датчик на вратата за централното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
датчик на вратата за централното
кажете къде се намира датчика на вратата за централно на купе. алармата заключва и пак отключва . проблеми със стъклата нямам.[/url]
........
аз не съм с is но копчето се намира на часта от бравата която се намира на колонката на купето.При мене си личи че е силно износено.При опит за заключване натисни вратата с ръка.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Това дали си с IS или не не е като да си с Coupe или Sedan
но както и да е датчика наистина е на насрещника който е на колонката
и ако е от там лесно ще разбереш ако ти угася плафона веднага след като си затворил вратата и в същото време си на контакт
въпросното животно изглейда като малко бутонче в вътрешната част на насрещника може да се натисне и с пръст и пак ще търсиш същите шризнаци ако това ти е точно проблема де
поне така си мисля аз 

но както и да е датчика наистина е на насрещника който е на колонката
и ако е от там лесно ще разбереш ако ти угася плафона веднага след като си затворил вратата и в същото време си на контакт
въпросното животно изглейда като малко бутонче в вътрешната част на насрещника може да се натисне и с пръст и пак ще търсиш същите шризнаци ако това ти е точно проблема де

централно
стана като завъртях на колонката гуменото уплатнение там изглежда гумата се деформира сас времето. мерси на всички 

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Exy написа:Аз съм с купе от '92 и въобще нямам такъв датчик там. При мен е в ключалката явно.

НЕВОЛЯТА УЧИ........

6 мнения
• Страница 1 от 1