Опит за кражба.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Опит за кражба.
bmw-maximilian написа:И какво да кажа на 112..тука един го видях да краде емблема от 1 BMW..тия там ще ми кажат да си ходя вкъщи
М........................да 112 пак ви казвам сгрешили сме държавата не ни е нужно нито гсм нито пейджър и вериги да сложим все тая пред нашия офис един сбъркан доктор си беше вързал ремъркето за дървото със синджир и катинар

Сори за изместването от темата но това е реалността.
За воланите скрити болтове и това е, иначе аларма с гсм модъл е добра идея и прекъсвача за който говорите, шанса да се откажат става по-голям, а и ако е на осветено място се съмнявам да се разправят, ще си бият шута и толкова, макар че ги има кви ли не идиоти ....
Оня ден видях 1 мангасар да дърпа с колата кон баце, 100% го беше откраднал и го вързал за колата и фърчи, направо няма такъв смях и си кара и си свирка даже .....
По принцип навсякъде се крадат коли, ама такава история като нашата май я няма никъде, по чужбина поне крадат нови коли, а не като тука да ти разфасоват колата и застрахователите да ти кажат, ами не покриваме липсващи детайли ..
Иначе и мен не ме притеснява толкова да я откраднат, поне пари ще видя, ама ако пак решат да ми я крадат на части ще се побъркам и ще се насоча към друг модел кола, защото Баварците май най ги крадат ....
Писна ми да давам всеки месец пари на вятъра, 1000 лева каско, 300 гражданска и да си плащам всеки месец и за паркинг, тая гражданска само пари къде давам за нея и никва полза, а да не говоря кви са данъците на 330-ките ....
Оня ден видях 1 мангасар да дърпа с колата кон баце, 100% го беше откраднал и го вързал за колата и фърчи, направо няма такъв смях и си кара и си свирка даже .....
По принцип навсякъде се крадат коли, ама такава история като нашата май я няма никъде, по чужбина поне крадат нови коли, а не като тука да ти разфасоват колата и застрахователите да ти кажат, ами не покриваме липсващи детайли ..
Иначе и мен не ме притеснява толкова да я откраднат, поне пари ще видя, ама ако пак решат да ми я крадат на части ще се побъркам и ще се насоча към друг модел кола, защото Баварците май най ги крадат ....
Писна ми да давам всеки месец пари на вятъра, 1000 лева каско, 300 гражданска и да си плащам всеки месец и за паркинг, тая гражданска само пари къде давам за нея и никва полза, а да не говоря кви са данъците на 330-ките ....
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Offtopic.
Последна промяна RaHzElChO на 01 Дек 2011, 14:15, променена общо 1 път
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
lordlosh написа:....
и аз си го мисля това, но някак нямам смелостта да я оставя без каско все още... нищо, че седи в гараж...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Dimitroff написа::cop:

Ако сте забравили топика на темата - хвърлете едно око на задните страници - ако не е свързано с темата -няма място тук

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Съгласен съм с теб Ванка. Спама в е46 направо да се търка, без предупреждение. Щото спирка няма... 

- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Тук можете да видите снимка на блокче от англичанка, смятaм съвсем скоро да го монтирам, но не знам ако аку-то падне кво правим тогава..

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
MonsteR написа:Тук можете да видите снимка на блокче от англичанка, смятaм съвсем скоро да го монтирам, но не знам ако аку-то падне кво правим тогава..
Ако са решили да влязат, ще влязат. Според мен, това, което всеки трябва да направи е да изключи дезактивирането/активирането на алармата от патрона на ключалката. Да се дезактивира/активира само дистанционно от ключа. От там нататък каквото стане - това. Иначе най-много някой автогол да си вкараш, особено ако си комби.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
sub_eleven написа:MonsteR написа:Тук можете да видите снимка на блокче от англичанка, смятaм съвсем скоро да го монтирам, но не знам ако аку-то падне кво правим тогава..
Ако са решили да влязат, ще влязат. Според мен, това, което всеки трябва да направи е да изключи дезактивирането/активирането на алармата от патрона на ключалката. Да се дезактивира/активира само дистанционно от ключа. От там нататък каквото стане - това. Иначе най-много някой автогол да си вкараш, особено ако си комби.
А някои може ли да каже това с NCS как става? Коя 'команда' трябва да се спре ?
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Това е добро предложение, но ако няма патрон става още по весело, защото единствения начин да се взлезе е чрез разбиване на стъклото и после през стъклото... ако си заключил с алармата колата блокира отварянето на врата от вътре и изобщо няма отваряне.

- bmwemotion
- Потребител
-
- Кара: E46 - 320d - 136 Hp
Е колко да е весело колега?
Задно стъкло втора ръка, перфектно 40 кинта. То ако стане нещо ключара ще ти вземе двойно!!!!
Задно стъкло втора ръка, перфектно 40 кинта. То ако стане нещо ключара ще ти вземе двойно!!!!
На човек, който знае къде отива, светът дава път.
- Gatz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '12 Е70 40d
Здравейте колеги,
и аз да споделя моя скромен опит.През 2008г бях паркирал на осветено място в центъра на София тройката си.Отивм сутринта и какво да видя капака ми вдигнат !!!!
Приближавам се и познайте -- стакло на вратата на водача счупено ,волана ми го няма ,топката за скоростният лост.Отивам отпред и двата фара липсват направо
изтръгнати и с отрязана
инсталация.Направо ми призля.После полиция-молиция и тнт. и накрая щетата ми излезе 3500лв. слава богу че платиха с доста извъртания.
Друга случка пак паркирам "под лампа" и сутринта без огледала
Поуката каква е : На светло, с копчета ,без ключалки , аларми ,бушони все тая нямат скруполи и не се страхуват от нищо ,защото много от тях
работят с протекция от полицията .Искат ли нещо взимат си го.
Трябва си гараж или паркинг.
Поздрави.
и аз да споделя моя скромен опит.През 2008г бях паркирал на осветено място в центъра на София тройката си.Отивм сутринта и какво да видя капака ми вдигнат !!!!
Приближавам се и познайте -- стакло на вратата на водача счупено ,волана ми го няма ,топката за скоростният лост.Отивам отпред и двата фара липсват направо
изтръгнати и с отрязана
инсталация.Направо ми призля.После полиция-молиция и тнт. и накрая щетата ми излезе 3500лв. слава богу че платиха с доста извъртания.
Друга случка пак паркирам "под лампа" и сутринта без огледала

Поуката каква е : На светло, с копчета ,без ключалки , аларми ,бушони все тая нямат скруполи и не се страхуват от нищо ,защото много от тях
работят с протекция от полицията .Искат ли нещо взимат си го.
Трябва си гараж или паркинг.
Поздрави.
- cstefanova
- кандидат ентусиаст
-
Според мен деактивиране на ключалките и слагане на ето такова фолио ще реши проблема http://www.youtube.com/watch?v=VyKlP2trTrc
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Аз също на моето купе съм без ключалка на вратата, но спокойно си влизам през багажника, така че не виждам какъв е проблемът - сваляте седалките с лостчетата в багажника и си влизате в колата - с/без акумулатор и т.н.