Проблеми с форума!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Проблеми с форума!

Мнение от Kroki » 18 Фев 2012, 14:28

Здраавейте.. имам една молба към вас. Обозначението на дадена тема в която си писал е една малка бяла точка.. Разбрах го, след като ми го каза Оги, а не е като да не търсех. Ако може тя да се направи черна, ще е много по-удобно! :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Фев 2012, 16:16

Ако беше чел достатъчно, и в съответните теми, нямаше да питаш такива неща.

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 19 Фев 2012, 22:24

бутона "Виж собствените си мнения" не показва всички мнения.. така беше старата платформа, така е и сега
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lubchitu » 20 Фев 2012, 11:38

Моя проблем е ,че не мога да изпращам ЛС,на който и да е...не ми отчита като изпратени и нищо?!!?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 24 Фев 2012, 17:12

Здравейте,
Случва се да ме ънлогва доста често, въпреки, че натискам на "запомни ме". От моя телевизор ли е?
Браузър: Google Chrome 17.0.963.56
Запазени кукита: __utma, __utmb, __utmc, __utmz, phpbb3_g2rcu_u, phpbb3_g2rcu_k, phpbb3_g2rcu_sid, съдържанието им мога да дам на ЛС, при поискване :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 24 Фев 2012, 17:19

Имам предложение относно полето, в което се добавят потребителите, които са адресати на ЛС.

Изображение

Хубаво е да е с фиксиран размер.
:)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 24 Фев 2012, 18:28

devent написа:Здравейте,
Случва се да ме ънлогва доста често, въпреки, че натискам на "запомни ме". От моя телевизор ли е?

Нямам наблюдения за подобен проблем... но пък не ползвам Chrome... пробвай с IE или мозила и кажи как е..

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 24 Фев 2012, 18:58

devent написа:Здравейте,

Аз съм с хром и никога не ми се е случвало... Да не би да триеш хронология, понеже тогава се получава. Или да ползваш някоя програма, от сорта на CCleaner...
Последна промяна dan-dam на 24 Фев 2012, 19:11, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: конджул...
Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR

Мнение от LArgo50 » 24 Фев 2012, 19:08

Не знам дали това е проблем или някакво обновяване на форума: Като цъкна "виж собствените си мнения" ми излиза това което съм писал(постнал) във всяка една тема, а не както до вчера си беше излизаха ми темите в които имам мнения. Няма да коментирам какво ми е мнението да не ме нахока някой "шеф", но при всички случаи не е положително :!:

п.с. Тъкмо бях започнал да свиквам и си виках новата платформа е супер, сега пък и това.........
Последна промяна LArgo50 на 25 Фев 2012, 10:10, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M62B46

Мнение от Retrofit » 24 Фев 2012, 22:18

Имам едно предложение, да се премахне подчертаването на потребителските имена, ще бъде по прегледно и ще е ясно къде има долна черта и къде интервал.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на дядо си е30ската
Мечтае да кара: подводница с шпер

Мнение от Войводата » 24 Фев 2012, 22:44

LArgo50 написа:Не знам дали това е проблем или някакво обновяване на форума: Като цъкна "виж собствените си мнения" ми излиза това което съм писал(постнал) във всяка една тема, а не както до вчера си беше излизаха ми темите в които имам мнения. Няма да коментирам какво ми е мнението да не ме нахока някой "шеф", но при всички случай не е положително :!:

п.с. Тъкмо бях започнал да свиквам и си виках новата платформа е супер, сега пък и това.........

май при всички е така малко е кофти че трябва да си отварям темите една по една да видя какво има писано :confused:
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 24 Фев 2012, 23:42

Логично е при всички да е така, щом така е настроено.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Фев 2012, 9:38

така не е ли малко неудобно, преди просто цъкаш и виждаш темите в които си писал и имат нов отговор, сега трябва да търсиш цял ден :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: конджул...
Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR

Мнение от LArgo50 » 25 Фев 2012, 10:08

Mollov написа:Логично е при всички да е така, щом така е настроено.

Еми логично е, но това "настройване" никак не е удобно. Моля върнете си го както си беше. Не знам на кой му хареса така, та го променихте :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 25 Фев 2012, 17:42

daddy_ написа:Аз съм с хром и никога не ми се е случвало... Да не би да триеш хронология, понеже тогава се получава. Или да ползваш някоя програма, от сорта на CCleaner...

Mollov написа:Нямам наблюдения за подобен проблем... но пък не ползвам Chrome... пробвай с IE или мозила и кажи как е..

Нямам CCleaner или подобни програми, нито трия хронологията.
От снощи наблюдавам хрома на домашното ПС и засега няма проблеми. Значи нещо е от хрома на служебния компютър, важното е че е само при мен.
Има ли някакви зависимости при влизането от две различни места? На други форуми, като влезна от вкъщи, в работата ме ънлогва и обратното, но тук, ако е така, работи само в едната посока :)

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума