Проблем на дигиталния климатроник: не работи мотора.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vasko58
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i
- Мечтае да кара: Е 46
- Детайли за колата: BMW 318 i 1996год
Re: Проблем на дигиталния климатроник: не работи мотора.
red bulll написа:Днес от самосебеси тръгна този вентилатор..абсолютно нищо не съм пипал...ей на скимна му тръгнаВсе още не съм пипал вентилатора...ако не бях пробвал др таралеж и управление щях да кажа категорично ТАРАЛЕЖА е за смяна,но не е от него
![]()
Предпазители здрави,таралеж и управление също...филма е МЪГЛА
Здравей.Моя климатроник беше също като твоя.Един път работи един не работи.Оказа се таралежа.Скъпа част но без него надали ще се оправи.
- red bulll
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Кучките да се подмокрят
Не кабелчето не съм го проверявал все още..
Направи ми впечатление ,че мойто диг управление има 3бр букси в него...не както стандартно една голяма букса + малка буксичка за перката вътре...имам 3та ,възможно ли да е заради големия борд?
Мисля че има опция таймер с който борда пуска вентилатора на парното...аз с това си обеснявам тая доп букса....

Направи ми впечатление ,че мойто диг управление има 3бр букси в него...не както стандартно една голяма букса + малка буксичка за перката вътре...имам 3та ,възможно ли да е заради големия борд?
Мисля че има опция таймер с който борда пуска вентилатора на парното...аз с това си обеснявам тая доп букса....
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
разкачи борда и пробвай.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
и след като направиш всичко което са те посъветвали, ме питай мене
аз минах през всичко свързано с климатроник и парно
... кондезатор, таралеж и тнт
Проблема ти колега е прост и тривиален - четките на мотора на парното
намери са под чистачките и е малко тегаво за вадене и смяна, но съм 1000% сигурен че е от там
И при мен беше така кога искаше тръгва кога не
кво ли не правих до момента в който разкачих цялата система и пуснах 12в директно на вентито и то завъртя ама от третия път
свалих го четките бяха с дебелина от 3мм смяна на четките от косер и никакви грижи парното духа та се къса.
П.С. ако някой те накара да свалиш прасето на климата за да си ревизираш вентилатора може да му намажеш ските минава се през коша

Проблема ти колега е прост и тривиален - четките на мотора на парното

И при мен беше така кога искаше тръгва кога не

свалих го четките бяха с дебелина от 3мм смяна на четките от косер и никакви грижи парното духа та се къса.
П.С. ако някой те накара да свалиш прасето на климата за да си ревизираш вентилатора може да му намажеш ските минава се през коша

При мен беше същия проблем когато си иска работи,после само когато е студена колата работеше и накрая спря оказа се таралежа (ама и четките смених за сигурност)
Здравейте колеги!Да попитам и аз,някой път като дам ''контакт" вентилатора си тръгва сам/без команда/ и не спира,някой път си работи/ нормално се регулират оборотите/.Дали е от Таралежа?
- red bulll
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Кучките да се подмокрят
Всичко работи на 6 вече...напече го слънцето или незная какво се случи...работи безупречно вече 1 седмица 

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3