Montoya-M.Schumacher w 43ta obikolka na Nurburgring
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- GTI
-
Montoya-M.Schumacher w 43ta obikolka na Nurburgring
J.P.M. bezkompromisen kakto winagi sre6tu 6ampiona!Koi drug moje da izprevari Schumacher ot wun6nata strana?!? 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
K.R.
Бъдещия шампион съшо с лекта ще изпревари 5 кратната световна машина ,а този бъдещ шампион се нарича (казвам го не ,защото съм фен на МаКларън ,а защото съм фен на Кими)
Кими Райконен 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
V-Power пробвах в старата ми кола (GTI-spec VW Jetta Mk2, страхотна кола!), никаква разлика. На BMW-то Shell боклуци не слагам
Пробвах Sasol DualFuel което е нещо подобно, съшо никаква разлика - дори се вдигна разхода. Никак не бях впечатлен. Всъщност механика ми препоръчва да се карат на оловен бензин тези по-старите BMW-та, ама моята е така направена че само безоловен може да се налива. Някой ден може да се бръкна за един варел BP Racing Fuel да видим за какво става въпрос, ама другото са ментета 

Както казах доказателствата са на лице:
1. бензинова помпа
2. горивен филтър
3. някакви настройки по инжекциона
4. пропуснати ползи
ново 20
гореописаното е най-тежкия случай
има още едно закъсване на дълъг път, като след експертизата в Даймлер-Крайслер се оказа че в резервоара има повече вода
отколкото бензин
И всичко това се е случвало все на дълъг път, все с напълване на празен резервоар в една от тия измислени бензиностанции и все майката си трака
даже до съд се стигна
И това ако не е доказателство здраве му кажи
1. бензинова помпа
2. горивен филтър
3. някакви настройки по инжекциона
4. пропуснати ползи
ново 20

гореописаното е най-тежкия случай
има още едно закъсване на дълъг път, като след експертизата в Даймлер-Крайслер се оказа че в резервоара има повече вода

И всичко това се е случвало все на дълъг път, все с напълване на празен резервоар в една от тия измислени бензиностанции и все майката си трака
даже до съд се стигна
И това ако не е доказателство здраве му кажи
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2