êàòàñòðîôà. Èìà ëè ñìèñúë äà ÿ ïðàâÿ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
êàòàñòðîôà. Èìà ëè ñìèñúë äà ÿ ïðàâÿ?
Ðàçìàçàõ ïðåäíèöàòà íà ãîðêîòî.
Èìà ëè ñìèñàë äà ÿ îïðàâÿì? -
* ñêîðîñòíèÿ ëîñò å ïîòúíàë íàäîëó. íå ñìåíÿ ñêîðîñòè.
* ìîòîðà ïàëè è ðàáîòè
* âîëàíà âúðòè
* êúäå äà ÿ çàêàðàì äà ÿ èçìåðÿò äàëè å óñóêàíà ïðè óäàðà
Îùå íÿìàì îöåíêà îò Áóëèíñ.
Ïðåïîðú÷àéòå ìè ñåðâèç. Êàê ùå îïðàâÿ áîÿòà äà å åäíàêâà íàâñÿêúäå?Òàçè å îðèãèíàëíà áîÿ

Èìà ëè ñìèñàë äà ÿ îïðàâÿì? -
* ñêîðîñòíèÿ ëîñò å ïîòúíàë íàäîëó. íå ñìåíÿ ñêîðîñòè.
* ìîòîðà ïàëè è ðàáîòè
* âîëàíà âúðòè
* êúäå äà ÿ çàêàðàì äà ÿ èçìåðÿò äàëè å óñóêàíà ïðè óäàðà
Îùå íÿìàì îöåíêà îò Áóëèíñ.
Ïðåïîðú÷àéòå ìè ñåðâèç. Êàê ùå îïðàâÿ áîÿòà äà å åäíàêâà íàâñÿêúäå?Òàçè å îðèãèíàëíà áîÿ
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Не изглежда толкова зле, тя не те е изоставяла нали? Значи и ти не я изоставяй, оправи я, а за боята не се шашкай ша ти я докарат баш стига да целнеш свестни бояджии 

Äà ìîëÿ àêî íÿêîé çíàå ñâåñòåí áîÿäæèÿ äà ãî ïðåïîðú÷à. Íèùî íå ðàçáèðàì óòðå ùå ìó ñíèìàì áîÿòà îòáëèçî íà ïîñòðàäàëîòî. Êúâ å òîÿ ìåòàëèê, èìà "ñëþäà" îòâúòðå, êàòî ñå ãëåäà îòáëèçî, áîÿòà å òàêàâà ñ ðàçëè÷íè îòåíúöè íà ñèâî íà ñëþäè?
Êîëåòî áåùå ìíîãî íàòåãíàòî ïðåäè äà óëó÷è ïåíñèîíåð ñ íèñàí ñïðÿë íà çåëåíî íà ñâåòîôàð. ßâíî ìó å ïàäíàë ìîòîðà íà ÁÌÂ-òî çàùîòî ëîñòà àí ñêîðîñòèòå ìó å ïîòúíàë íàäîëó. Íå ìîãà äà ìó îòâîðÿ ïðåäíèÿ êàïàê, ïî-ñêîðî íå ñìåÿ ïðåäè îãëåäà îò Áóëèíñ, çàùîòî íÿìà äà ìîãà äà ãî çàòâîðÿ ïîñëå.
Êîëåòî áåùå ìíîãî íàòåãíàòî ïðåäè äà óëó÷è ïåíñèîíåð ñ íèñàí ñïðÿë íà çåëåíî íà ñâåòîôàð. ßâíî ìó å ïàäíàë ìîòîðà íà ÁÌÂ-òî çàùîòî ëîñòà àí ñêîðîñòèòå ìó å ïîòúíàë íàäîëó. Íå ìîãà äà ìó îòâîðÿ ïðåäíèÿ êàïàê, ïî-ñêîðî íå ñìåÿ ïðåäè îãëåäà îò Áóëèíñ, çàùîòî íÿìà äà ìîãà äà ãî çàòâîðÿ ïîñëå.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
epichen написа:Да моля ако някой знае свестен бояджия да го препоръча. Нищо не разбирам утре ще му снимам боята отблизо на пострадалото. Къв е тоя металик, има "слюда" отвътре, като се гледа отблизо, боята е такава с различни отенъци на сиво на слюди?
Колето беще много натегнато преди да улучи пенсионер с нисан спрял на зелено на светофар. Явно му е паднал мотора на БМВ-то защото лоста ан скоростите му е потънал надолу. Не мога да му отворя предния капак, по-скоро не смея преди огледа от Булинс, защото няма да мога да го затворя после.
боята трябва да ти я пише на бомбето на хармортесьора
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Sharo написа:epichen написа:Да моля ако някой знае свестен бояджия да го препоръча. Нищо не разбирам утре ще му снимам боята отблизо на пострадалото. Къв е тоя металик, има "слюда" отвътре, като се гледа отблизо, боята е такава с различни отенъци на сиво на слюди?
Колето беще много натегнато преди да улучи пенсионер с нисан спрял на зелено на светофар. Явно му е паднал мотора на БМВ-то защото лоста ан скоростите му е потънал надолу. Не мога да му отворя предния капак, по-скоро не смея преди огледа от Булинс, защото няма да мога да го затворя после.
боята трябва да ти я пише на бомбето на хармортесьора
Именно! Ако е оригиналната каквото ми се струва, че е

