КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!
Модератор: Общи модератори
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!
Приятели,писна ми вече!На цялата немотия,алчността на петролните картели вече минава сякви граници!
Бензин 2.57
Нафта 2.71
газ 1.40
Цените бият абсолютно всякви рекорди!
Застраховки -до небето високи,и всяка година си намират оправдания да ги вдигат все повече
дупките с лопата да ги ринеш......непочистени квартални улици от снега.......
Просто тези цени които видях тази вечер преляха чашата ,и аз лично обявявам примирие-да си вдигат цените на горивата,аз колата вече няма да я карам ежедневно-1,2 пъти в седмицата
Евала им правя на иначе наглите гърци,сами се докараха до това положение,обаче се счупиха от стачки!
А нас само ни газаят,и колкото повече ни газят,ние толкова повече лягаме в калта......
Приятели,бъдете Здрави ,щастливи,и обичани от най-близките си хора,другото не е толкова важно!
А на господата които определят всички тези сценарии и си въртят далаверките на най-високо ниво-пожелавам им не болест и смърт,а болест и много-ама много дълъг живот,не по-малко то 300-400 години на легло!
Бензин 2.57
Нафта 2.71
газ 1.40
Цените бият абсолютно всякви рекорди!

Застраховки -до небето високи,и всяка година си намират оправдания да ги вдигат все повече
дупките с лопата да ги ринеш......непочистени квартални улици от снега.......
Просто тези цени които видях тази вечер преляха чашата ,и аз лично обявявам примирие-да си вдигат цените на горивата,аз колата вече няма да я карам ежедневно-1,2 пъти в седмицата

Евала им правя на иначе наглите гърци,сами се докараха до това положение,обаче се счупиха от стачки!
А нас само ни газаят,и колкото повече ни газят,ние толкова повече лягаме в калта......

Приятели,бъдете Здрави ,щастливи,и обичани от най-близките си хора,другото не е толкова важно!
А на господата които определят всички тези сценарии и си въртят далаверките на най-високо ниво-пожелавам им не болест и смърт,а болест и много-ама много дълъг живот,не по-малко то 300-400 години на легло!

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!
на този етап , само главичката е влезнала...така че спокойно , карай си още любимата и си свиркай , все пак си на газ !!! 

- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Все си мисля че нещата в БГ са доста сериозни вече,нещата с много напечени,въпреки че не си личи.
Няма бунтове и подобни работи,но на народа малко му трябва,защото след всичките тези студове,и сега като дойдат високите сметки и нещата ще се озъбят съвсем.
Гърците стачкуват за много благини да се запазят,но и за 700евро минимална заплата!А сега я свалят на 561евро
А тука е 135евро!!!
Значи какво излиза-че тука е четири пъти по-малка ,а цените ни не са 4 пъти по ниски от техните!
Според мене не главичката е влязла само,ами и макарите са почти вътре в г*за на Българският народ!
Така че управляващите да вземат да се замислят малко по-сериозно,защото гърците се счупиха да се бунтуват,а тука си трайкаме!
Да не се повтори само вевруари 1997,само че този път няма да има оцелели депутати!
Ето това днеска много ме развесели,от FUN темата:
"Луд маниак поръсил със силна отрова купчина пари и ги дарил на домовете за сираци в България. В резултат са загинали 20 депутати, 3 кмета и 12 общински съветници. Пострадали деца няма..."
Няма бунтове и подобни работи,но на народа малко му трябва,защото след всичките тези студове,и сега като дойдат високите сметки и нещата ще се озъбят съвсем.
Гърците стачкуват за много благини да се запазят,но и за 700евро минимална заплата!А сега я свалят на 561евро

Значи какво излиза-че тука е четири пъти по-малка ,а цените ни не са 4 пъти по ниски от техните!

Според мене не главичката е влязла само,ами и макарите са почти вътре в г*за на Българският народ!

Така че управляващите да вземат да се замислят малко по-сериозно,защото гърците се счупиха да се бунтуват,а тука си трайкаме!
Да не се повтори само вевруари 1997,само че този път няма да има оцелели депутати!

Ето това днеска много ме развесели,от FUN темата:
"Луд маниак поръсил със силна отрова купчина пари и ги дарил на домовете за сираци в България. В резултат са загинали 20 депутати, 3 кмета и 12 общински съветници. Пострадали деца няма..."

- SpaRk0
- Потребител
-
- Кара: BMW X5
- Мечтае да кара: BMW G Power
Според мен, скоро може и да намалят горивата ( или поне, така си мисля) 

SpaRk0 написа:Според мен, скоро може и да намалят горивата ( или поне, така си мисля)
Да, с 2ст. , след което ще ги вдигнат с нови 4-5

