Лека гонка между Х5 и Волво С60...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Относно историята с Волвото-абсолютно нормално ако Х5 цата е била 3.0да(184 коня).С 218 кончета ще се озори малко,освен ако Х5 не е много натоварен,но пак и двете са около 8те секунди.Относно историята на Пенчев бих казал,че има 2 гледни точки.Ако човека просто е решил да се прави на мъж-ок режи го(не,че нещо ще постигнеш,освен някакво вътрешно задоволство).Но както има голяма група арогантни шофьори каращи скъпи коли,така има и такива с по-стари.Последните няколко пъти,когато пътувам по магистралите,все се прибирам ядосан и то от множесвото субекти яхнали 15-20 годишна кола окупирали трайно лявата лента и нежелаещи по-никакъв начин да я напуснат.В началото на пътуването карах максимално учтиво,с винаги пуснат светлинен сигнал,съобразявайки се с пътната обстановка.В края вече псувах,святках с фаровете,натисках колите(абсолютната селяния и дебилизъм,нямаща нищо общо с иначе благия ми и спокоен характер).Та проблема е в това,че след няколко демонстративни и с нищо непредизвикани от него прояви,човек така се фрустрира,че почва да слага всички под общ знаменател.Проблема е ,че обикновенно хората показват своите външни чувства на пътя и така за нула време солидно изнервят обстановката
- pantata
- младши ентусиаст
-
Късно видех темата еми бате купи си Волво и след тва сам моеш на глас да извикаш :В кафез превърни ме! 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Dimo написа:Дилян Пенчев написа:....
Незнам кво да кажа ......... но твоята направо ме просълзи в последните редове, Диляне просто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И при мен беше същото

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
относно случая с реженето понякога е и по забавно да ги оставиш да победят колкото и арогантни да са те.На скоро имах случай на кръстовище в надежда съм на ломско шосе по средата на крустовището оргомен кратер съответно всички от ляво и от дясно минават.Често обаче се случва точно там някой да изреже друг и да го предреди всеки иска да е първи след дупката има място само за 1 кола а 2те коли тръгват наравно.Та случаят е до мене един с Ситроен Берлинго "чайник" както им вика един мой приятел.Аз съм от дясно на дупката и минавам по трамвайните релси а оня от ляво минава по релсите където има здрави дупки а при мен е гладко просто релси.Та форсирам колата тръгвам бързо оня реши да ме реже намалих минах си леко по релсите а оня като се разхлопа по дупките и релсите бум тряс като някой москвич издрънча ,естествено веднага се наредих след него карайки бавничко обаче та идеята беше че пича си изпочупи колата за няма нищо

- dosta po lud...
- Потребител
-
эа
карач си бате
вие ме испреварихте на метро
аэ сам свидетел
а можеше и да ги ошамариме .....ама ако ви бях стигнал 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Дилян Пенчев написа:...
Лелее,човече разтреперах се и усетих адреналина само като го четох това ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ебаси умрях си от кеф, като четох на Дилян Пенчев разказа!!!
Евала и аз ти благодаря за приятната емоция "на аванта"
Ясно е, че не трябва така да се прави по пътищата и двете случки не са за пример, прочетох и първия разказ, но просто не ме изкефи.

Евала и аз ти благодаря за приятната емоция "на аванта"

Ясно е, че не трябва така да се прави по пътищата и двете случки не са за пример, прочетох и първия разказ, но просто не ме изкефи.

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Re: эа
dosta po lud... написа:карач си батевие ме испреварихте на метро
аэ сам свидетел
а можеше и да ги ошамариме .....ама ако ви бях стигнал
Ти къде беше??? Ние на Метро бяхме точно зад тях. От Сливница чак там ги настигнахме 20 и нз колко километра ги гонихме но...

То на Метро минахме и една Е60-ка. Тя караше друга абитуриентка и не участва в закачката. Да не си бил ти???
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
alx написа:[steeN] написа:последно 3.0d или 4.4i е джипа? а историите са ясни, няма нужда от коментар, важното е че всичко е завършило без инциденти
4.4..
2 тръби - 3 литра бензин или дизел
4 тръби- 4.4
2 прахосмукачки - 4.6ис или 4.8ис (трябва да гледаш муцуната за да разбереш дали е 4.6 или 4.8 ). друг отличителен знак е че не мисля че има 4.6 със ейнджъл айс.. -има ли прахосмукачки и е със кръгове- 4.8 е..
20-ки жанти издути вежди на калниците различна задна и предна броня.
Най-готиното паве на пътя...

Добре си се набира и след 200!
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Re: Лека гонка между Х5 и Волво С60...
WilliamsF1Team написа: След точно 2 секунди пред мен профуча Х5, но наистина беше едно страхотно изпълнение... (4те ауспуха, фейс лифт, абе няма какво да говоря) ...Отначало го помислих за 4.6ис.
Х5 фейслифта няма 4.6is големия мотор е 4.8is
OPASNO LUD написа: ако Х5 цата е била 3.0да(184 коня).
Също така фейслифта 3.0da не е 184 а 218коня

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Дилян Пенчев написа:....
Дар словом, евала

Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3