Предложение за важна тема "Направи си сам" !!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Нужна ли е важна тема "Направи си сам" за Е36

Анкетата свършва на 31 Май 2006, 22:23

Да
72
97%
Не
2
3%

Общо гласове : 74
Потребител
Аватар

Мнение от dancho68 » 29 Май 2006, 8:26

:bgflag: :driving:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 29 Май 2006, 8:46

кой тоз отцепник дето е дал отрицателен глас :gay: :bang: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 29 Май 2006, 10:57

Винаги е полезно да има такава тема, но трябва да се следи за излишни мнения, за да не се загуби полезната информация в мнения от типа "мерси", "яяя, то било лесно" :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 29 Май 2006, 12:04

:yes:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 29 Май 2006, 12:13

SuPeR_FLY написа:кой тоз отцепник дето е дал отрицателен глас гей бам! бам! muhihihihi

Аз съм "отцепникът",проблем някакъв :?: :evil:
One passion,one car,one life...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a3 » 29 Май 2006, 14:39

anabella написа:Винаги е полезно да има такава тема, но трябва да се следи за излишни мнения, за да не се загуби полезната информация в мнения от типа "мерси", "яяя, то било лесно" :lol:

Точно така трябва да е :D и затова казах, че трябва да се контролира от някой. Засега обаче модераторите нито одобряват нито отхвърлят идеята, но да видим какво ще стане! :)

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 29 Май 2006, 19:14

Impasse написа:
SuPeR_FLY написа:кой тоз отцепник дето е дал отрицателен глас гей бам! бам! muhihihihi

Аз съм "отцепникът",проблем някакъв :?: :evil:

интересно ми беше да разбера на кой ще му пречи тая тема :winky: а те станали двама вече :mhihi:
Изображение

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 29 Май 2006, 19:48

Явно немогат да си направят нищо сами и така темата им се вижда бесполезна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 29 Май 2006, 21:10

С риск да обидя или защитя някого ще кажа ,че аз лично съм виждал колегата Impasse сам да си ремонтира колата много пъти в гаража си. Тук затова е форум всеки да изкаже собственото си мнение,което по една или друга причина няма да се хареса на някой хора ;) Ако има тема който го интересува пише и я чете който не просто не я отваря.Сигурно не е много трудно. А пък може би някой не искат да споделят тайните които знаят ;)
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 29 Май 2006, 22:59

AGT написа:...

AGT,точно това имах предвид като гласувах така по-една или друга причина :idea: Много често по форума има какви ли не изхвъляния кой колко дал,а всъщност доста хора са хал хабер!Ами че за какво им е такава тема,че какво и да се напише няма да вденат,понеже нямат никаква техническа култура.А пък най се дразня ,SuPeR_FLY,че крайно време е да се научите да уважавате мнението на другите,а не да се обаждате неподготвени :idea: :!:
One passion,one car,one life...

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 29 Май 2006, 23:14

Impasse написа:
AGT написа:...

AGT,точно това имах предвид като гласувах така по-една или друга причина :idea: Много често по форума има какви ли не изхвъляния кой колко дал,а всъщност доста хора са хал хабер!Ами че за какво им е такава тема,че какво и да се напише няма да вденат,понеже нямат никаква техническа култура.А пък най се дразня ,SuPeR_FLY,че крайно време е да се научите да уважавате мнението на другите,а не да се обаждате неподготвени :idea: :!:

не ми се спори по форумите, казах ти че просто ми стана любопитно кой има нещо против такава тема ;) а това кой кaква техническа култура има е друга тема 8) :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 30 Май 2006, 22:39

Сега ще ви кажа и моето мнение.Една такава тема няма да е функционална по следните причини:
-от заглавието и ("Направи си сам" напр.) няма да може да се разбере какви проблеми третира темата
-освен полезните постове в темата,ще има и много офтопик и модераторите постоянно ще трябва да трият
-даден проблем не може да се опише точно в един пост,трябва да се обсъди по-нашироко
-ако темата се развие,със снимки и т.н,търсенето на решение на даден проблем ще отнема доста време
(представете си тема 20 стр. :roll: )

Как според мен трябва да станат нещата.Ако сте забелязали,всички DIY библиотеки са направени по един и същ
начин,проблемите са разделени по секциии(двигател,купе,ел.инсталация,интериор,тунинг и т.н).В заглавието е дадено кратко описание на проблема и като кликнете на него се прехвърляте на дадена тема в даден форум или сайт.
Мисля,че това,което се стремим да правим чрез темата "Полезни теми и линкове свързани с Е36" е подобно на тези
DIY библиотеки.Така проблемът може да се обсъди в отделна тема,и в същото време,когато човек търси решение
за даден проблем,лесно да намери темата.За вбъдеще тези линкове към теми могат да се групират и да се преместят в сайт-а,като станат основа за собствена DIY библиотека.

Ако смятате,че има достойни теми,които не са попаднали във "важната тема",просто пуснете едно Л.С. на мен или на някой от другите модератори и ние ще направим нужното ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 31 Май 2006, 1:02

Ето ви сайта които ви интересува направо копи пайст във форума преведено на бг и сте готови.Много е полезно това са неща които по книгите за моделите и ръководствата ги няма.

http://www.bimmerdiy.com/e36

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 31 Май 2006, 15:19

Аз пък мисля, че модераторите няма да се натоварят ако следят една такава тема.
Освен това, bmwdriver , в първото мнение на темата може да се добавя информация от типа:
стр. 1 - еди какво си
стр. 2 - друго

Не отнема особено много време, от опит го казвам ;)

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 31 Май 2006, 15:26

Мноооо ясно ЗА :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към E36