High rate of battery discharge
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
High rate of battery discharge
Здравейте,
Отскоро имам Е60, и често получавах грешката за слаб акумулатор (High Rate Of Battery Discharge). Смених акумулатора с нов (същия модел и волтаж като предишния), но пак получавам грешката. Тъй като при смяната не ми reset-наха компютъра, не съм сигурен, дали изобщо компютъра е настроен да работи правилно с новия (а и с предишния) акумулатор. Мисля да отида в сервиза да го reset-нат, но доколкото разбирам ако и тогава не се оправи проблема може да е в IBS сензор или в някакъв контролен модул (CCC). Имате ли представа колко струва нов IBS сензор?
Мерси.
Отскоро имам Е60, и често получавах грешката за слаб акумулатор (High Rate Of Battery Discharge). Смених акумулатора с нов (същия модел и волтаж като предишния), но пак получавам грешката. Тъй като при смяната не ми reset-наха компютъра, не съм сигурен, дали изобщо компютъра е настроен да работи правилно с новия (а и с предишния) акумулатор. Мисля да отида в сервиза да го reset-нат, но доколкото разбирам ако и тогава не се оправи проблема може да е в IBS сензор или в някакъв контролен модул (CCC). Имате ли представа колко струва нов IBS сензор?
Мерси.
Re: High rate of battery discharge
Оказа се че в Bosch сервиз могат само да изтрият настройката за акумулатора така че колата сама да намери новия и да се ресетне. Ако искам някой изрично да въведе новите настройки (например волтаж на акумулатора) то това мога да го направя само в Камор или Дару. Сега като настройката е изтрита трябва да изчакам около 3 дена за да се усети колата. Ще видим какво ще стане.
Има други теми за High rate of battery discharge.
Tool - Fear Inoculum
- BPFC
- Потребител
-
- Кара: E60 535d
За да не отварям нова тема, някои да има идея тази грешка за какво е?!
"Increased Battery Discharge" - след което ме накара да си настроя часовника на ново и това беше, повече нито я чух нито я видях тази грешка.
Трябва ли да се притеснявам за нещо!?
"Increased Battery Discharge" - след което ме накара да си настроя часовника на ново и това беше, повече нито я чух нито я видях тази грешка.
Трябва ли да се притеснявам за нещо!?
Emooo написа:Има други теми за High rate of battery discharge.
да, прегледах ги вече... явно могат да са много причини и доколкото разбирам трябва да отида в официален сервиз...за жалост.
- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
Ако е еднократно за дълъг период от време - не. Ако повтори скоро - започни да се притесняваш.
А може да се притесниш малко от сега да имаш аванс.
А може да се притесниш малко от сега да имаш аванс.

- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d
- Детайли за колата: 520d 177p.s. E60
Моята чисто нова на 2 месеца ми го направи това,няколко дни поред,отдох в БМВ сервиз и ми смениха забил модул на алармата.
sinbad0 написа:Моята чисто нова на 2 месеца ми го направи това,няколко дни поред,отдох в БМВ сервиз и ми смениха забил модул на алармата.
Ясно, аз все още не съм ходил до BMW но след като отида ще постна какво са открили.
8 мнения
• Страница 1 от 1