СТАРА ЗАГОРА - сбирка 27.05.06
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
мисля че ни трябва повече време за подготовка примерно около 2 седмици.другата събота и неделя е закриването на празника на розата в казанлък един грандиозен спектакъл ,чиито карнавално шествие е единственно по рода си..
притеснява ме факта че няма да разберем колко човека ще сме за карандила докато не се съберем там
притеснява ме факта че няма да разберем колко човека ще сме за карандила докато не се съберем там

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
bozukov_g написа:Aко се разбереме може и в Казанък да се саберем, според мен нее толкова важно каде ще сме!
така е важното е да се пътува в колона

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
E тва е мъжка приказка, а ако рече BULLI да се сабираме в Казанлък да смята че събота сме тръгнали на там ,пак да не забравяме че имат наи-хубавите мацки 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
bozukov_g написа:E тва е мъжка приказка, а ако рече BULLI да се сабираме в Казанлък да смята че събота сме тръгнали на там ,пак да не забравяме че имат наи-хубавите мацки
За мацките аз също гарантирам

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
Nе мога да разбера какво против карандила има Аleks та да говориш глупости за мъгли и дъжд! Ти да не си милиш че Карандила е в Англия бе пич явно имаш двоика по география. Мъглата не е на Карандила а е около теб явно. А и не прекалявай с зеления мед че ти действа зле!
bozukov_g написа:Nе мога да разбера какво против карандила има Аleks та да говориш глупости за мъгли и дъжд! Ти да не си милиш че Карандила е в Англия бе пич явно имаш двоика по география. Мъглата не е на Карандила а е около теб явно. А и не прекалявай с зеления мед че ти действа зле!
Виж кво уе ПИЧ !
Ама на тебе въобще не смятам да давам обяснение,защото ти за мене си НИКОИ разбираш ли ме.Не те познавам ПИЧ /и не ми дреме на оная работа къв си и що си / но не ми харесва начина по които се мъчиш да разсъждаваш за мене във форума

Съобразяваи се следващия път

Последна промяна ! Алекс на 31 Май 2006, 19:13, променена общо 1 път
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
упс.
стига де.
мястото е решено хотел тонзос в близост до бузлуджа цените и точната дата ще бръсна като нова тема.
пс. тази вечер имаме събрание и ще умуваме подробностите.ако някои сега се цъфне тук моля да заповяда в "синята къща" 20.30
стига де.
мястото е решено хотел тонзос в близост до бузлуджа цените и точната дата ще бръсна като нова тема.
пс. тази вечер имаме събрание и ще умуваме подробностите.ако някои сега се цъфне тук моля да заповяда в "синята къща" 20.30

71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
SuPeR_FLY написа:Aleks, хората са казали "голям камък хвърли, лоша дума не казвай" .Не е необходимо да се даржим гадно, едва ли някой от тук иска да се изпокараме ама ти май си изключениеЗа bozukov_g мога да кажа,ЧЕ НЕ САМО НЕ Е НИКОЙ,КАКТО ГАДНО ГО НАРЕЧЕ,А Е ГОЛЯМА СТАБИЛЯГА И МАЛКО СА КАТО НЕГО!!!!!
Не се изказвай неподготвен като не познаваш хората![]()
Виж сега SuPeR_FLY никога не съм искал да се държа с никой гадно

Ти как би реагирал ako:
1- някой те нарече ПИЧ , за мене това е обида

2-как би се чувствал ако ти каже че си дрога и се дрогираш

3- за Карандила няма да говоря щото ще ми отнеме дни

И за мене в момента той е НИКОЙ защото аз него не го познавам нито той мене и има наглостта да пише такива свободни съчинения.Затова че не АЗ съм се изказал неподготвен а точно обратното

Тi как би реагирал в този случай

И другото което е ако той пише от МЕСЕЦ във форума АЗ пиша от създаването на форума и имам някакъв имидж и достойнство на което държа и няма да позволя на никой да го развали

С никой не искам да се карам но Каквото повикало-такова обадило

Надявам се сте ме разбрали правилно и ДВАМАТА

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
НЕ ТОВА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СТАВА ТАКА.
СТЕГНЕТЕ СЕ ВЕ МОМЧЕТА.
ТАЯ ТЕМА БЕ УБИТА ТОЧНО ТУК
СТЕГНЕТЕ СЕ ВЕ МОМЧЕТА.
ТАЯ ТЕМА БЕ УБИТА ТОЧНО ТУК

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4