въпрос относно фарове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
въпрос относно фарове
Здравейте колеги,
Въпроса може да ви се стори малко тъп но искам да си оправя фаровете. Знам, че ако фаровете са правилно настроени трябва да светят така:
_/ _/
за съжаление мойте светят така:
_/ \_
Това не са заводските фарове а In Pro с вградени ангелски очи. Предполагам, че са от англичанка но не съм сигурен. Някой може ли да ми каже как да ги накарам да светят както трябва?
Поздрави,
Михаил Великов
Въпроса може да ви се стори малко тъп но искам да си оправя фаровете. Знам, че ако фаровете са правилно настроени трябва да светят така:
_/ _/
за съжаление мойте светят така:
_/ \_
Това не са заводските фарове а In Pro с вградени ангелски очи. Предполагам, че са от англичанка но не съм сигурен. Някой може ли да ми каже как да ги накарам да светят както трябва?
Поздрави,
Михаил Великов
- popov_chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520d
Re: въпрос относно фарове
И на мен ми мирише на англичанка, но пък няма ли да са обърнати и двата ако е така? За оправянето - трудна работа, често вътре има някакви пластини които насочват лъча, но не съм убеден че е така лесно да се преправят.
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
на десния фар трябва да завъртиш лупата обратно на часовниковата стрелка
Да, пробвай както колегата над мен ти е казал, а ако случайно има L и R, трябва да е на R. Поне при боша беше така.
То така или иначе ако може да се обърне лупата няма как да объркаш
То така или иначе ако може да се обърне лупата няма как да объркаш
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
при фаровете за англичанка на Бош може да се обърнат. Правиш ги на R както ти е писал колегата, процедурата е лесна сваляш фаровете и имаше една тема само трябва да я потърсиш. Дано и при твоите фарове да става така ! 

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
ввсичко става и без сваляне на фаровете
с подходяща отвертка се охлабват 3-те болтчета които държат цокъла на лупата към корпуса и преместваш лупата обратно на часовниковата стрелка.няма как да сбъркаш , цокъла има 2 нареза а корпуса има чоп.
с подходяща отвертка се охлабват 3-те болтчета които държат цокъла на лупата към корпуса и преместваш лупата обратно на часовниковата стрелка.няма как да сбъркаш , цокъла има 2 нареза а корпуса има чоп.
6 мнения
• Страница 1 от 1