скърцане в купето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b20
- Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
- Детайли за колата: м пакет брат направо самолет
скърцане в купето
Здравейте колеги знам че колицата ми вече не е първа младост но скърцанията по купето се увеичиха значително след зимата и реших да попитам няма ли някакъв препарат с който да намажа кожата п корите и по седалките за да може като се добира до друг материал да не издава гадния скърцащ звук.И още едно въпросче да не пълня форума с друга тема как да разбера дали оплътненията по прозорците за се похабили и дали смяната им с нови ще подобри малко обезшумяването на струята въздух при по висока скорост.?
кой според вас е вечният враг на БМВ? ....
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
Re: скърцане в купето
Уплатненията ако са сплескани и не ги мачка вратата(стъклото) като е затвориш значи е добре да си ги смениш,ако имаш възможност направо ги сменяй както каза не са първа младост.Скърцането при е36 много често идва от ключалките на вратите,пластмасите на волана(при завой),ако е купе задните кори,ако е седан от всички може да е... те си се разлепват тва всеки каращ е36 го знае от опит :Д за др не се сещам дано съм бил полезен

- zonian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 1.8i
- Мечтае да кара: z4/850i
- Детайли за колата: коли без тавани, мани
Колега, ела да те повозя в мойта, и ще забравиш за всякакви скърцания по твойта. Радвай се че още ти вози гъза, не забравяй, че повечето от тия коли вече са пълнолетни. 

- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
хах ами да ясно ми е че не е първа младост ама си мислех че някак си може някой колега да е измислил начин и за тази ''екстра'' все пак във форума има за всичко което ми се е случвало по колата някакво решение.на мен ми мина през ума да се намеже с нещо самата кора за да омекне и да не е така твърдо и скърцащо а за обезшумяването освен оплътнението мисля да напълня и вратите с някакъв вид вата който слагат по касите на колоните незнам дали би помогнало но ще опитам и ще кажа дали се е получило нещо. 

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Не си се возил на Ауди - там да видиш какво става
Там където скърца просто я уплатняваш, може отзад кората да ти тропа (както е при мен). Един приятел си пръскаше Алфата (при тях положението е тоталка) с WD-40
и имаше ефект да ти кажа
Ама то този се беше вманиачил по това WD 

- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
ами интересното е че кората ямахах скоро и пак не можах да янакарам да скърца но всичко друго си скърца а какво е това WD къде мога да го намеря и кое точно прускам с него корите или кожата по седалките.?
за алфа незнам ама аз преди години карах голф 3 кабрио и при него никакви оплътнения не помагаха като вдигнех 100 км вътре в колата ставашетурболенция и е36 ката ми се струва като лимузина донего ама какво да очаквам...на баща ми е46 цата издава вече някакви звуци пък какво остава за моята баракаи все пак искам да пробвам с нещо. 

- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
колега аз ся ще слагам микропореста гума във вратите и ще стане хладилник :Д А скърцането от корите аз си го опраих като си ги свалих и залепих :Д

- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
как ги залепи колега ? и какв представлява тази гума.?
8 мнения
• Страница 1 от 1