Хора в Камора клиента е БОГ!!! :mhihi: това се казва обслужване!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от spookyy » 02 Юни 2006, 20:59

Ти явно си доволен от него... Мен никак не ми харесва. Един сприхав ми се вижда, всеки път намусен, все едно някой му се е изпикал в гащичките едва ли не. Аз колкото пъти съм ходил, едва си отваря устата...

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 03 Юни 2006, 18:26

Явно си го улучил на кеф. 2 пъти съм ходил и 2-та пъти беше леко пренебрежително отношението. :confused:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 03 Юни 2006, 23:59

Един доволен .... :mhihi: браво :!: :lol:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 04 Юни 2006, 0:03

аз мисля да прекарам на преглед една 320-ска :mhihi: като нов собственик :mhihi: 83-то лято :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 04 Юни 2006, 0:37

Мда,ако става въпрос за човека,дето е в дясната кабинка-определено изражението му е все едно сега се е издрайфал

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от spookyy » 04 Юни 2006, 0:43

OPASNO LUD написа:Мда,ако става въпрос за човека,дето е в дясната кабинка-определено изражението му е все едно сега се е издрайфал

Точно за него става дума... :lol: Някакви впечатления от другия имате ли, да знам дали има смисъл вече да ходя при него?

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 04 Юни 2006, 1:27

Изглежда по-симпатичен и учтив,но вечно има работа и те зарязва да висиш по 10на минути и те пренасочва към другия

Потребител
Аватар

Мнение от jmanov » 05 Юни 2006, 22:30

Истината е, че и те са открили комунизма. Карат я през просото просто защото нямат адекватен контрол и по-скоро защото тук в България има доста нещастници, които си мислят че са тарикати, когато се оставят да се държат с тях все едно са длъжни да плащат огромни суми за ремонти и да се съгласяват със всякаквите безумни хипотези на разни "специалисти", работещи на принципа "заменяме всички части с нови и проблема ще се реши, дори да не сме съвсем точно наясно къде е!". Просто сме ги научили, че даваме мило и драго за колите си и те си развяват байрака както падне. Тоя същия Жоро ми струва 270 лева за безумни и ненужни диагностики преди две седмици и със сигурност спечели, че си беше тръгнал преди да дойда да си взема колата. Някакъв неадекватник изглежда да е! Разглобиха ми колата и ми я тестваха цял ден, за да ми кажат, че са открили... проблемите, които им бяха докладвани сутринта. Велики са, няма що! Клиента е цар, ама без дрехи (ако си спомняте приказката)!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 06 Юни 2006, 9:54

Другият фен се казва Теди и аз колкото пъти да ми се е налагало да ходя за разни дребни работи, винаги е бил много учтив и любезен. Мен лично повече ме кефи, нищо лично към другия.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 06 Юни 2006, 10:19

Теди е пичът, права си! Аз само с него си общувам и за около година вече всичко е точно 8) Не само, че заради него не съм имал излишни разходи, но и в много случаи той лично ми е спестявал такива ;)
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от jmanov » 06 Юни 2006, 11:00

Прави сте! Аз също с него само си говоря и в интерес на истината е свестен.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от versaceto » 06 Юни 2006, 20:11

jmanov написа:Прави сте! Аз също с него само си говоря и в интерес на истината е свестен.

Така си е,аз му имам и телефона. някой ако иска...

Потребител
Аватар

Мнение от jmanov » 07 Юни 2006, 12:22

Абе дето имало някакъв тарикат шивач, дето казал че ще ушие най-уникалните дрехи за царя. Толкова уникални, че простите и низшите няма да могат да ги виждат. В крайна сметка царя излязъл пред хората да им се изфука с новите си уникални дрехи и да ги заслепи с великолепието и неповторимостта си (дрехите били уникално скъпи съответно), но нещеш ли някакво "много бедно и просто" момче от тълпата извикало: "Лелее, вижте! Царят е гол!" ... Та такива сме гъзарчета и ние българчетата - с колкото повече те излъжат, толкова по-тарикат си!

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 07 Юни 2006, 12:28

jmanov написа:Абе дето имало някакъв тарикат шивач, дето казал че ще ушие най-уникалните дрехи за царя. Толкова уникални, че простите и низшите няма да могат да ги виждат. В крайна сметка царя излязъл пред хората да им се изфука с новите си уникални дрехи и да ги заслепи с великолепието и неповторимостта си (дрехите били уникално скъпи съответно), но нещеш ли някакво "много бедно и просто" момче от тълпата извикало: "Лелее, вижте! Царят е гол!" ... Та такива сме гъзарчета и ние българчетата - с колкото повече те излъжат, толкова по-тарикат си!

Пропускаш да кажеш, че всъщност шивача просто не му облякъл нищо. Но Царя, за да не го помислят за прост, не си признал че не вижда дрехи.
А извода ти, колега, нещо не го вденах какъв е и откъде го извади, само общата идея да препсуваме народа си разбрах...

Следваща

Назад към Основен Форум