Какво ще й подарите за Триф... да де Свети Валентин
Модератор: Общи модератори
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: Какво ще й подарите за Триф... да де Свети Валентин
kOnPuBkA написа:acho.rs написа:
- ами сапун , шампоан ... евентуално тоалетна хартия и тампони - нещо което влиза в употреба , за какво са и иначе дрънкулки , дето само събират прах и трябва да ги чистят![]()
Последния хубав подарък който съм правил беше ..........................
. ...
а сега сядам и започвам да размишлявам или чакам някой от форума да прояви оригиналност
...Колкото до идеите за подарък, най-хубавият подарък, който може да направите на една жена е да се държите с нея все едно всеки ден е "14-ти февруари"...
Е да ама не всеки ден е Великден, съжалявам.

Нещо още като претенции за всеки ден като лизане на задници примерно не искате ли?
Тия капризи, претенции, мрънкания, непрекъснатото "искам" и какво ли не още край нямат значи

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
kOnPuBkA написа: А иначе, ако бях на мястото на девойката на която си причинил този подарък бих те пратила с проскубаната гъска от свароФски да поплаваш малко при чудовището от Лох Нес, та барем се отърва от теб и малоумните ти подаръци или ти дойде акъла ... Ама явно тя е била достатъчно мила и възпитана, да приеме статуетката и да я мести по шкафа до края на живота си..Та така за последния ти "хубав" подарък, който си правил.
Личи си, че явно не са ви подарявали подаръци с желание и от сърце. А явно и вие самите не умеете много, много да правите подаръци, щом не можете да оцените стойността на малкото, изискано нещо.
Тая "гъска" поднесена в съответната опаковка и картичка с подобаващо послание е ХИЛЯДИ пъти по-валентинска от червени гащи с нарисувано сърце на гъза или поредния плюшен дзвер, който обикновено след раздялата бива изкормен, обезглавен и т.н...

never drive faster, than your guardian angel can !
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Мислих много да пиша по въпроса дето го разтягате ама файда никаква само се дразните за глупости
По темата :
1.Карта за Годишно ползване на солариум (умираме си да ходим на солариум,а аз невиждам никаква логика,и бял съм си хубав
)
2.Гримове и още незнам си кви щуротий дето ми говори колко били хубави и как си заслужавали парите
3.Вечеря в изискан ресторант (да вметна ще я заведа в ресторанта в който ходихме първата ни година
)
и после.. Квот сабя покаже
Айде на всички Весело изкарване на празника,кой Трифон Зарезан , кой Свети Валентин , важното е да си изкарате незабравимо

По темата :
1.Карта за Годишно ползване на солариум (умираме си да ходим на солариум,а аз невиждам никаква логика,и бял съм си хубав

2.Гримове и още незнам си кви щуротий дето ми говори колко били хубави и как си заслужавали парите

3.Вечеря в изискан ресторант (да вметна ще я заведа в ресторанта в който ходихме първата ни година

и после.. Квот сабя покаже

Айде на всички Весело изкарване на празника,кой Трифон Зарезан , кой Свети Валентин , важното е да си изкарате незабравимо

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Членски внос за БМВ Клуб България 

Направил съм резервации и ще я заведа на хубав ресторант.... Но понеже това се случва доста често така или иначе- един вид нищо няма да й подаря.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Ще сготвя разни вкусотий тип празнична вечеря и ще я заведа на нейната вила без да подозира 

чанта "miss sixty", подскачаше от радост
има още 2 празника в рамките на месец 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Като направят денят на благодарността официален празник ,може и да се замисля да празнувам хелуин,св.вальо и т.н. шитни появили се в бита ни през последните 20г. Общо взето нямам афинитет към католически ,американски и всякакви други фешън празници. Достъчно други дати в годината имам да покажа ,любовта и уважението ми към половинката си и 14.02 не е нищо специално.
Бохемските патки ,лъскавите "валентинки" с лигавщини,предполагам биха впечатлили някоя 18 годишна дрисла,на която ще и се разтреперят капачките от подобен жест ,но на една здраво стъпила на земята жена ,по-скоро ще и бъде комична подобна глупост
Аз ще заложа на Леверкузен-Барселона ,пък който иска да си обикаля сувенирните магазини
Бохемските патки ,лъскавите "валентинки" с лигавщини,предполагам биха впечатлили някоя 18 годишна дрисла,на която ще и се разтреперят капачките от подобен жест ,но на една здраво стъпила на земята жена ,по-скоро ще и бъде комична подобна глупост

Аз ще заложа на Леверкузен-Барселона ,пък който иска да си обикаля сувенирните магазини

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
acer написа:... има още 2 празника в рамките на месец
един колега сега е на хляб и сол, заради 14-ти, на 23-ти жена му има рожден ден, а няколко дена по-късно им е годишнината

- Pavel Marinov
- Потребител
-
ineedmoney написа:acer написа:... има още 2 празника в рамките на месец
един колега сега е на хляб и сол, заради 14-ти, на 23-ти жена му има рожден ден, а няколко дена по-късно им е годишнинатаГоркия като дойде февруари и всяка година е банкрут.
И аз съм така, но мойта е родена на 22и...

