Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Бисери от форума
BadAngel написа:drago_pavlov написа:BadAngel написа:при завой предните колела изминават по-дълъг път от задните, което прави карането на 4х4 трудна работа
и това е бисер, защото?
В темата ти обясних. Ако искаш си избери радиус на завой и като имам време някой ден ще ти сметна колко по-дълъг път изминават предните от задните, а пък ти ще си прецениш колко трудно се кара 4х4... Или може да пуснеш анктета в офроуд форума

Apassionata написа:не са си изджасквали задните гуми в бордюра в остър завой... по неясни причини що предните минаха без проблем![]()
![]()
Случвало ли ти се е да "изджаскаш" задните гуми в бордюра на бул. България?
Не говорим за завои с радиус 1 метър; по кварталните улички около Витошка...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
drago_pavlov написа:BadAngel написа:drago_pavlov написа:BadAngel написа:при завой предните колела изминават по-дълъг път от задните, което прави карането на 4х4 трудна работа
и това е бисер, защото?
В темата ти обясних. Ако искаш си избери радиус на завой и като имам време някой ден ще ти сметна колко по-дълъг път изминават предните от задните, а пък ти ще си прецениш колко трудно се кара 4х4... Или може да пуснеш анктета в офроуд форума
Apassionata написа:не са си изджасквали задните гуми в бордюра в остър завой... по неясни причини що предните минаха без проблем![]()
![]()
Случвало ли ти се е да "изджаскаш" задните гуми в бордюра на бул. България?
Не говорим за завои с радиус 1 метър; по кварталните улички около Витошка...
Защо просто не си представите ТИР, който завива

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
M3 E92 написа:Защо просто не си представите ТИР, който завива
Защото не мога да си представя кола, която ще се сгъне посредата като ТИР или Икарус

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:M3 E92 написа:Защо просто не си представите ТИР, който завива
Защото не мога да си представя кола, която ще се сгъне посредата като ТИР или Икарус
То ТИР-а не се сгъва през средата, просто завиващите колела са разположени на две последователни оси.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Не знам какъв ви е бил спора и в коя тема, и какво сте си обяснявали там /някой да ми даде линк на ЛС да вида/, но мисля, че наистина задните гуми изминават по-къс път при завой, съответно колкото по остър, тълкова по-къс ...и ми се видя неподходящо изказването на Ейнджела да е в бисери... Някой може да сметне каква е разликата в изминатия път, вероятно е пренебрежима малка за спора, който се води за 4по4... А по "България" едни завои, една теснотия, съсипах си джантите там по бордюрите
Айде пийс и стига спам

Айде пийс и стига спам

Е.Димитров написа:Coulthard написа:Е.Димитров написа:Синеее,толкова не моем да чукам,колкото искат да ми пуснат
Явно вече си в периода когато желанията надхвърлят възможностите и започва да си личи![]()
![]()
Имаме участник познал каквото има за познаване
Емо, спри се, бе, ман

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
kulov написа:Е.Димитров написа:Coulthard написа:Е.Димитров написа:Синеее,толкова не моем да чукам,колкото искат да ми пуснат
Явно вече си в периода когато желанията надхвърлят възможностите и започва да си личи![]()
![]()
Имаме участник познал каквото има за познаване
Емо, спри се, бе, ман
Не мое се зАпре

drago_pavlov написа:BadAngel написа:drago_pavlov написа:BadAngel написа:при завой предните колела изминават по-дълъг път от задните, което прави карането на 4х4 трудна работа
и това е бисер, защото?
В темата ти обясних. Ако искаш си избери радиус на завой и като имам време някой ден ще ти сметна колко по-дълъг път изминават предните от задните, а пък ти ще си прецениш колко трудно се кара 4х4... Или може да пуснеш анктета в офроуд форума![]()
извинявам се предварително, че не пиша по темата, но чувствам нужда да се аргументирам
колега, когато навиеш пълен волан задните гуми минават по в центъра на окръжността, която описваш нали така?
а с увеличаването на разстоянието от центъра се увеличава и радиуса
ако нямаш пространствено мислене, мисли поне логично
кому е нужен междуосев диференциал, при условие, че предните и задните оси минават един и същ път?
извинявай много, но демонстрираш много ниска автомобилна и по-общо техническа култура
помисли, сметни си каквото имаш да смяташ и според мен е редно да се извиниш и да признаеш, че си допуснал грешка

спора идва от темата за катастрофиралата навара и ми се струва неуместно някой да ми обяснява как няма проблем да се кара на заключен междуосев диференциал, при условие, че съм карал многократно на включено 4х4 и при кола, която е повече от 5 метра дълга, всеки обратен завой е изпитание на универсалните ценности

No bling at the Ring
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
А сега познайте, защо темата е заключена?
LiTtLeRoCk написа:Още един излишен коментар или заяждане на лична основа, и оставате без тема докато не се успокоите.Цъкаш си бисера и това е, без коментари!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Нека опитаме пак.
Приятно четене и писане.
Приятно четене и писане.
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
TNT написа:xpl0d написа:sambeto написа:M3 E92 написа:Той сексът гори калориите, споко
Зависи от секса....при мене га бех млад ми причини травма на дясната ключица тоя "секс"![]()
Слоница ли си качвал там бре
Добрият майстор работи на голям тезгях![]()
![]()

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
ivoo написа:
Ти па нали си във Юнайтет Стейтс бе , що сЪ пениш ? Седи си там , и гледай филма само , що се дуеш?
Манчев73 написа:
С кво се дуя бе пръч,ей дрът съм ,ама като чуя пишлеме тъпо като теб,ми идва желанието....

Ти па нали си във Юнайтет Стейтс бе , що сЪ пениш ? Седи си там , и гледай филма само , що се дуеш?

Манчев73 написа:
С кво се дуя бе пръч,ей дрът съм ,ама като чуя пишлеме тъпо като теб,ми идва желанието....

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
и още малко от колегата....
от тук:
viewtopic.php?f=7&t=291226

Манчев73 написа::OT: разчекни гадже,тогава учи как да разчекнеш колата колега.....имам подозрения,че camber за теб е да цомбиш женки
от тук:
viewtopic.php?f=7&t=291226

Променено заглавие на тема от модератор

Аз се опитвам да заобикалям правилата и скоро ще получа БАН.
Литъл рок към MS
"Понеже петела на село е много разгонен, и изкърти на баба кокошарника с една кокошка, вземи да докараш тоя кенеф с многото нули да го ползваме за курник."
Добре, че я отключи темата
"Понеже петела на село е много разгонен, и изкърти на баба кокошарника с една кокошка, вземи да докараш тоя кенеф с многото нули да го ползваме за курник."
Добре, че я отключи темата