Какво ще й подарите за Триф... да де Свети Валентин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Re: Какво ще й подарите за Триф... да де Свети Валентин

Мнение от kOnPuBkA » 13 Фев 2012, 16:14

ineedmoney написа:офф топик
лично мнение: сайтовете от сорта на: jenite.bg, bg-mama.com, ladyzone.bg, fukla.bg, rozali.com, jenite.net, bglady.net az-jenata.bg и всичко останали тем подобни трябва да бъдат забранени със закон и свалени от интернет пространството.

В случая статията е писана от мъж, не реагирай по името на сайта :winky:

пп. Иначе съм съгласна с теб :mhihi:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 13 Фев 2012, 16:15

Я споделете някой хубав ресторант :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 13 Фев 2012, 16:15

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Защо се дърпате не мога да разбера. Всеки е различен --> всеки по различен начин вижда смисъла на празника и решава как да го прекара. Съответно и приятелката/жената на всеки е също толкова различна и няма точна рецепта какъв е най-добрия подарък. Идеята на темата е всеки обвързан да сподели как процедира, и конкретно какво има намерение да подари. И за нещо хубаво да се говори, пак намирате начин да обърнете темата на спор :mhihi:

ПП: Да ви имам проблемите. Аз какво да кажа като ще съм сам :ranting: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 13 Фев 2012, 16:35

kOnPuBkA написа: Ако под "не са ви" и "вие самите" имаш предвид мен...

нямах предвид теб, далеч съм от момента, в който ще говоря на Вие, на когото и да било :mhihi: еле па у тоя форум точно :paranoid: имах предвид всички като цяло, щото доста хора се заядохте за гъската, пък не е чак толкова лош подарък :mrgreen: :winky: обичайте се, тва е най-важното за всеки един празник :have one:
never drive faster, than your guardian angel can !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 13 Фев 2012, 17:01

ineedmoney написа:един колега сега е на хляб и сол, заради 14-ти, на 23-ти жена му има рожден ден, а няколко дена по-късно им е годишнината :mhihi: Горкия като дойде февруари и всяка година е банкрут. :mhihi:

на 10 ни е годишнината, после 14, после на 21 има рожден ден, а на 26 има майка ми. Февруари ми стана най-омразния месец в годината, откакто се запознах с тая девойка. Но тази година на 14 съм на шампионска лига. Не ме интересува, един букет мога да взема, но толкова! Ако иска да идва в кафето с мен, ако не все едно.... да ме зарязва. оффф много започвам да се ядосвам на този 14 февруари, само като си го помисля. От де да взема 2000лв от горе този месец?

мамка му и 14 февруари...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 13 Фев 2012, 19:27

Бе не е кой знае какво, но мисля, че ще се зарадва... :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Фев 2012, 20:35

Radinka написа:
kOnPuBkA написа: Ако под "не са ви" и "вие самите" имаш предвид мен...

нямах предвид теб, далеч съм от момента, в който ще говоря на Вие, на когото и да било :mhihi: еле па у тоя форум точно :paranoid: имах предвид всички като цяло, щото доста хора се заядохте за гъската, пък не е чак толкова лош подарък :mrgreen: :winky: обичайте се, тва е най-важното за всеки един празник :have one:

Не бе - тя просто изтрещя , че някой каза , че "стоки в употреба" не са истински подаръци и заради тва почна с "гъска" гъска , тъпи кифли в 8ми клас и тн ... сигурно и "Лебедово езеро" е блато с гъски , а традициите на чехите са нещо като селски курник :mhihi: Ам вместо да се обърне лично , коуежката изръси една страница глуопости в опит да ме обиди , неосъзнавайки колко мощно се изложи .
Съжалявам че посъсипах темата , но когато една лебедка (или там другото и определение за тая птица) избухне така , няма как да не се подразня . Все пак има разлика между бг мама и пауъра ...

Dirty M5 driveR написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: Защо се дърпате не мога да разбера. Всеки е различен --> всеки по различен начин вижда смисъла на празника и решава как да го прекара. Съответно и приятелката/жената на всеки е също толкова различна и няма точна рецепта какъв е най-добрия подарък. Идеята на темата е всеки обвързан да сподели как процедира, и конкретно какво има намерение да подари. И за нещо хубаво да се говори, пак намирате начин да обърнете темата на спор :mhihi:

ПП: Да ви имам проблемите. Аз какво да кажа като ще съм сам :ranting: :mhihi:

Отивай на дискотека ! Ще е фраш с полупияни моми с разбити надежди за празника - натам си знаеш :ok:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 13 Фев 2012, 21:45

Ачко, много си прав, че има разлика между бг мама и повера...Препоръчвам ти да се ориентираш към "мамите", крайно време е :mhihi: Колкото до излагането....едва ли има човек излагал се по-мощно от теб в тоя форум, та... Сори, не ме жегна ,не трупам форумен рейтинг :winky:

п.п.Следващия път може да опиташ с китайски порцелан,те също имат традиции --> Илиенци :mhihi:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 13 Фев 2012, 21:46

acho.rs написа:
Отивай на дискотека ! Ще е фраш с полупияни моми с разбити надежди за празника - натам си знаеш :ok:

Да, ама не искам да става по тоя начин. А и по дискотеки изобщо не си падам, голяма е цигания :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Фев 2012, 21:55

Dirty M5 driveR написа:
acho.rs написа:

Да, ама не искам да става по тоя начин. А и по дискотеки изобщо не си падам, голяма е цигания :mhihi:

Много си претенциозен па ти :lol:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат...

Мнение от mstef » 13 Фев 2012, 22:04

kOnPuBkA написа:Ачко, много си прав, че има разлика между бг мама и повера...Препоръчвам ти да се ориентираш към "мамите", крайно време е :mhihi: Колкото до излагането....едва ли има човек излагал се по-мощно от теб в тоя форум, та... Сори, не ме жегна ,не трупам форумен рейтинг :winky:

п.п.Следващия път може да опиташ с китайски порцелан,те също имат традиции --> Илиенци :mhihi:

Ти к'во се занимаваш с Ачко- файда няма, нали знаеш :mhihi: Няма да схване к'ва ти е била идеята колкото и да обясняваш...

Поздрави от Варна дето няма сняг :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 13 Фев 2012, 22:04

Kroki написа:Много си претенциозен па ти :lol:

Не отричам ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Фев 2012, 22:30

Dirty M5 driveR написа:
acho.rs написа:

Ами брат , намери друго публично място където се забавляват хората - примерно диско бар ... пиано бар :lol: Разочаровани и неудволетворени ще има - само да си ги потърсиш :smoke:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 13 Фев 2012, 22:58

ще има разочаровани.. пръчове и мъжемразки

мадамите ще си седят у тях и ще се жалват на майките си :)
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 13 Фев 2012, 23:06

Изображение
never drive faster, than your guardian angel can !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата