Питане за проблем с ел.стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Питане за проблем с ел.стъкла
Става въпрос за Е36 купе.Искам да питам някой може ли да ми каже за какво е тази букса от снимката която влиза горе в моторчето за ел.стъклата

Свалих си прозореца и той остана в крайно долно положение и не иска да се качи,машинката не реагира,а като цъкна да го сваля машинката се чува.Като свалих тази букса проработи качва се слиза без ядове,но пък сега като отворя вратата прозореца не слиза

Свалих си прозореца и той остана в крайно долно положение и не иска да се качи,машинката не реагира,а като цъкна да го сваля машинката се чува.Като свалих тази букса проработи качва се слиза без ядове,но пък сега като отворя вратата прозореца не слиза

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
Re: Питане за проблем с ел.стъкла
тая букса май ти е за бутона на колонката а относно тва че е "забило" и не иска да се качва и слиза преди да е махнеш и на мене ми ги праи тея номера и като отворя и затворя вратата се оправя или давам и махам контакт

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Тази букса която си откачил и сам можеш да се сетиш за какво е щом не се сваля прозореца като отвориш вратата..........
Относно този проблем според мен имаш проблем в комфорт модула,защото бях сменял цялото моторче и пак си цъкаше и в крайно долно положение си забиваше.........
Относно този проблем според мен имаш проблем в комфорт модула,защото бях сменял цялото моторче и пак си цъкаше и в крайно долно положение си забиваше.........

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Да не е от бравата а да не е от модула

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
4 мнения
• Страница 1 от 1