Радио смущения при пускане на нагревателя

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Радио смущения при пускане на нагревателя

Мнение от SaRaLiQ » 24 Фев 2012, 10:55

Колеги колата е е36 купе.Проблема е ,че като пусна нагревателя на задното стъкло и радиото се смущава,което много ме дразни.Когато свалих колонката (пасажерската) установих че има буксичка ,която не влиза никъде,но при оглед установих че просто няма къде да влезе.Нищо не се вижда да липсва,поне аз не виждам.Пукам една снимка за да кажете вие какво липсва.Мислих си че е този белия усилвател ли какво идва..че той трябва да е с 2 кабела,но като потърсих в интернет ми излиза пак с 1 кабел като моя,иначе има дупка за 2ри кабел но не излиза нищо...Кажете вие..търсих тема за е36 но няма затова пуснах нова.Има за е34 и е46... Помогнете да се справя с този проблем.При е34 виждам че има такъв усилвател но с 2 кабела,ако взема от е34 дали няма да се оправи това смущение...

23022012022.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с волан от М5
Мечтае да кара: Scott Gambler 730

Re: Радио смущения при пускане на нагревателя

Мнение от marto7067 » 24 Фев 2012, 12:15

Имаш ли прекъснато реотанче на задното стъкло?Ако имаш-понякога от влагата в/у задното стъкло-между прекъснатите краища протича нещо от сорта на ел.дъга която прави смущенията(понеже е близо до антената), иначе тази жичка никъде не влиза-и при мен е така!
...Продаваха се едни мазила-като лак за нокти но с примеси на графит и сребро за възстановяване на реотани-ама бяха скъпички, към 30лв. беше опаковката.

Назад към E36