всякакви вибрации в педалите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
всякакви вибрации в педалите
Чудех се дали да пускам темата, но се притеснявам напоследък.. а със търсачката не открих кой знае какво.
1. При ниска скорост и средно леко натискане на спирачките се появяват за момент вибрации в педала със леко бръмчене. Колата спира, но като че ли педала леко потъва, но почти незабележимо ! Накладките са към средата, нищо не свети по индикаторите. Това за спирачките.
2. Същия проблем и със педала , но на газта . При ниски обороти - и леко натискане на газта и задържане се появяват вибрации за около 2-3 секунди в педала и изчезват. Оборотите за ми ок - не играят. Като че ли нещо се включва за момент.
Не знам да има пряка връзка между газ и спирачки
а може и да греша... надявам се проблема да е от 1 източник.
Със сигурност ще отида на сервиз, но ми се ще да чуя и вашите мнения !
Благодаря
1. При ниска скорост и средно леко натискане на спирачките се появяват за момент вибрации в педала със леко бръмчене. Колата спира, но като че ли педала леко потъва, но почти незабележимо ! Накладките са към средата, нищо не свети по индикаторите. Това за спирачките.
2. Същия проблем и със педала , но на газта . При ниски обороти - и леко натискане на газта и задържане се появяват вибрации за около 2-3 секунди в педала и изчезват. Оборотите за ми ок - не играят. Като че ли нещо се включва за момент.
Не знам да има пряка връзка между газ и спирачки

Със сигурност ще отида на сервиз, но ми се ще да чуя и вашите мнения !
Благодаря
stay tuned

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
на мен при ниски обороти, когато колата почва направо да се мъчи се усеща леко вибриране в газта, но си мисля, че е нормално-имаш по-добро усещане така и ти напомня да и набодеш една-две предавки надолу 

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
IS_Fen написа:Тази вибрация не е ли от ABC-а ?
едва ли е от АБС щото неговото почикване се проявява при рязко натискане на педала на спирачката

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

5 мнения
• Страница 1 от 1