СТАРА ЗАГОРА - сбирка 27.05.06
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Тя като (ако) ми звънне ще ти кажа на ЛС
по интересното е,че малко хора от СЗ знаят с какво се занимавам,но факт е,че Пиленцето е една от тях
Ай,че след 7ч тръгваме за П-В (Калояново),който иска да заповяда
часът и мястото на срещата са известни
8.30 на Виагра
п.с Алекс Карандилската група е в пълен състав с изключение на един

по интересното е,че малко хора от СЗ знаят с какво се занимавам,но факт е,че Пиленцето е една от тях

Ай,че след 7ч тръгваме за П-В (Калояново),който иска да заповяда

8.30 на Виагра

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
.
ми аз като гледам така майче тоз път се разкисна много работата и почвам да се чудя дали и аз да идвам ,то едни в пловдив други незнам си къде .Майче ако дойда ще сме само аз и Були .Мноо несериозно тоз път 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
///milko way написа:Тя като (ако) ми звънне ще ти кажа на ЛС![]()
по интересното е,че малко хора от СЗ знаят с какво се занимавам,но факт е,че Пиленцето е една от тях![]()
Ай,че след 7ч тръгваме за П-В (Калояново),който иска да заповядачасът и мястото на срещата са известни
8.30 на Виагра
аз съм един от тези дето знят

аз съм и от тези дето много приказват

а също и съм мъж и ми е слаб ангела

на всички отцепници искам да кажа,че днес 27ми можеше да съм на няколко по хубави места,но избрах сбирката защото държа по дяволите и в стз да имаме общтност като в другите градове.
без вашата помощ обаче такава няма да има.
сбирка ще има,следваща......кои знае

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
.
въпреки всичките приказки които малко или много ме бяха разубедили да идвам тоз път ,бсе пак ще дойда да се видиме и да се разходим до слънчев казанлък да видим панагира ,бир феста и другите му там шукарии 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Искам да искажа от мое име и от името на всички Сливналии, които присъстваха нашите най-искрени благодарности на B U L L I за поетата инициатива и осъществената сбирка на БМВ ентусиастите
. Благодаря и на всички други ентусиасти, които се отзоваха и направихме това събитие едно незабравимо изживяване
- Бъдете диви и щастливи с любимата ни марка БМВ
надявам се по-скоро да дойде следващото ни събиране
Бъдете живи и здрави
[url=http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=318633#318633]
Тук[/url] качих малко снимки от днес
приятно гледане
P.S. Красьо, скоро чакаме темата за Карандила от каквато помощ имаш нужда за организацията казвай ще помагаме

[url=http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=318633#318633]
Тук[/url] качих малко снимки от днес

P.S. Красьо, скоро чакаме темата за Карандила от каквато помощ имаш нужда за организацията казвай ще помагаме

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
е маи не ти, а аз трябва да благодаря на всички които направиха това въпросно събитие наи голямата сбирка до сега,а именно на момчетата и момичетата от сливен,димитровград и стара загора..наистина не очаквах колите да надхвърлят 10,а те бяха наи малко 20.
тук виждам малка част от снимките дано видим и дугите от опет
сбирката ни за мен приключи към 22.30 с последното кебапче на панаира в казанлък и ако не не беше бъгването на колата ми по пътя сигурно сега щях да съм още по щастлив.
момчета трябва да осъзнаем ,че това си го правим за нас си и лично в мое лице ще намерите човек които се бори за създаването на едно здраво бмв общество както в стара загора и региона така и в цяла българия.
следващата ни сбирка ще бъде на карандила с преспиване,за тези които проявяват интерес очакваите новата тема за да я разискваме.
тук виждам малка част от снимките дано видим и дугите от опет
сбирката ни за мен приключи към 22.30 с последното кебапче на панаира в казанлък и ако не не беше бъгването на колата ми по пътя сигурно сега щях да съм още по щастлив.
момчета трябва да осъзнаем ,че това си го правим за нас си и лично в мое лице ще намерите човек които се бори за създаването на едно здраво бмв общество както в стара загора и региона така и в цяла българия.
следващата ни сбирка ще бъде на карандила с преспиване,за тези които проявяват интерес очакваите новата тема за да я разискваме.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Имаше колеги които снимаха и с камери.Качете моля и клипчетата.Видях как снимат колоната и "змиите" които въртяхме. 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
момчета дайте да се организираме по-бързичко и тази седмица да се качим на карандила че някои от ентусиастите ще заминават извън страната 

по вапроса за карандила
пишете ме и мен в списака за карандила но каде ще спим там ? може да ми попречи единствено фактора с финансите иначе сам винаги на лице !!!
Дидо
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4