Препоръчайте лагери...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: Препоръчайте лагери...
In_Memoriam написа:При скорост над 50 км/ч и най-вече на свободна в движение, се чува периодично виене (като от въртене). Това ме навежда на мисълта, че лагерите са за смяна (чува се отзад). Предложете някаква хубава марка
А случайно с какви гуми си отзад и над 50км/ч усилва ли се? Като минеш през различен асвалт(кръпки и прочие) шума променя ли се?Да не направиш рана на здраво дупе

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
maxpower написа:In_Memoriam написа:При скорост над 50 км/ч и най-вече на свободна в движение, се чува периодично виене (като от въртене). Това ме навежда на мисълта, че лагерите са за смяна (чува се отзад). Предложете някаква хубава марка
А случайно с какви гуми си отзад и над 50км/ч усилва ли се? Като минеш през различен асвалт(кръпки и прочие) шума променя ли се?Да не направиш рана на здраво дупе
Гумите още са зимните - 195/65/15. Шума не се усилва нито променя, постоянен си е.

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Вдигни някъде и преслушай лагерите и диференциала преди да купуваш части. Ако имаш и стетоскоп (слушалки) още по добре
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- MALKIA.BMW
- Потребител
-
- Кара: 318i
здрасти колега -- не всеки има статоскоп (слушалки)
от опит да ти кажа само че същата работа ще ти свърши и отвертка с дървена дръжка --- просто завърташ и допираш отвертката а ухото допираш до края на дървената част ----- ще направеше разликата сам при сух лагер се чува стържене --- а при нормален се чува едно мазно и постоянно въртене
по този начин съм хващал и лагер който не се чува с ухо --- но е тръгнал да си заминава
успех
от опит да ти кажа само че същата работа ще ти свърши и отвертка с дървена дръжка --- просто завърташ и допираш отвертката а ухото допираш до края на дървената част ----- ще направеше разликата сам при сух лагер се чува стържене --- а при нормален се чува едно мазно и постоянно въртене
по този начин съм хващал и лагер който не се чува с ухо --- но е тръгнал да си заминава
успех
ИНТЕРЕСИ
моята кола
BMW
моята кола
BMW
Тоя метод с отверката го разправяй на момичетата.MALKIA.BMW написа:здрасти колега -- не всеки има статоскоп (слушалки)
успех
Колегата иска да му препоръчаме лагери. Аз препоръчвам SKF, защото съм ползвал различни марки и тази се оказа най-добра като цена качество.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
На каква цена е СКФ-а?
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Dirty M5 driveR написа:Той е писал, че се чува отзад. Но ляв или десен не се знае. Ляв вие при десен завой, и обратноИ все пак вдигни колата и завърти всяко едно колело за всеки случай. Чува си се отчетливо ромолене на това със заминал лагер.
Ами аз като завия на дясно спира да шуми.Иначе си вие постоянно като карам направо.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Nasko_325TD написа:Dirty M5 driveR написа:Той е писал, че се чува отзад. Но ляв или десен не се знае. Ляв вие при десен завой, и обратноИ все пак вдигни колата и завърти всяко едно колело за всеки случай. Чува си се отчетливо ромолене на това със заминал лагер.
Ами аз като завия на дясно спира да шуми.Иначе си вие постоянно като карам направо.
Да, лагера вие и при движение направо, но при завой може да се определи кой лагер със сигурност вие. Ти като завиеш надясно спира да шуми, защото натоварено е лявото колело, а прецакания лагер ти е отдясно. При ляв завой ще чуваш румоленето най-силно и отчетливо.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2