СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Хич не е лоша идеята да се направи една национална сбирка на Е36... и без това са най-много
Те Е46 си правят национална сбирка, та може и Е36-ците да завъртят една такава преди събора... за подгряване 

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
Mollov написа:Хич не е лоша идеята да се направи една национална сбирка на Е36... и без това са най-многоТе Е46 си правят национална сбирка, та може и Е36-ците да завъртят една такава преди събора... за подгряване
да идеята е супер,само в това време нема да е гот нека се затопли и оправи времето (преди събора става) аз и едни бойни другари тук сме готови да помогнем с каквото можем за да се получи такава сбирка на Е36

- slaiko
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е36 ALPINA B8 4.6
Mollov написа:Хич не е лоша идеята да се направи една национална сбирка на Е36... и без това са най-многоТе Е46 си правят национална сбирка, та може и Е36-ците да завъртят една такава преди събора... за подгряване
и аз мисля че идеята не е лоша или поне може да се пробва

- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
slaiko написа:Mollov написа:Хич не е лоша идеята да се направи една национална сбирка на Е36... и без това са най-многоТе Е46 си правят национална сбирка, та може и Е36-ците да завъртят една такава преди събора... за подгряване
и аз мисля че идеята не е лоша или поне може да се пробва
аз съм за,но да се знае от по рано за да може повече да присъстват.

- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
Трябва аз съм с две ръце ЗА

- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
Идеята е страхотна и трябва да помислим по въпроса

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
niko11 написа:Mollov написа:Хич не е лоша идеята да се направи една национална сбирка на Е36... и без това са най-многоТе Е46 си правят национална сбирка, та може и Е36-ците да завъртят една такава преди събора... за подгряване
а ще споделите ли тука и на нас като помислите,да знаем и ние какво става
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
vanko 318i написа:niko11 написа:Mollov написа:Хич не е лоша идеята да се направи една национална сбирка на Е36... и без това са най-многоТе Е46 си правят национална сбирка, та може и Е36-ците да завъртят една такава преди събора... за подгряване
Последна промяна bimer на 20 Фев 2012, 23:17, променена общо 1 път
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
bimer написа:както сам виждаш е написано в множествено число че ще се решава,а не в единствено.и едва ли нико,аз или някой друг от тези който са ви трън в очите ще го решът как да е.спрете да омацвате всичко а елате на сбирката като искате толкова много да ви се чуе мнението.
п.с. ванко не държа да ми отговаряш,само създаваме работа на модераторите така.
еми Наско,баце я ги питай като идвахме защо се бягаха,ама не си признават,и що се обръщаш към мен щом неискаш да създаваме работа на модераторите ...
Последна промяна vanko 318i на 21 Фев 2012, 0:24, променена общо 3 пъти
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
vanko 318i написа:niko11 написа:Mollov написа:Хич не е лоша идеята да се направи една национална сбирка на Е36... и без това са най-многоТе Е46 си правят национална сбирка, та може и Е36-ците да завъртят една такава преди събора... за подгряване
Няма да се притесняваш тайни няма

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
niko11 написа:Няма да се притесняваш тайни няма
аз несъм от притеснителните,радвам се всичко да е ок

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Съгласен съм за такъв събор
Тази седмица няма да мога да съм на сбирката,ама Ванко айде ела дургата сбирка да се разберем веднъж за винаги,на кой какво му пречи че ми писна с полвин уста да се мъчите да храните тука 5-6 човека дето са най-редовните по въпросната сбирка.Щото всичко почна от това че се премести мястото на сбирката и на тебе от Лозен ти е далече...не ми се търси назад в темата да ти го докажа това.
С 2те ръце съм за таква сбирка,достатъчно много представители на марката сме така,че ще стане нещо епично и красиво

С 2те ръце съм за таква сбирка,достатъчно много представители на марката сме така,че ще стане нещо епично и красиво

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
Чанев написа:Съгласен съм за такъв съборТази седмица няма да мога да съм на сбирката,ама Ванко айде ела дургата сбирка да се разберем веднъж за винаги,на кой какво му пречи че ми писна с полвин уста да се мъчите да храните тука 5-6 човека дето са най-редовните по въпросната сбирка.Щото всичко почна от това че се премести мястото на сбирката и на тебе от Лозен ти е далече...не ми се търси назад в темата да ти го докажа това.
Чанев,неси разбрал правилно и не е почнало от това че се премести и на кой му далеч и накой близко разберете го вие това,що ме караш са аз да търся още по назад я се усъзнайте малко и стига натяквали това за далече а попитаи ''най-редовните'' да ти кажат какво съм казал аз по въпроса за близко и далеч И СИ ГО ВТЪЛПЕТЕ В ГЛАВИТЕ ЧЕ НЕ Е ПРОБЛЕМА ЗА БЛИЗКО И ДАЛЕЧ и ти и Нико аман вече от вас
ЕТО ТИ ДА ВИДИШ КАКВО СЪМ НАПИСАЛ ЩОМ ИСКАШ ДА ТЪРСИМ НАЗАД -
''Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч.
от vanko 318i » 17 Окт 2011, 17:22
мойте уважения към mitaka7 ,само няколко думи от моя страна и това е.
скъпи колеги,аз нямам нищо против сбирката да е на Гешов или кадето и да било и ако имам възможност ще присъствам и съм го казвал многократно(всички може да го потвърдите)...
моето нежелание да присъствам на тази сбирка на Е36 на Гешов, бе провокирана от ''някой ваши изказвания и действия'' с който аз не съм съгласен,и който противоречът на моето разбиране за колегялност.
и моля да се спре с това дали е близко или е далеч,не става въпрос за това по нагоре обясних надявам се да ме разберете правилно (в което малко се съмнявам)...
ако някой иска нещо да разясним нека да пише на лично или във фейсбука,няма проблеми
с Галин ще се видим на на Г.М Димитров.
мойте уважения към всички''
още нещо да искате ?
- DJMartoO
- Потребител
-
- Кара: e36 320i coupe
- Мечтае да кара: бмв е46 М3Csl
колеги не ви познавам но мисля , че това е най - тъпото да спорите за 10 км разстояние, мисля че трябва да се радваме че има такива неща като фарума и такава общност от манияци на синьо бялата емблема, аз мисля там на площада на бистрица защото има място и малко в планината няма да е зле, ще бъде супер и времето вече се затопля а нагоре не е студено през деня там карах на отворен шибидах и парно на студено
, мен само едно нещо ме спира иначе съм съгласен и за тези дни но имам да сменям едни наложими части ако искате да се организираме нещо барбекю да си направиме има едни местенца малко по нагоре, които са страшни за такива мероприятия. надявам се всички да се самоусведомим тук да се разберем и да стане супер сичките 36 ще ви покажа една далаверка за миене за 1 лв и ще сме къпани
ако някои колега от младост има желание да помогне малко с един носач да дрънне ако може 0896 98 56 86 Мартин БМВ е36 320и благодаря предварително и се надявам да стане супер и да си изкараме идеално

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не започвайте отново караницата, ами седнете на място и се разберете кой какво не му харесва... тук в този раздел нова караница няма да се случи... вместо да се храните и да си намеквате разни неща, седнете и се разберете.
Ако продължите с глупостите ще раздавам почивки от форума...
Ако продължите с глупостите ще раздавам почивки от форума...