15" HERTZ es-380
Модератор: Icco
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
15" HERTZ es-380
какво ви е мнението за 15" HERTZ ES-380.
заслужава ли си цената от 190лв. и свири ли добре.
заслужава ли си цената от 190лв. и свири ли добре.
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
TheStig написа:Да не пускам нова тема,но да питам кое ще е по-силно.Два по-малки за 190лв. или този Hertz пак за 190лв.
ми зависи какви са малките и какви са кутиите. по принцип не знам за парите на Херц (става въпрос за ЕС серията) нещо друго да тресе толкова.
The_Ancient написа:TheStig написа:Да не пускам нова тема,но да питам кое ще е по-силно.Два по-малки за 190лв. или този Hertz пак за 190лв.
ми зависи какви са малките и какви са кутиите. по принцип не знам за парите на Херц (става въпрос за ЕС серията) нещо друго да тресе толкова.
а звука изчистен ли е.Все пак не искам да ми вибрират огледалата за обратно виждане

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
в интерес на истината говорителя не е хай-фи, но и без това можеш да забравиш за този тип звучене в колата. звука е добър. има известни групови закъснения, но пак казвам ЕС серията е направена да тресе здраво кочината.
The_Ancient написа:в интерес на истината говорителя не е хай-фи, но и без това можеш да забравиш за този тип звучене в колата. звука е добър. има известни групови закъснения, но пак казвам ЕС серията е направена да тресе здраво кочината.
а има ли го приятния мек бас.в смисъл звука чист ли е или баса е "твърд"..
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
баса е много нисък, т.е. мек. давам ти пример с ес 300 от 32хц на 96 дб. не знам какво имаш предвид с това дали е чист звука. говорителя трудно изкривява. все пак е 350Вт. бас има всякакъв като с преобладаващо звучене са най-ниските честоти поради АЧХ на купето.
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
по-добре 1х15' от колкото примерно 2х12' уш на цифрички 12ките трябва да свирят повече.. но маи ще са еднакви... така че долу горе не си струва да даваш повече от 190лв.. при положение че с тва нешо ЕС 380 ... ше те боли главатаTheStig написа:Да не пускам нова тема,но да питам кое ще е по-силно.Два по-малки за 190лв. или този Hertz пак за 190лв.

- ProInstall
- Car Audio Expert
-
Това е говорител от най-ниската серия за това не очаквай мн.добро звучене. За лумкане лумка. Ако се сметне подходяща кутия и се разположи правилно в багажника ще чуещ това, което според мен очакваш.
Правилният въпрос, който трябва да зададеш е:"Този говорител как ще свири в моята кола"
Тук вече бирата е друга. Мога да ти дам идея за разположение на бокса и да ти сметна кутия, ако си фен.
На 13-ти божура имаше един Голф3 направен с 2 такива и даде доста добри резултати, като се има предвид цената на говорителя. Един от проблемите му обаче е, че много лесно гори. Няколко колеги от провинцията се оплакаха, а и кола на мой клиент също пострада с 2 броя.
Както се казва за толкова пари толкова.
Правилният въпрос, който трябва да зададеш е:"Този говорител как ще свири в моята кола"
Тук вече бирата е друга. Мога да ти дам идея за разположение на бокса и да ти сметна кутия, ако си фен.
На 13-ти божура имаше един Голф3 направен с 2 такива и даде доста добри резултати, като се има предвид цената на говорителя. Един от проблемите му обаче е, че много лесно гори. Няколко колеги от провинцията се оплакаха, а и кола на мой клиент също пострада с 2 броя.
Както се казва за толкова пари толкова.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
то ако става въпрос на събора едно момче направи 130db с 2х12" Boschmann в Е36
иначе за Hertz колкото хубави толкова и лоши приказки съм чул, така че при тях явно е въпрос на късмет на какво ще случиш 

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:то ако става въпрос на събора едно момче направи 130db с 2х12" Boschmann в Е36иначе за Hertz колкото хубави толкова и лоши приказки съм чул, така че при тях явно е въпрос на късмет на какво ще случиш
грешиш. въпрос на очаквания е

Re: 15" HERTZ es-380
Пичове нещо не мога да свана ако някой иска да си направи котия и сички не казвате размери дайте точните изчисляния за самоя говорител и ас имам HERTZ ES 380 Energy и никаде не мога да разбера точните размери ас направих котия но не мисля че е добра защото май е много литри а някаде четох че свирила перфектно на 85 литра но никаде не казаха размеритя на котията и фито и далжината на басрефлектора.Искам да попитам как да изчисля литрите някой ако може да ми даде формулата или не знам да ми даде точните данни далжина,широчина и височина ще сам ви много благодарен
и сащо и така и данните на басрефлектора.Благодаря на сички предварително

Re: 15" HERTZ es-380
ас не разбирам но мисля че ЕС е коренно различно от ES проверете моя говорител е Hertz ES 380 Energy и струва 230 лв не 190 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2