СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч.
.драсни едно лично за носача и ако съм почивка ще ти помогна.DJMartoO написа:колеги не ви познавам но мисля , че това е най - тъпото да спорите за 10 км разстояние, мисля че трябва да се радваме че има такива неща като фарума и такава общност от манияци на синьо бялата емблема, аз мисля там на площада на бистрица защото има място и малко в планината няма да е зле, ще бъде супер и времето вече се затопля а нагоре не е студено през деня там карах на отворен шибидах и парно на студено![]()
![]()
, мен само едно нещо ме спира иначе съм съгласен и за тези дни но имам да сменям едни наложими части ако искате да се организираме нещо барбекю да си направиме има едни местенца малко по нагоре, които са страшни за такива мероприятия. надявам се всички да се самоусведомим тук да се разберем и да стане супер сичките 36 ще ви покажа една далаверка за миене за 1 лв и ще сме къпани
ако някои колега от младост има желание да помогне малко с един носач да дрънне ако може 0896 98 56 86 Мартин БМВ е36 320и благодаря предварително и се надявам да стане супер и да си изкараме идеално
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
а идеята каква е точно. за сбирка на е36 от софия и околлността или за национална сбирка? че това за бистрица хубаво,ама ако ще е за цялата страна,ще трябва да не е в софия,ами пак нещо от рода на пловдив,стара загора 

- DJMartoO
- Потребител
-
- Кара: e36 320i coupe
- Мечтае да кара: бмв е46 М3Csl
ами за национален събор мисля че е малко рано за такъв мащаб но едно софииско съборче за софиянци мисля че може да се получи добре и ще се събереме поне 100-на колеги с 36-ки
а в бистрица на площада мисля че е добре 

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Мен ми се върти из главата за Крушуна...бил съм там на фау ве феста и мога да ви кажа че е меко казано скандално красиво. 

- slaiko
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е36 ALPINA B8 4.6
Чанев написа:Мен ми се върти из главата за Крушуна...бил съм там на фау ве феста и мога да ви кажа че е меко казано скандално красиво.
да съгласен съм идеята ти е скандално добра

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Като мислите за някаква по-мащабна сбирка имайте предвид, че ако се организира нещо такова в национален мащаб, желаещите може да са в пъти повече от това, което можете да се предвиди... поради това може би е по-идейно да се направи нещо около София, нещо по-скромно и без да има нужда от сериозна подготовка, резервации и т.н. Нещо по-неангажиращо, което да не товари и хората, които се решат да се занимават.
Ясно ми е, че така хората по-далеч "извън София" ще им е по-проблемно да дойдат, но предполагам повечето навити на подобна сбирка така или иначе ще са със "С/СА" в номера на колата, или се намират по софийско така или иначе.
Ясно ми е, че така хората по-далеч "извън София" ще им е по-проблемно да дойдат, но предполагам повечето навити на подобна сбирка така или иначе ще са със "С/СА" в номера на колата, или се намират по софийско така или иначе.
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
Mollov написа:Като мислите за някаква по-мащабна сбирка имайте предвид, че ако се организира нещо такова в национален мащаб, желаещите може да са в пъти повече от това, което можете да се предвиди... поради това може би е по-идейно да се направи нещо около София, нещо по-скромно и без да има нужда от сериозна подготовка, резервации и т.н. Нещо по-неангажиращо, което да не товари и хората, които се решат да се занимават.
е то е ясно че няма да се организира нещо такова в национален мащаб,но за нещо около София става като за начало,ама и със ''СО'' в номера на колата немисля че ще е невъзможно да дойдат ... всички са добре дошли
айде че скарата мухляса бре

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Колеги утре на линия ли сме ?? : )
Акъла не е к*р да ти го вкарат..!!
- slaiko
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е36 ALPINA B8 4.6
FAVORITE написа:Колеги утре на линия ли сме ?? : )
дам

- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
- DJMartoO
- Потребител
-
колеги пуснах една връзчица за сбирка на е36 купе на 04.03.2012 неделя на площада на центъра на община Бистрица и доста колеги се свързаха с мен за уточнения, да си спретнем една сбирчица с барбекю, адреналин и много готини немски возила, за момента се предвижда да сме около 50-60 коли 

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
DJMartoO написа:колеги пуснах една връзчица за сбирка на е36 купе на 04.03.2012 неделя на площада на центъра на община Бистрица и доста колеги се свързаха с мен за уточнения, да си спретнем една сбирчица с барбекю, адреналин и много готини немски возила, за момента се предвижда да сме около 50-60 коли
... на 04.03.2012 сбирката само за купета ли е

браво,добра идея аз си мисля като се позатопли времето да спретна една сбирка на Е36 седан,комби и компакти (

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тва Е36 станал много разпространен автомобил, щом може да си позволи сбирки по различните модификации.
DJMarto, обясни за какво става дума... какви връзчици, каква сбирка и т.н.
DJMarto, обясни за какво става дума... какви връзчици, каква сбирка и т.н.
- DJMartoO
- Потребител
-
просто пуснах една връзка във феисбук за сбирка на е36 купе (купето е по инерция понеже заради моята постоянно пиша купе) и доста колеги се съглаиха, та мисълта ми е следната виждам че вече си имаме маркова скара на немските машини тогава да я използваме по предназначение, да се съберем само е36-ци купета седани, комбита, компакт и да си изкараме една хубава неделя

- dexxx
- Потребител
-
- Кара: bmw e 36 coupe
- Мечтае да кара: e36 m3
- Детайли за колата: e36 320 vanos
здравейте на всички колеги от скоро имам рег. в форума и кога и каде ще има сбика на е36 да доида и аз