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Не се плаши пич! Не е толкова зле! Хич не ми се вярва да е усукана, даже е почти невъзможно, не е толкова силен удара. Добре, че нямаш air bag. Ще ти оправят колицата за 0 време. По-скоро аз бих се притеснявал за изплащането на щетата от господата в БУЛИНС в последно време само "ХУБАВИ" приказки се чуват за тях!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
a3 написа:Не се плаши пич! Не е толкова зле! Хич не ми се вярва да е усукана, даже е почти невъзможно, не е толкова силен удара. Добре, че нямаш air bag. Ще ти оправят колицата за 0 време. По-скоро аз бих се притеснявал за изплащането на щетата от господата в БУЛИНС в последно време само "ХУБАВИ" приказки се чуват за тях!
аве на мене доста бързо ми изплатиха щетата ... и то тотална .... е сравнително, месец и малко...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Sharo
- старши ентусиаст
-
a3 написа:Sharo написа:аве на мене доста бързо ми изплатиха щетата ... и то тотална .... е сравнително, месец и малко...
То, че ще платят е ясно! Въпроса е с платеното да може да си покрие разходите по колицата! Ти доволен ли остана ?
ами пълната стойност ми изплатиха, но колата остана за тях ...,което беше приемливо за мене
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Здрасти, мисля че мога да ти препоръчам добър бояджия, мен ме удариха преди два месеца и човека се оказа някъв шеф на сервиза, пое отговорност и го оправи удареното, след това абсолютно нищо не личи. Сервиза беше на ъгъла на ботев и сливница, то там е някъв център на дачиа и волво, едно голямо хале. Ремонтите ги правят на друго място. Ако искаш иди и попитай, наистина са професионалисти. Това от мен, оправи си я колата изглежда си много добре запазена:)
.
Абе нищо и никакъв удар, щом мотора работи прави я.
А аз съм доволен от едни бояджии които са като слизаш от семинарията надолу към Хемус (май черни връх се казваше булеварда) след светофара в дясно, т.е. като подминеш пиреус банк (която е отляво) веднага ще ги видиш има коли качени по бордюра.
А аз съм доволен от едни бояджии които са като слизаш от семинарията надолу към Хемус (май черни връх се казваше булеварда) след светофара в дясно, т.е. като подминеш пиреус банк (която е отляво) веднага ще ги видиш има коли качени по бордюра.
И аз ги знам тия пичове при Хемус!Докарват боята,ама взимат много скапо и оставят "място за работа"на ръждата след известно време!
Ако искаш може да тидам един телефон на мои приятел които ми прави преди време Реното,и го направи наистина като ново!
Бях прецакал цялата предница:капак,броня,маска,декоративна решетка,фарове,мигачи,рамката под мотора се веше усукала,един рог на купето беше поел и се беше усукал,а оттам неможеше да се извади акумулатора ирога опираше в ролката на ангренажа-мотор не работеше поради това!Единиа макферсон(амортесиора,се беше качил нагоре...абе яко мизериа
Сваляха ми мотора за да изпанат колата(качваха я на стенд)
Всичко това да ми се оправи за 1300 лв(без частите,тях намерих на танко от един приятел)
Та казвам ти това за даси направиш сметка и ако имаш интерес,пиши да ти давам кординати!
П.С Моята не беше на ход,болана не се вартеше и му я снимах,по снимките ми каза какво ще ми струва горе-долу........ЗАДАЛЖИТЕЛНО иска да види колата!
Успех колега,дано ти платят всичко от БулИнс
Ако искаш може да тидам един телефон на мои приятел които ми прави преди време Реното,и го направи наистина като ново!
Бях прецакал цялата предница:капак,броня,маска,декоративна решетка,фарове,мигачи,рамката под мотора се веше усукала,един рог на купето беше поел и се беше усукал,а оттам неможеше да се извади акумулатора ирога опираше в ролката на ангренажа-мотор не работеше поради това!Единиа макферсон(амортесиора,се беше качил нагоре...абе яко мизериа

Сваляха ми мотора за да изпанат колата(качваха я на стенд)
Всичко това да ми се оправи за 1300 лв(без частите,тях намерих на танко от един приятел)
Та казвам ти това за даси направиш сметка и ако имаш интерес,пиши да ти давам кординати!
П.С Моята не беше на ход,болана не се вартеше и му я снимах,по снимките ми каза какво ще ми струва горе-долу........ЗАДАЛЖИТЕЛНО иска да види колата!
Успех колега,дано ти платят всичко от БулИнс
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2