28 май - Международно състезание по Драг-рейсинг в Петрич

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

28 май - Международно състезание по Драг-рейсинг в Петрич

Мнение от scorost » 26 Май 2006, 22:30

Момчета, знам че между вас има много фенове на тази дисциплина. Току-що получих покана за това събитие и я споделям тук, та който иска да посети шоуто!
Уважаеми колеги,

Клуб по “Drag Racing”, Радио „Белла” и кметство Петрич Ви канят на Балканското автомобилно състезание “Drag Racing” за купата на Bella Grand Pri, което ще се проведе на 28.05.2006 г от 10:00 до 16:00 ч. при летище Петрич. В него ще вземат участие над 50 автомобила от България, Гърция и Македония. Първото издание на състезанието предизвика интереса на над 10 хил. зрители поради уникалността си и отличната организация. Интересът към второто издание е много голям, тъй като за първи път има и международно участие.
Предстоящето състезание ще събере 20 отбора от Гърция, 5 отбора от Македония и участници от България. Общо 50 състезателни автомобила в 3 различни класове:
Клас А – до 2000 куб. см.
Клас Б – от 2000 до 3 500 куб. см.
Клас С – над 3 500 куб. см.
За победителите е осигурен награден фонд и много предметни награди.

Приложено Ви изпращаме снимка на един от автомобилите в състезанието – Pontiac – 8 000 куб. – „B” Turbo, 1000 конски сили. Това е най- бързата кола в Европа, участвала на състезания в Дубай, САЩ и Малта.Скоростта на Pontiac е скорост на „изтребител”, а за да спре се използва парашут.
Радваме се, че заедно ще имаме възможност да присъстваме на състезание с много адреналин и емоции, които със сигурност си заслужават да достигнат до колкото се може повече зрители,слушатели и читатели.
Движението е живот!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 26 Май 2006, 22:39

няма да мога да присъствам поради софуерни причини (гориво :mhihi: ), исках само да благодаря за вниманието и поканата:)
Приятно изкарване на тези, които ще ходят :)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 27 Май 2006, 10:37

е никакъв интерес ли няма , и истина ли е това "10хил. души" :shock: това трбва да е някава лудница
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Май 2006, 10:49

Е ти да беше казал утре
Как да се организираме толкова бързо?
А защо до сега не съм срещал никъде инфо за такова състезание в Петрич?Това ми намирисва на някъкъв майтап.
Знам за състезания в "Сарес" Гърция на които доста хора ходят (става въпрос за миналата година) като зрители но за петрич :roll:
Айде някой ако знае да сподели :!:

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 27 Май 2006, 11:43

и на мене ми звучи съмнително ... ако е истина да се разходех :confused:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от scorost » 27 Май 2006, 18:40

Момчета, ако е майтап - значи с мен си правят майтап колегите от Радио Романтика и Радио Белла, както и кмета на Петрич.....
Аз също им направих забележка, че късно се обаждат и че утре има състезание в Калояново, което ми е на "две крачки".....
Копи-пейстнах част от поканата, защото някои от нещата са лични, вкл. и личните телефони на организаторите.
С колежката Юлия Илиева от РингТВ се договорихме тя да снима в Калояново, а аз в Петрич и в понеделник да си разменим материалите, което ще рече че в понеделник вечер или най-късно вторник по Ринг ТВ ще има репортаж от Петрич.
Сутринта в 4 тръгвам от Пловдив към Петрич и се надявам наистина шоуто да е голямо!
Движението е живот!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от bimbolet » 27 Май 2006, 20:31

....няма никакъв майтап, преди половин час говорих с Алито, натоварил е дълбоко познатата ни бегачка на платформа и утре в 5 ч. сутринтта тръгва!
Да му пожелаем успех! :yes:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 27 Май 2006, 20:39

И миналата година имаше драг в Петрич, ама накараха всички участници да си изпуснат нитрото, просто небеше позволено

Потребител
Аватар

Мнение от Synthesis » 27 Май 2006, 22:30

Ами аз съм на 15 км и съм там. Ще се прибера за формулата. BTW занимавам се професионално с фотография, та може да постна и снимки след това.
LACK OF CHARISMA CAN BE FATAL

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Май 2006, 9:54

Synthesis написа:Ами аз съм на 15 км и съм там. Ще се прибера за формулата. BTW занимавам се професионално с фотография, та може да постна и снимки след това.

Ти си нашия човек :yes:
Ще чакаме материал

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 29 Май 2006, 1:55

:roll: :roll: сорри
Последна промяна Дилян Пенчев на 29 Май 2006, 2:15, променена общо 1 път
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 29 Май 2006, 2:04

Дилян Пенчев написа:кВО СТААА?

Диляне, отивай да спиш, човече. Достатъчно онлайн пияници имам на главата ;)

Назад към Събори/Мероприятия