Шипка-Бузлуджа-автопоход 17.06.06
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Шипка-Бузлуджа-автопоход 17.06.06
колеги и колежки ето нещо върху което може да се позамислите!!!
на 17.юни/събота/ тази година,смятаме да направим автопоход из едно място създало ни доста положителни емоции,става въпрос за бузлуджа и шипка.
помните,че там проведохме два нац.събора и целта на моите колеги и приятели е да надникнем отново в миналото и да съчетаем невероятната природа с невероятните ни автомобили,както и създаването на нови контакти.
за целта имам възможност да запазя неопределен брои легла в хотел Тонзос ,които ни подслони и преди години.цена на нощувката е 12 лв.на легло,стаите са с по две и три легла,както и има апартаменти за двама и четирима./става въпрос само за събота/
единственното което ме притеснява е че хората искат да заявя броика,а аз знам,че не само старозагорци ще бъдат на лице ,така че които има интерес нека ми пусне лично съобщение до 10ти.06,а аз обещавам да изписвам тук имената на всички които са се записали
на 17.юни/събота/ тази година,смятаме да направим автопоход из едно място създало ни доста положителни емоции,става въпрос за бузлуджа и шипка.
помните,че там проведохме два нац.събора и целта на моите колеги и приятели е да надникнем отново в миналото и да съчетаем невероятната природа с невероятните ни автомобили,както и създаването на нови контакти.
за целта имам възможност да запазя неопределен брои легла в хотел Тонзос ,които ни подслони и преди години.цена на нощувката е 12 лв.на легло,стаите са с по две и три легла,както и има апартаменти за двама и четирима./става въпрос само за събота/
единственното което ме притеснява е че хората искат да заявя броика,а аз знам,че не само старозагорци ще бъдат на лице ,така че които има интерес нека ми пусне лично съобщение до 10ти.06,а аз обещавам да изписвам тук имената на всички които са се записали
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Тази снимка е супер! А на Бузлуджа беше супер невероятно! Даже си виждам колата тук
Хубави спомени! И само бип е спрял наопаки 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Oх,беседката.......
ей са ши си свия 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
що така с квото се захвана все проблеми?
преди малко приказвах със собственика и се оказа че се е объркал за тази дата има само 30легла.
естествено аз мога да спя и на диваните във фоаетата,но евентуално за тези които артисат има и други хижи,които ще разгледам утре на място.
вече има запазени стаи
както го е казал поета които свари тои ще ...
преди малко приказвах със собственика и се оказа че се е объркал за тази дата има само 30легла.
естествено аз мога да спя и на диваните във фоаетата,но евентуално за тези които артисат има и други хижи,които ще разгледам утре на място.
вече има запазени стаи
както го е казал поета които свари тои ще ...

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
ЛЕЛЕЕЕЕ ако мога да дойда ще присъствам задължително!!!! ЛЕЛЕЕ ТАМ Е НЕВЕРОЯТНО!
П.С. Очаквам скоро окончателен резултат и ще потвърдя дали влизам в бройката!
П.С. Очаквам скоро окончателен резултат и ще потвърдя дали влизам в бройката!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Aleks написа:А Бузлуджа чака за нови подписи с нова дата
Браво!Похвално е да драскаш по исторически паметници били те и от времето на комунизма...Видях ви драсканиците преди време

Но все пак приятно прекарване и да направите хубави снимки горе на Шипка пред паметника както и клипчета

8.32
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
PIONEER написа:Aleks написа:А Бузлуджа чака за нови подписи с нова дата
Браво!Похвално е да драскаш по исторически паметници били те и от времето на комунизма...Видях ви драсканиците преди време![]()
...Не виждам защо е нужно да се драска там за да се знае,че е имало сбирка.Според мен е вандалска проява и когато е извършена от хора 2 пъти по-големи от мен
![]()
![]()
Но все пак приятно прекарване и да направите хубави снимки горе на Шипка пред паметника както и клипчета
подай жалба

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
левентино бледен,взе ли си АпчетатаPIONEER написа:Aleks написа:А Бузлуджа чака за нови подписи с нова дата
Браво!Похвално е да драскаш по исторически паметници били те и от времето на комунизма...Видях ви драсканиците преди време![]()
...Не виждам защо е нужно да се драска там за да се знае,че е имало сбирка.Според мен е вандалска проява и когато е извършена от хора 2 пъти по-големи от мен
![]()
![]()

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2