Ремонт на таралеж Е39/Е46/Е53
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Ремонт на таралеж Е39/Е46/Е53

Тегава работа, но се получава.
Транзисторите ги има в един магазин. За да не правя реклама, който се интересува да пита на л.с.
- IVORY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i benzin/ gaz 1997
Еваллаааа на такива колеги.Браво Милене,не се познаваме но
,много ни помогаш тук в тоя форум,доста работи съм си оправил сам по твои обяснения -дори и таралежа. 

- penevi1979
- Потребител
-
- Кара: е 39 520i 1997
а къде се намира въпросния таралеж и какво трябва да се разглоби,свали да се стигне до него на кола 520 ръчка с ляв волан ?

penevi1979 написа:а къде се намира въпросния таралеж и какво трябва да се разглоби,свали да се стигне до него на кола 520 ръчка с ляв волан ?
Добре де . Може ли темата за тоя таралеж да ти е пред очите , и да питаш къде се намира.
viewtopic.php?f=35&t=282151

- preslavpetkov
- Потребител
-
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Милен за помоща!Вчера се чухме, след час бях при него и след 15 мин си тръгнах с работещ таралеж.Евала !!! 

- sigman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 96г 520i M52 Б20
...в събота и моя таралеж беше излекуван от Милен

Bayerische Motoren Werke
- vipBulgari
-
-
- Кара: е 39 525 TDS
- Мечтае да кара: само бмв
- Детайли за колата: Сив металик леко лилавее, комби
Ако някой може да ми даде телефон на Милен ще е много добре, че много ми е спешно а също така имало някой тук който продава таралежи за по около 90 лв. Някой знае ли нещо по въпроса ?????
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
vipBulgari написа:Ако някой може да ми даде телефон на Милен ще е много добре, че много ми е спешно а също така имало някой тук който продава таралежи за по около 90 лв. Някой знае ли нещо по въпроса ?????
Телефони и други лични данни, само на лични съобщения

Колеги
Дайте някакъв майстор (добър колкото Милен
) във Варна ,който може да ми провери и евентуално да ми оправи оправи таралежчето. Ще съм ви много благодарен .
Дайте някакъв майстор (добър колкото Милен

- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
Колеги, днес и аз минах през процедурата
При мен по-големия зор беше с разглобяването и сглобяването на колата отколкото оправянето на самия таралеж.
Самият таралеж след малко нагряване с пистолет, взе да се рони силикона супер лесно. Зачистих го , презапоих и монтирах обратно - както се очакваше всичко тръгна перфектно. Сега да видя колко време ще издържи само
Мерси на колегата със снимките и know-how-to

Самият таралеж след малко нагряване с пистолет, взе да се рони силикона супер лесно. Зачистих го , презапоих и монтирах обратно - както се очакваше всичко тръгна перфектно. Сега да видя колко време ще издържи само

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
mili4uk написа:Колеги, днес и аз минах през процедуратаПри мен по-големия зор беше с разглобяването и сглобяването на колата отколкото оправянето на самия таралеж.
Самият таралеж след малко нагряване с пистолет, взе да се рони силикона супер лесно. Зачистих го , презапоих и монтирах обратно - както се очакваше всичко тръгна перфектно. Сега да видя колко време ще издържи само![]()
ако си направил споиките като хората ще изкара още 10 години

Здравейте колеги!
аз съм поредният с проблемен таралеж. Направих всичко както е описал колегата, но уви нещо не ми се получи. Дайте ми някакви координати за връзка ако може да се видим и съответно отреагираме
аз съм поредният с проблемен таралеж. Направих всичко както е описал колегата, но уви нещо не ми се получи. Дайте ми някакви координати за връзка ако може да се видим и съответно отреагираме
- Ico PZ
- Потребител
-
- Кара: E46
Здравейте колеги значи да питам и аз нещо по темата,свалих презапоих пробвах го но без да паля колата само на контакт,работеше перфектно след това сглобихме всичко обратно паля колата пускам парното и пак същия проблем почва да духа както си иска усилва се сам изключва се намалява и т.нт.Направи ми впечатление че докато го пробвах преди да сглобим всичко го държах в ръка и като пипнах отзад буксата усетих че започна леко да си мени оборотите пак но си помислих че нещо не съм я вкарал както трябва ли незнам та вапроса ми е възможно ли е проблема да е и от буксата нещо и има ли значение дали двигатела на колата работи или не щото като го пробвах на контакт работеше супер
Според мен си го прегрял и сега е за смяна на транзистори. Трябвало е да го поставиш на мястото му за да се обдухва от вентилатора.Ico PZ написа:...Направи ми впечатление че докато го пробвах преди да сглобим всичко го държах в ръка и като...