Киномания
Модератор: Общи модератори
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Re: Киномания
Super 8 (2011)

Доста ми хареса филмчето.
Като цяло където бутне Спилбърг , винаги се получава нещо страхотно
A Lot Like Love (2005)

Попринцип не гледам много от този жанр
..,но това филмче е много хубаво.
Аштън няма слаб филм от досега гледаните от мен.

Доста ми хареса филмчето.

Като цяло където бутне Спилбърг , винаги се получава нещо страхотно

A Lot Like Love (2005)

Попринцип не гледам много от този жанр

Аштън няма слаб филм от досега гледаните от мен.

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
The Rum Diary

Определено точно от какво имах нужда - нито натоварващ, нито прекалено лигав + прекрасна атмосфера, една-две хубави коли и Джони Деп. Препоръчвам

Определено точно от какво имах нужда - нито натоварващ, нито прекалено лигав + прекрасна атмосфера, една-две хубави коли и Джони Деп. Препоръчвам

- Yandel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги като каляски !
BMW_RIDER написа:
Нищо кой знае какво... 5/10 иначе много хитро пак си оставиха вратичка за още една част...
пп. Така ли в целия филм нямаше НИТО ЕДНА лампа, която да не мига, а просто да свети нормално... много дразнещо

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
За същия филм - 2ката ми е любимия вампирски филм - гледал съм го над 30 пъти . Просто беше изпипан максимално - тъмна , мрачна атмосфера , началото с действието във средновековието , сцените в гробницата ... и изобщо всичко беше на някакво мрачно и студено място ...
А това тук е някаква супер смотано скалъпена история
Силни препратки към Резидънт Ивъл - големия лош борец , който пребива жената ... лошата корпорация със експериментите и мутантите ... убиистовото на големия върколак е пълно копие на "не мога да се сетя" кой робот ли киборог от друг стар филм .
Явно си бяха повярвали , че както Здрач и Хари Петър могат да пуснат един филм в 2 части и да вземат двойни пари за един продукт , така могат и Ъндъръорлд - 72 минути филм
И един гаф кой много силно подразни - вампири си светят в тъмното с пушки/автомати със подцевни фенери - от кога на вампирите им трябва светлина ?
Въпреки това филма не беше крайно зле ... като продълженията на Резидънт Ивъл . Лична оценка - 6/10 .
А това тук е някаква супер смотано скалъпена история

Силни препратки към Резидънт Ивъл - големия лош борец , който пребива жената ... лошата корпорация със експериментите и мутантите ... убиистовото на големия върколак е пълно копие на "не мога да се сетя" кой робот ли киборог от друг стар филм .
Явно си бяха повярвали , че както Здрач и Хари Петър могат да пуснат един филм в 2 части и да вземат двойни пари за един продукт , така могат и Ъндъръорлд - 72 минути филм

И един гаф кой много силно подразни - вампири си светят в тъмното с пушки/автомати със подцевни фенери - от кога на вампирите им трябва светлина ?
Въпреки това филма не беше крайно зле ... като продълженията на Резидънт Ивъл . Лична оценка - 6/10 .
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Дайте някакво предложение за не-толкова-известен филм 

съвсем скоро ще излиза култов филм - мисля, че е нещо средно между "falling down" и "idiocracy" които са ми два от любимите филми...
казва се "god bless america"
мисля, че на този свят му трябва малко повече цинизъм... аман от политическа коректност...
мисля, че на този свят му трябва малко повече цинизъм... аман от политическа коректност...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
тежичък изглежда по тийзъра
не знам, на мен ми се гледа нещо с палми и синьо море..
No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:тежичък изглежда по тийзъра
Прайват има добри серии с подобни пейзажи

Сериозно - някой идея за вече излязъл филм

ми аз последно гледах тоя филм с двамата тайни агенти, които делят 1 и също гадже и не беше лош 

No bling at the Ring
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
Tres metros sobre el cielo / Три метра над небето , малко е ревлив
ама става за запълване на времето

alx написа:съвсем скоро ще излиза култов филм - мисля, че е нещо средно между "falling down" и "idiocracy" които са ми два от любимите филми...
смятам, че самия факт, че ще бъде излъчен е повече от просто цинизъм

явно така искат да си мислиш ти
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
За феновете на руското кино - "Сибир.Монамур". Понеже аз не съм от тях и го гледах само от любопитство, мога да кажа, че си заслужава. Описва точно какво е мнозинството от руснаците. Ако в началото ви се стори бавен, имайте търпение, нататък е по-интересно.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
svilgg написа:Колеги търся един румънски цигански филм , в който една от сцените беше как един мангал пее и танцува на гроба на брат си .
филма е румънски цигански , не сръбски !
http://www.youtube.com/watch?v=XjFwUxONIcY
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Сетих се за един филм , който не съм гледал от много време и сега го пуснаха на МКВ с Х264 :
http://zamunda.net/details.php?id=301010

.
Филма е "старата школа" - много малко приказки , въздейства се актьорска игра , музика и визия
ПС:Това е един от филмите , от които Камерън взаимства доста за романтичната си бозичка - Аватар .
http://zamunda.net/details.php?id=301010

.
Филма е "старата школа" - много малко приказки , въздейства се актьорска игра , музика и визия

ПС:Това е един от филмите , от които Камерън взаимства доста за романтичната си бозичка - Аватар .