Салон - задни седалки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
Re: Салон - задни седалки
Зависи , как се спазариш
. Иначе в зависимост от състоянието е нормално от 250 до 400 лв
.

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
да използвам тази тема и да попитам
салон от купе става ли да се сложи на седан ? и по точно задната седалка . не ме безпокои ако има преправяне , интересува ме да не седи като подарено после . прилепва ли си всичко плътно ???
салон от купе става ли да се сложи на седан ? и по точно задната седалка . не ме безпокои ако има преправяне , интересува ме да не седи като подарено после . прилепва ли си всичко плътно ???
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
svilgg написа:да използвам тази тема и да попитам
Бая преправяне ще видиш ако искаш да ги сложиш колега

1. седалката - долната част е с друга форма, принципно става и ако не си се качвал в седан, може да не обърнеш внимание, но аз знам къде е пробема. На купетата задната седалка-долната част, е правоъгълна и като я сложиш на седана стърчат ръбовете в двата края и затруднява малко качването на пасажери отзад, но ако се возиш повечето време сам няма да те притеснява. Като затвориш вратите въобще не си личи и аз мисля така да си я' карам.
2. облегалката е пълен ташак. Просто няма как да сложиш падащи седалки на седан с цяла седалка. Абе то може ама трябва изрешеш половината кола и част от седалките- не е оферта. За това по добрия вариант е даваш твоята облегалка и облегалката на салона, който искаш да сложиш на авто тапицер и той ти я премества с/у определена сума и спиш спокойно. Точно това ще правя тази седмица, като съм готов, ще кажа и колко ми е стъпило.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- martobossa
- Потребител
-
- Кара: BMW X5
темата е стара но да кажа аз имам е36 седан и седалките заводско са падащи на прав поглед са абсолутно еднакви с задна седалка на купено нз с захваштането как е но досто хора казват че на моята кола салона от купе е едентичен моля ви ако някой знае 100 % да каже защото ще купувам салон скоро време мерси предварително

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
martobossa написа:темата е стара но да кажа аз имам е36 седан и седалките заводско са падащи на прав поглед са абсолутно еднакви с задна седалка на купено нз с захваштането как е но досто хора казват че на моята кола салона от купе е едентичен моля ви ако някой знае 100 % да каже защото ще купувам салон скоро време мерси предварително
Всичко си пасва колега но долната част на седалката е различна и двете странични облегалки са малко по малки и остава луфт между седалката и купето

- martobossa
- Потребител
-
BT9028BA написа:martobossa написа:темата е стара но да кажа аз имам е36 седан и седалките заводско са падащи на прав поглед са абсолутно еднакви с задна седалка на купено нз с захваштането как е но досто хора казват че на моята кола салона от купе е едентичен моля ви ако някой знае 100 % да каже защото ще купувам салон скоро време мерси предварително
Всичко си пасва колега но долната част на седалката е различна и двете странични облегалки са малко по малки и остава луфт между седалката и купето
мерси колега ако знае6 колко сам ровил по тая теме в интернет

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
браво бе , на една картинка да видя на яве какво не седи както трябва

- martobossa
- Потребител
-
svilgg написа:браво бе , на една картинка да видя на яве какво не седи както трябва![]()
![]()
нали като дар божи

- g_dobreff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530I M sport
- Мечтае да кара: //M5
- Детайли за колата: Saloon Manual Transmission
SaRaLiQ написа:ще използвам същата тема за да попитам:на моето комби искам да слагам кожен салон...само от комби става задната седалка нали...друго не влиза..
Няма да станат. Аз на моя седан се мъчих да слагам седалки от комби кожени. Предните стават 100% задните са различни. Падат на 1/3 2/3 а от седана падат на 1/2 1/2. Ако те интересува салон от комби кожен пиши ЛС.
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
g_dobreff написа:SaRaLiQ написа:ще използвам същата тема за да попитам:на моето комби искам да слагам кожен салон...само от комби става задната седалка нали...друго не влиза..
Няма да станат. Аз на моя седан се мъчих да слагам седалки от комби кожени. Предните стават 100% задните са различни. Падат на 1/3 2/3 а от седана падат на 1/2 1/2. Ако те интересува салон от комби кожен пиши ЛС.
Тези, които са с подлакътника на задната седалка падат 0/0

Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2