е36 1.8 ис малко повече сила

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw e39
Мечтае да кара: Bmw е38

Re: е36 1.8 ис малко повече сила

Мнение от patkana1 » 08 Мар 2012, 13:13

batkoki написа:еми то ако с 30 лв гас минава 100 км си е бомба аз без турбо с ГИ минавам с 10 лв 50 км градско и се влача буквално по улиците на гас грам не и давам гас и пак ми е такъв разхода.мисля че колегата е казал 2-3 хил. защото има предвид смяна на някой работи по колата +турбо иначе за какво ти е това турбо надуто на 0.5 0.6 и някоя по потдържана атмосферка да му прави ластици незнам дали надута на 0.6 ис-ка може да се сравни с атмосферка 2.8 ама сега ще се рова да видя кво ще стане че ми е интересно :)

еми друго освен турбо което беше сложил моя познат е оригинална генерация защото той твърдеше че Ис-ките особено м42 са много капризни към тези неща и ако се бутне оригиналната генерация колата в повечето случаи се спъва,но той си ги беше правил нещата каза също обаче че мн трябва да внимава как се кара,докато не загрее изобщо на де вдига над 2000 оборота щото можело да се пръсне в двг-то всичко и да стане на сол,нз и аз съм с Ги и минавам 100 км горе долу за 17-18лв....ама както той каза за тез 30 лв върви да си ибе..... :D ....Нз аз лично на мойта бих и сложил най много чип,и шпер ама.....нз изобщо колко ще има ефект като цяло и т.н. Знам че чипа за м42 е ефтин-към 200лв.....но нека и други колеги да дадат мнение :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от patkana1 » 08 Мар 2012, 13:14

Coulthard написа:
patkana1 написа:Пак съм с колегата кука,турбото няма изобщо да излезе толкова пари,имам един познат газаджия,който ми разказва как един път слагал на 318ti Ги + турбо и ми разправя тая кола просто почнала много да върви,даже той се беше учудил вика-даже аз не очаквах толкова да върви,и изобщо не е било много скъпо и кой знае колко сложно,за разхода вика че с 30лв минава 100км ама за тез 100 км върви да си ибе.... :mhihi:

:) Те точно това Ti съм го карал Митко братчето ми му сложи турбото, колата върви изключително добре има и газов инжекцион и направо и се чудех, а как не си харесва съединителя....

За един и същ човек говорим колега :mhihi: ,митака е най-пекания майстор на който съм попадал във варна,и за каквото мога ще ходя само при него...Евала :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: m50b20
Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
Детайли за колата: м пакет брат направо самолет

Мнение от batkoki » 08 Мар 2012, 13:21

колега чипа едва ли ще го усетиш според мен освен да ти вдигне мако изключвателя съмнява ме да вдигне нютон метри или там каквото му дават да вдига пък и от изключвателя много смисъл няма поне при мен не се усети въобще, виж за шпер със сигурност ще си заслужава според мен. :yes: :yes: :yes:
кой според вас е вечният враг на БМВ? ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от patkana1 » 08 Мар 2012, 13:27

batkoki написа:колега чипа едва ли ще го усетиш според мен освен да ти вдигне мако изключвателя съмнява ме да вдигне нютон метри или там каквото му дават да вдига пък и от изключвателя много смисъл няма поне при мен не се усети въобще, виж за шпер със сигурност ще си заслужава според мен. :yes: :yes: :yes:

Виж какво пише тук за ефекта от чипа http://www.digitaltuning.bg/tuning/bmw/ ... e36-140-cv верно не е кой знае какво но,може пък да се усеща разликата... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 08 Мар 2012, 15:32

Ето Лъчо какво каза за ефекта на чип на ИС

Здравей,
ефекта ще е повече пъргавина в ниските и по добър респонс на педала, рахода зависи от стила на каране, но ако се кара нормално може малко да падне, но има вероятност и да се запази.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: По Плевенските Улици !
Мечтае да кара: БМВ :)
Детайли за колата: Трудно е да са види :)

Мнение от Ub4v3c4 » 08 Мар 2012, 16:48

аз държа да кажа че майсторо дето ми е приятел не е шанаджия,а има сервиз за тия раоти и за такава процедура дето сам иписал по принцип зима над 500лв и са му минали мн коли през рацете просто исках да питам ще има ли ефект а турбото на сток карантия нещо няя да мои да се издуе както тряя за тва не искам мн мн да се вкарвам в филма.
BMW Завинаги !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 08 Мар 2012, 16:54

добре ве пич обясниха ти вече какво трябва да се направи, тва дето си го намислил са си 500лв. хвърлени на вятъра, ако искаш да ти го докажа направи го, па ела до Варна да те удавя в нафтени пушеци. А тва дет духа на 0.6 и не върви ;) не се заричай
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: По Плевенските Улици !
Мечтае да кара: БМВ :)
Детайли за колата: Трудно е да са види :)

Мнение от Ub4v3c4 » 08 Мар 2012, 17:07

аз говора за атмосфернки не за 2,5 ТДС нали така кат забия турбо тогаа си говорим брат на чертата,може да я заключвате нищо полезно от тая тема не видях явно си рова в англииския форум за повече инфота.
BMW Завинаги !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Мар 2012, 17:19

Успех!

Ама и английския ако го владееш като българския няма да научиш кой знае какво и от там :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E36