Ама кучетата си лаят, кервана...
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Наистина цените вече са доста непосилни за българската заплата. На практика хората ще започнат да се отказват да карат коли, защото няма как с 400лв заплата да плащаш 300лв само за гражданска например.
Бях се зарекъл да не слагам газ на колата си, но като гледам май ще ми се наложи, защото минавам доста километри през месеца и половината ми заплата отива в бензин.
Всичко според мен идва от акциза, който ни треснаха предното правителство, при условие, че можеха да забавят процедурата.
Мисля, че след свършен факт, сега не може да се направи кой знае какво по въпроса...жалко за данъкоплатците!!!
Бях се зарекъл да не слагам газ на колата си, но като гледам май ще ми се наложи, защото минавам доста километри през месеца и половината ми заплата отива в бензин.
Всичко според мен идва от акциза, който ни треснаха предното правителство, при условие, че можеха да забавят процедурата.
Мисля, че след свършен факт, сега не може да се направи кой знае какво по въпроса...жалко за данъкоплатците!!!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Гадно е, че на някои хора колата наистина им е необходима. И то не за лични цели, ами да ходят на работа примерно като нямат никакъв удобен транспорт.
Аз се радвам, че имам такъв и всеки ден ходя с трамвая на работа и реално не го усещам повишението толкова вътрешно.
А междудругото в работата трябваше да описвам някакви стари фактури за гориво от средата на 2010 досега и като гледам какви са били цените, сега не можем и да си мечтаем за такива.
Преди година и нещо цени от сорта на 2.15 и такива от сорта. Мисълта ми е, че стотинка по стотинка не усещаме, но ни влиза все по-навътре и по-навътре...

А междудругото в работата трябваше да описвам някакви стари фактури за гориво от средата на 2010 досега и като гледам какви са били цените, сега не можем и да си мечтаем за такива.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ами спираме да ги караме тези коли и се решава проблема. Като няма търсене на горива ще трябва да намалят цените. Логиката е такава.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Ами айде де.Аз вече почти съм спрял.Вадя я само при неотложна работа.За миналия месец имах заредени 20лв. газ и изминати не знам колко КМ. пеш и с рейс и съм жив
Нека ви боли Лукойл

8.32
Лошото е, че и аз се поспрях да шаря наляво-надясно и повече ми харесва да е на сигурно в гаража, а аз на топло в нас 
П.П. Мисля да почвам да стягам колелото за пролетта

П.П. Мисля да почвам да стягам колелото за пролетта

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
И аз съм спрял. Ходя с метрото на работа и колата само в краен случай. Ама ние колкото и да спираме никой няма да усети. Тировете си вървят, автобусите също...
Иначе както писах и в една друга тема на лукойл не съм зареждал откак казах, че няма да сипвам там(само един път заредих 20 лв, ама нямаше друга бензиностанция на близо). И въпреки тва с всяко зареждане пак им пълним гушите ама...
Иначе както писах и в една друга тема на лукойл не съм зареждал откак казах, че няма да сипвам там(само един път заредих 20 лв, ама нямаше друга бензиностанция на близо). И въпреки тва с всяко зареждане пак им пълним гушите ама...
- philio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW и още нещо
- Мечтае да кара: турбо-колело
Аз се обзалагам че ако не стане някъде война , то началото на август дизела ще удари 3-ка -и ще станеме държавата с най-скъпи горива и най-ниско заплащане и то май не само в европа .
Иначе с маршутката не е зле , а като се стопли гледайте хубаво за мотористи - и аз май пак ще си подкарам мотора
И ако така продължава то от БМВ трябва да почнат да правят маратонки та да има за какво да си споделяме (удобни ли са , мирашат ми краката или -някакво поскръцване отзад в пружинките някакви идеи? )

Иначе с маршутката не е зле , а като се стопли гледайте хубаво за мотористи - и аз май пак ще си подкарам мотора

И ако така продължава то от БМВ трябва да почнат да правят маратонки та да има за какво да си споделяме (удобни ли са , мирашат ми краката или -някакво поскръцване отзад в пружинките някакви идеи? )

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Положението наистина е лошо, особено при положение че познати започват да си карат колите, които са на метан, по-рядко вече... Красота е иначе - 2.83... Тунинга става доста по-приемлив
Нов мотор или да се возя 3000км ?!?!?! 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Не се ли вдигне София да стачкува,никой няма да се вдигне! А ми кажете кога ще се вдигнат Софиянци!? На 30 февруари 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Хаха, и да стачкувате и да не стачкувате, ако щете не на рейса ми на шейна се возете все тая. Никой няма да си промени нито политиката нито цените заради вас. Проблема с горивата е глобален. Та ние не изразходваме само колкото Ню Йорк. Никой не му дреме посилно ли ви е или не или каква част от заплатата ви е горивото. Същото важи и за гърците, могат да стачкуват колкото си искат няма да се оправят. И да им опростят всички дългове, пак няма да се оправят. Няма го вече плана Маршал, няма чужди държави да наливат а те да си веят гъза и 45 % от населението в държавната администарация на 2000 евро заплата. Е откъде да дойдат тея пари?
Безина 2020 ще е 5 лв литър и пак казвам никой не му дреме посилно ли е или не. Докато тая държава не проима икономика и не почне да печели пари отвънка вместо да си въртиме целия вътрешен оборот, положението само по зле ще става.
Тва е капитализма.....Свиквайте или си купете колело и наколенки на Др Ливайн
Безина 2020 ще е 5 лв литър и пак казвам никой не му дреме посилно ли е или не. Докато тая държава не проима икономика и не почне да печели пари отвънка вместо да си въртиме целия вътрешен оборот, положението само по зле ще става.
Тва е капитализма.....Свиквайте или си купете колело и наколенки на Др Ливайн
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on