запалихте ли лесно на -15 градуса днес
Модератор: Общи модератори
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Re: запалихте ли лесно на -15 градуса днес
при читава поддръжка и хубав акумулатор всяка кола,би трябвало да запали.(под всяка разбирам бмв
)
доколкото до бензина на Ромпетрол, не знам по-добър ли е,по лош ли е,но на скоро 2 пъти ми се наложи да зареда там,тъй като бях на лампа, а на близо нямаше друга бензиностанция, и 2та пъти колата запали с една идея по-бавно и по-високи обороти(смисъл по-зле).Нещо,което досега не ми се бе случвало на Петрол(по принцип там си зареждам),Омв или Лукойл

доколкото до бензина на Ромпетрол, не знам по-добър ли е,по лош ли е,но на скоро 2 пъти ми се наложи да зареда там,тъй като бях на лампа, а на близо нямаше друга бензиностанция, и 2та пъти колата запали с една идея по-бавно и по-високи обороти(смисъл по-зле).Нещо,което досега не ми се бе случвало на Петрол(по принцип там си зареждам),Омв или Лукойл

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
както казаха и колегите, ако запалителната уредба и акумулатора са ок, би трябвало да се запали лесно
Аз нямах проблеми на -20С, но съм само на бензин / В пауър рейсинг
/ и нови свещи

Аз нямах проблеми на -20С, но съм само на бензин / В пауър рейсинг

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Бензина си е О.К. и на доста под -15 ама нафтатааааа....леле мале.Тя колкото и да е в ред колата кат се проточат ония сополи в резервоара става неприятно трудно паленето.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...