За 14и се уреди с кожено яке от G-STAR...За другите още не съм ги мислил...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
plradev написа:Като направят денят на благодарността официален празник ,може и да се замисля да празнувам хелуин,св.вальо и т.н. шитни появили се в бита ни през последните 20г. Общо взето нямам афинитет към католически ,американски и всякакви други фешън празници. Достъчно други дати в годината имам да покажа ,любовта и уважението ми към половинката си и 14.02 не е нищо специално.
Бохемските патки ,лъскавите "валентинки" с лигавщини,предполагам биха впечатлили някоя 18 годишна дрисла,на която ще и се разтреперят капачките от подобен жест ,но на една здраво стъпила на земята жена ,по-скоро ще и бъде комична подобна глупост![]()
Аз пък хич не съм строго посветен в източното православие и празниците не ги деля на - наши и чужди . Щом има хубав повод си го празнувам . Дали Сирни Заговезни или Хелоуин - и двата

И още не съм чул някой да е направил жест/подарък/изненада на половинката си за 14ти и тя да се е изсмяла , колко е прост .
Па ти с тоя мач ме убиваш - поне празника на виното направи

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
14-ти и изненада
е нещо като подарък на коледа и изненада
. От друга страна самия подарък би бил изненада къде приятна,къде не чак до там
Но в края на на краищата всеки си познава половинката предполагам и преценява кога и с какво да я изненада .
Бай Трифон ше го почета с бира по стар футболен обичай

Бай Трифон ше го почета с бира по стар футболен обичай

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
По темата
http://jenite.bg/Любов/Мъжката-гледна-точка-Свети-Валентин-е-порозовял-ресторантски-спектакъл_l.a_c.93066_i.152561_tid.6.html
Ако под "не са ви" и "вие самите" имаш предвид мен... Да права си..Никога не са ми подарявали гъски от сърце, както и аз самата не съм правила такива подаръци. От сърце съм подарявала това, което знам че половинката ми ще хареса и ще използва с радост, а не за да се отчета, и то НЕ на свети валентин, за да му докажа безкрайната си любов на световния уречен ден, а просто ей така, на 23 септември да речем... .... та така със желанието и сърцата
пп.Ще ми дадеш ли определение на "валентинска/о" ?
пп2. Определено картичка с подобаващо послание няма да ме впечатли, еле па на 14.02...
пп3. Всеки с мнението си, аз предпочитам всеки ден да ми е свети валентин, както впрочем се и чувствам
пп4. Извинявам се за линка, но явно заради кирилицата в адреса излиза така... копи-пейст..

Radinka написа:Личи си, че явно не са ви подарявали подаръци с желание и от сърце. А явно и вие самите не умеете много, много да правите подаръци, щом не можете да оцените стойността на малкото, изискано нещо.
Тая "гъска" поднесена в съответната опаковка и картичка с подобаващо послание е ХИЛЯДИ пъти по-валентинска от червени гащи с нарисувано сърце на гъза или поредния плюшен дзвер, който обикновено след раздялата бива изкормен, обезглавен и т.н...![]()
Ако под "не са ви" и "вие самите" имаш предвид мен... Да права си..Никога не са ми подарявали гъски от сърце, както и аз самата не съм правила такива подаръци. От сърце съм подарявала това, което знам че половинката ми ще хареса и ще използва с радост, а не за да се отчета, и то НЕ на свети валентин, за да му докажа безкрайната си любов на световния уречен ден, а просто ей така, на 23 септември да речем... .... та така със желанието и сърцата

пп.Ще ми дадеш ли определение на "валентинска/о" ?
пп2. Определено картичка с подобаващо послание няма да ме впечатли, еле па на 14.02...
пп3. Всеки с мнението си, аз предпочитам всеки ден да ми е свети валентин, както впрочем се и чувствам

пп4. Извинявам се за линка, но явно заради кирилицата в адреса излиза така... копи-пейст..
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
офф топик
лично мнение: сайтовете от сорта на: jenite.bg, bg-mama.com, ladyzone.bg, fukla.bg, rozali.com, jenite.net, bglady.net az-jenata.bg и всичко останали тем подобни трябва да бъдат забранени със закон и свалени от интернет пространството.
лично мнение: сайтовете от сорта на: jenite.bg, bg-mama.com, ladyzone.bg, fukla.bg, rozali.com, jenite.net, bglady.net az-jenata.bg и всичко останали тем подобни трябва да бъдат забранени със закон и свалени от интернет пространството.