проблем инжекцион
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
проблем инжекцион
привет на всички!
вчера колата ми тотално спря да върви на бензин отведнъж.ходих на диагностика но се оказа че има прекъснат кабел и не може да се разбере проблема.помпата определено не се чува да работи.за съжаление нямам релета които да заменя за да проверя дали е от тях.та питането ми е на е36 м40б16 кои предпазители и релета отговарят за инжекциона и каква мислите че е повредата.между другото някъде около кабелащината на буксата за тестване съм чувал във влажно време прицъркване.как мога да тествам помпата?мерси!
вчера колата ми тотално спря да върви на бензин отведнъж.ходих на диагностика но се оказа че има прекъснат кабел и не може да се разбере проблема.помпата определено не се чува да работи.за съжаление нямам релета които да заменя за да проверя дали е от тях.та питането ми е на е36 м40б16 кои предпазители и релета отговарят за инжекциона и каква мислите че е повредата.между другото някъде около кабелащината на буксата за тестване съм чувал във влажно време прицъркване.как мога да тествам помпата?мерси!
Човек се учи докато е жив,но никога не е късно да стане за резил
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Помпата мисля че е под задната седалка.Седалката се маха като я хванеш и издърпаш на горе от двете страни здравата.
Пробвай да смениш бензиновия филтър.Тук е описано как.
http://www.pelicanparts.com/BMW/techarticles/E36-Fuel-Filter/E36-Fuel-Filter.htm
Като го смениш откачи долния маркуч или най добре не го закачай въобще дай контакт и пробвай да запалиш ако помпата работи по долния маркуч който се закача отдолу на бензиновия филтър трябва да потече бензин и да покапе под колата.Ако не покапе значи проблема си е в помпата.Кажи дали има прогрес после.
Поздрави
Пробвай да смениш бензиновия филтър.Тук е описано как.
http://www.pelicanparts.com/BMW/techarticles/E36-Fuel-Filter/E36-Fuel-Filter.htm
Като го смениш откачи долния маркуч или най добре не го закачай въобще дай контакт и пробвай да запалиш ако помпата работи по долния маркуч който се закача отдолу на бензиновия филтър трябва да потече бензин и да покапе под колата.Ако не покапе значи проблема си е в помпата.Кажи дали има прогрес после.
Поздрави
....
благодаря.хитро! ще проверя така.и ще пиша за резултата.мисля да мина през някоя морга да видя за релета и да пробвам и тях
..........................
проблема беше в помпата.хората доста се почесваха като я видяха-беше изплюла пластмасата и от там не правеше налягане.поръчах нова 130лв
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
.............
в сливен магазина се казва виктори.само от там пазарувам засега нямам рекламации ако някой има въпроси 0888146890.
6 мнения
• Страница 1 от 1