Не пуша вече!
Модератор: Общи модератори
Re: Не пуша вече!
uCnaHeTcA написа:То т'ва със зависимостта и времето си го пише в книгата
Пише ги да, за никотина не съм го усетил толкова, но носа ми наистина се отпуши около третата седмица и бях като хрътка направо

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Спирал съм ги за 3 месеца! От раз без медикаменти, книги и прочие. Четох я книгата от любопитство. А защо запалих пак ли, щото ми е кеф да си пуша. Просто си направих експеримент дали мога. Е, да мога, чешит съм! Относно книгата: доста интересно и образователно четиво е, препоръчвам я.

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Аштън Къчър отказва цигарите с книгата на Алън Кар
Ричард Брансън отказва цигарите по метода на Алън Кар
Още известни личности, отказали цигарите по метода на Алън Кар: Anthony Hopkins, Britney Spears, Ellen DeGeneres, Charlotte Church, Mahesh Babu, Hrithik Roshan.
Ричард Брансън отказва цигарите по метода на Алън Кар
Още известни личности, отказали цигарите по метода на Алън Кар: Anthony Hopkins, Britney Spears, Ellen DeGeneres, Charlotte Church, Mahesh Babu, Hrithik Roshan.
- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
Книгата наистина работи! Пушех по три кутии цигари на ден,и благодарение на въпросната книга от две години не пуша,и дори вече не ми прави впечетление че някой около мен пуши! Вярно три пъти я четох,докато накрая наистина се получи! 

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Прочетох я
И? точно как трябваше да ми въздейства, щото на мен никак
пак ще си ги пуша моите 5 цигари на месец, ще си пия уискито с тях и ще се смея на лудите които от заклети пушачи се фанатизират и лумпенизират то заклети непушачи
и накрая една бг поговорка вълка козината си мени нрава не
спираш цигарите и започваш нещо друго (не визирам наркотици). Силна воля здрава храна и много спорт - тва е рецептата всичко останало е бошлаф

И? точно как трябваше да ми въздейства, щото на мен никак

спираш цигарите и започваш нещо друго (не визирам наркотици). Силна воля здрава храна и много спорт - тва е рецептата всичко останало е бошлаф
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Колега, не ми се сърди, но няма как да ти повярвам, че си прочел 245 стр. за един ден и то книга, към която си предубеден, че е "бошлаф раота"
Другият вариант е да си я чел по диагонал и през страница. Испанеца я чете от събота мисля и още не е свършил, защото книгата се чете внимателно, а не през ред. Както и да е - с твойте 5 цигари изобщо не си случай, какъвто съм аз. На твое място изобщо не бих се и опитвал да спирам 

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
от 2 кутии и половина на ден паднах на тия 5 цигари на месец
така че .... относно 250-те страници много зависи дали умееш да четеш аз чета средно между 70 и 100 на час и успявам да запомня достатъчно факти от това което съм прочел
всичко е въпрос на приоритети 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Остави си го
Щом не си сигурен, че е дошъл момента, изчакай някой друг ден да си сигурен и тогава я дочети
Сигурен съм, че заради това си оставил финала 

Yanko Petrov написа:...
Колега как е държиш ли се? спрях да пуша точно преди 25 дни и най-трудни ми бяха първите 10

п.п. определено се чувствам мнооого по-добре и както каза един колега по назад в темата " станах като хрътка"

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Радвам се за теб, колега
Препоръчвам ти книгата не за друго (щом вече си ги отказал), а за да не се измъчваш че не пушиш
Аз мога да ти кажа, че почти постоянно мисля за цигари (15 години "стаж"), но не са мисли от рода "малиии как ми се ще да запаля" и т.н., а напротив - при всяка мисъл си спомням как дишах докато пушех и как дишам сега. Колко съм спокоен, а колко нервен ме правеха цигарите и си мислех, че ме успокояват
Та прочети я и ще видиш как ще започнеш да съжаляваш пушачите, а не да им завиждаш, че пушат, а ти се ограничаваш.
Не знам дали е правилно да го пиша тук, но - през цялото време, докато четете авторът периодично напомня - не спирайте да пушите! Пушете на воля и четете! Сега, след като съм приключил с книгата, мога да кажа, че докато пушех и четях, по едно време към края вече почувствах, че авторът всъщност го казва с ирония и докато пушите и в същото време четете за това с какво ви "помагат" цигарите (21 глава е мн силна
) започвате да се чувствате глупаво, че пушите
Не мога да гарантирам, че всеки ще го усети по тоя начин, но аз така го усетих - вече чаках с нетърпение да дочета книгата и да изпуша последната цигара. Но и бях твърдо решен да ги спра! В крайна сметка всичко е в главата ни...

Не знам дали е правилно да го пиша тук, но - през цялото време, докато четете авторът периодично напомня - не спирайте да пушите! Пушете на воля и четете! Сега, след като съм приключил с книгата, мога да кажа, че докато пушех и четях, по едно време към края вече почувствах, че авторът всъщност го казва с ирония и докато пушите и в същото време четете за това с какво ви "помагат" цигарите (21 глава е мн силна

- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
Yanko Petrov написа:Радвам се за теб, колегаПрепоръчвам ти книгата не за друго (щом вече си ги отказал), а за да не се измъчваш че не пушиш
Аз мога да ти кажа, че почти постоянно мисля за цигари (15 години "стаж"), но не са мисли от рода "малиии как ми се ще да запаля" и т.н., а напротив - при всяка мисъл си спомням как дишах докато пушех и как дишам сега. Колко съм спокоен, а колко нервен ме правеха цигарите и си мислех, че ме успокояват
Та прочети я и ще видиш как ще започнеш да съжаляваш пушачите, а не да им завиждаш, че пушат, а ти се ограничаваш.
Не знам дали е правилно да го пиша тук, но - през цялото време, докато четете авторът периодично напомня - не спирайте да пушите! Пушете на воля и четете! Сега, след като съм приключил с книгата, мога да кажа, че докато пушех и четях, по едно време към края вече почувствах, че авторът всъщност го казва с ирония и докато пушите и в същото време четете за това с какво ви "помагат" цигарите (21 глава е мн силна) започвате да се чувствате глупаво, че пушите
Не мога да гарантирам, че всеки ще го усети по тоя начин, но аз така го усетих - вече чаках с нетърпение да дочета книгата и да изпуша последната цигара. Но и бях твърдо решен да ги спра! В крайна сметка всичко е в главата ни...
Точно това/в червеното/ трябва да проумее всеки пушач четейки книгата! Много точно го е пресъздал Колегата!

Отказах ги благодарение на въпросната книга и я препоръчвам на всеки, който желае да ги спре. Невероятно въздействаща. Наскоро разбрах, че самият автор е починал от рак на белите дробове..
- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
krystal написа:Отказах ги благодарение на въпросната книга и я препоръчвам на всеки, който желае да ги спре. Невероятно въздействаща. Наскоро разбрах, че самият автор е починал от рак на белите дробове..
Но,на 72 години е починал човека,а не на 40!!!