Поставяне на навигация...
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Поставяне на навигация...
Имам въпрос...може ли да се сложи навигация на Е90 която няма такава....знам че е хамалогия но имам едно наум...
Интересува ме дали ако взема друго табло с навигация може ли да се сложи и дали всичко ще е наред....
Интересува ме дали ако взема друго табло с навигация може ли да се сложи и дали всичко ще е наред....
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Re: Поставяне на навигация...
Привет колега,
Принципно можеш да го направиш. За хамолгията си адски прав.
Трябва ти ново табло, всички части за навигацията плюс окабеляването, iDrvie контролера плюс окабеляването и т.н.
В момента, в който инсталираш и навържеш всичко ще трябва да ти програмират колата, в противен случай нищо няма да заработи.
В общи линии е доста време и средства, но ако ти се занимава и можеш да си го позволиш, може да се направи.
Поздрави и успех.
Принципно можеш да го направиш. За хамолгията си адски прав.
Трябва ти ново табло, всички части за навигацията плюс окабеляването, iDrvie контролера плюс окабеляването и т.н.
В момента, в който инсталираш и навържеш всичко ще трябва да ти програмират колата, в противен случай нищо няма да заработи.
В общи линии е доста време и средства, но ако ти се занимава и можеш да си го позволиш, може да се направи.
Поздрави и успех.
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Програмирането на колата е не по-малка хамалогия от навързването на модулите...
Never mistake motion for action...
Благодаря момчета...в интерес на истината идеята ми е за автомобил с десен волан от англия но като гледам от обявите няма много с навигации а честно казано Е90 с навигация е в пъти по красива и по уютна от такава без...та има 1-2 места на които обръщат успешно волана качествено и се чуден дали може да стане работата, но от друга страна и самата навигация предполагам е не по-малко от 2000-3000лв. та мисля да търся с навигация автомобил, ако се реша да взимам от там все пак...
4 мнения
• Страница 1 от 1