е30 за мераклии?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
Re: е30 за мераклии?
viewtopic.php?f=46&t=281501
още малко и я спирам от продажба.. ама ще ти дойде малко скъпа за проект май май...
ама да видиш че има и хубави за продаване..
още малко и я спирам от продажба.. ама ще ти дойде малко скъпа за проект май май...
ама да видиш че има и хубави за продаване..

0889149545 - Златан
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
В нашата родина, за ПРОЕКТ минава всяка е30ска чийто собственик не пазари накладки втора ръка.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- doctoragsxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 М20В27 Е30 М20В25
- Мечтае да кара: тенджера под налягане...
- Детайли за колата: Touringi
Disasterr написа:Мерси за сериозните отговори. Модела е легенда, и си струва в гаража да имаш една лачена. В mobile повечето са боклуци обаче. Очевидно всеки си я пази.
Моят съвет е щом искаш Е30 за писта както казваш,потърси направена такава,тук във форума имаше обяви за такива коли,ще си спестиш доста главоболия

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
doctoragsxr написа:Моят съвет е щом искаш Е30 за писта както казваш,потърси направена такава,тук във форума имаше обяви за такива коли,ще си спестиш доста главоболия![]()
Но ще пропусне най-сладкото - да си човърка сам по колата и да си я направи точно както иска

Това е идеята, да си я направиш както я виждаш сам. IS-ката е добра да, но едва ли ще и намериш купувач.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
нещо ме съмнява 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- doctoragsxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 М20В27 Е30 М20В25
- Мечтае да кара: тенджера под налягане...
- Детайли за колата: Touringi
да си човърка сам по колата и да си я направи точно както иска 
еее това е ключът от бараката...

doctoragsxr написа:да си човърка сам по колата и да си я направи точно както иска
Това е най-голямата наслада, мойта вече гони 10к, а има още какво да се желае по нея, всеки сам си решава
Според мен е30-ка подготвена добре... Т.е М пакет с яките раздувки и брони. Рейка от е36 двигател от м50б25 нагоре окачване някакво спортно примерно пълнени амортисиори или конита макферсоните са мн добър вариант но са много скъпи. За отпреде задължително много хубави гуми аз сам с йакохома парада и съм много доволен предницата не мърда... Раздвижен мост и т,н...
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
виждам че искаш за писта да правиш колата но тогава инвестицията ти ще е голяма..
на твое място би се замислил за мотор със сигнатура S
но пък ако ти се занимава наистина като мераклия си направи проекта като събереш например голяма част от предлаганите екстри по модела.. възстанови оригиналния цвят ако има нужда.. има дребни детайли които винаги могат да се намерят и сложат.. помисли за мотор.. тук избора е голям .
аз лично от базовите мотори най много харесвам М42 за е30 но от тези модели слагани на е36 в началото..с единичните пружини на клапаните ..
имам м50б25 в е30 но ако ми беше сега времето в което правих суапа щях да сложа М42 .. реално си става съвсем нормална доста мощна всекидневна кола 1.8 която върви повече от 90% от заобикалящите ни коли на пътя..
на твое място би се замислил за мотор със сигнатура S

но пък ако ти се занимава наистина като мераклия си направи проекта като събереш например голяма част от предлаганите екстри по модела.. възстанови оригиналния цвят ако има нужда.. има дребни детайли които винаги могат да се намерят и сложат.. помисли за мотор.. тук избора е голям .
аз лично от базовите мотори най много харесвам М42 за е30 но от тези модели слагани на е36 в началото..с единичните пружини на клапаните ..
имам м50б25 в е30 но ако ми беше сега времето в което правих суапа щях да сложа М42 .. реално си става съвсем нормална доста мощна всекидневна кола 1.8 която върви повече от 90% от заобикалящите ни коли на пътя..
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
sw3tlio написа:конита макферсоните са мн добър вариант но са много скъпи
То ако едно Кони му е много скъпо, по-добре да не се захваща въобще

- fanatik_ags
- Потребител
-
- Кара: бмв е30 320
- Мечтае да кара: красиви жени
ако говорим за нашата ни писта
мисля 4е една ИСка е доста добър вариант понеже главния проблем при е30 е разпределението на тежестта естествено ако се заиграеш да местиш мотора на вътре може да се компенсира до известна степен но е факт че колкото е по лека толкова по добре завива

free for fly
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
fanatik_ags написа:ако говорим за нашата ни пистамисля 4е една ИСка е доста добър вариант понеже главния проблем при е30 е разпределението на тежестта естествено ако се заиграеш да местиш мотора на вътре може да се компенсира до известна степен но е факт че колкото е по лека толкова по добре завива
Интересно твърдение

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

Добър вариант е С50,ама тръгваш от 10к назад после читаво купе още 5..и вече си на 15,и се замисли трябва ли ти такъв филм,като за толко ще си вземеш пластмасова Е46 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
щирлиц написа:Добър вариант е С50,ама тръгваш от 10к назад после читаво купе още 5..и вече си на 15,и се замисли трябва ли ти такъв филм,като за толко ще си вземеш пластмасова Е46
Той човека кара големия не пластмасов кораб с "коравия" мотор, за кво му е е46 ... вярно е тотална пластмаса.
Ама от М52Б28 не си ли доволен бе Жорка по последни мои спомени в твоята кола върви повече от екстра

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3