Какво ще й подарите за Триф... да де Свети Валентин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Re: Какво ще й подарите за Триф... да де Свети Валентин

Мнение от kemakozeE36 » 11 Фев 2012, 21:48

kOnPuBkA написа:
acho.rs написа:
- ами сапун , шампоан ... евентуално тоалетна хартия и тампони - нещо което влиза в употреба , за какво са и иначе дрънкулки , дето само събират прах и трябва да ги чистят :mhihi:
Последния хубав подарък който съм правил беше ..........................
. ...

а сега сядам и започвам да размишлявам или чакам някой от форума да прояви оригиналност :ok:

...Колкото до идеите за подарък, най-хубавият подарък, който може да направите на една жена е да се държите с нея все едно всеки ден е "14-ти февруари"...

Е да ама не всеки ден е Великден, съжалявам. :mhihi:
Нещо още като претенции за всеки ден като лизане на задници примерно не искате ли?
Тия капризи, претенции, мрънкания, непрекъснатото "искам" и какво ли не още край нямат значи :nono:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 12 Фев 2012, 1:07

kOnPuBkA написа: А иначе, ако бях на мястото на девойката на която си причинил този подарък бих те пратила с проскубаната гъска от свароФски да поплаваш малко при чудовището от Лох Нес, та барем се отърва от теб и малоумните ти подаръци или ти дойде акъла ... Ама явно тя е била достатъчно мила и възпитана, да приеме статуетката и да я мести по шкафа до края на живота си.. :mhihi: Та така за последния ти "хубав" подарък, който си правил.

Личи си, че явно не са ви подарявали подаръци с желание и от сърце. А явно и вие самите не умеете много, много да правите подаръци, щом не можете да оцените стойността на малкото, изискано нещо.
Тая "гъска" поднесена в съответната опаковка и картичка с подобаващо послание е ХИЛЯДИ пъти по-валентинска от червени гащи с нарисувано сърце на гъза или поредния плюшен дзвер, който обикновено след раздялата бива изкормен, обезглавен и т.н... :smoke: :mrgreen:
never drive faster, than your guardian angel can !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 12 Фев 2012, 1:41

Мислих много да пиша по въпроса дето го разтягате ама файда никаква само се дразните за глупости :nono:

По темата :
1.Карта за Годишно ползване на солариум (умираме си да ходим на солариум,а аз невиждам никаква логика,и бял съм си хубав :mhihi: )
2.Гримове и още незнам си кви щуротий дето ми говори колко били хубави и как си заслужавали парите :kuku:
3.Вечеря в изискан ресторант (да вметна ще я заведа в ресторанта в който ходихме първата ни година :oops: )

и после.. Квот сабя покаже :mrgreen: :mrgreen:

Айде на всички Весело изкарване на празника,кой Трифон Зарезан , кой Свети Валентин , важното е да си изкарате незабравимо :yes:
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 12 Фев 2012, 1:52

Членски внос за БМВ Клуб България :ok:
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Фев 2012, 3:28

Направил съм резервации и ще я заведа на хубав ресторант.... Но понеже това се случва доста често така или иначе- един вид нищо няма да й подаря.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 12 Фев 2012, 13:21

Ще сготвя разни вкусотий тип празнична вечеря и ще я заведа на нейната вила без да подозира :)

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Фев 2012, 13:51

чанта "miss sixty", подскачаше от радост :lol: има още 2 празника в рамките на месец :mrgreen:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 12 Фев 2012, 15:34

Като направят денят на благодарността официален празник ,може и да се замисля да празнувам хелуин,св.вальо и т.н. шитни появили се в бита ни през последните 20г. Общо взето нямам афинитет към католически ,американски и всякакви други фешън празници. Достъчно други дати в годината имам да покажа ,любовта и уважението ми към половинката си и 14.02 не е нищо специално.
Бохемските патки ,лъскавите "валентинки" с лигавщини,предполагам биха впечатлили някоя 18 годишна дрисла,на която ще и се разтреперят капачките от подобен жест ,но на една здраво стъпила на земята жена ,по-скоро ще и бъде комична подобна глупост :mhihi:

Аз ще заложа на Леверкузен-Барселона ,пък който иска да си обикаля сувенирните магазини :smoke:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 12 Фев 2012, 17:26

acer написа:... има още 2 празника в рамките на месец :mrgreen:

един колега сега е на хляб и сол, заради 14-ти, на 23-ти жена му има рожден ден, а няколко дена по-късно им е годишнината :mhihi: Горкия като дойде февруари и всяка година е банкрут. :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Потребител
Аватар

Мнение от Pavel Marinov » 12 Фев 2012, 17:35

ineedmoney написа:
acer написа:... има още 2 празника в рамките на месец :mrgreen:

един колега сега е на хляб и сол, заради 14-ти, на 23-ти жена му има рожден ден, а няколко дена по-късно им е годишнината :mhihi: Горкия като дойде февруари и всяка година е банкрут. :mhihi:

И аз съм така, но мойта е родена на 22и... :mhihi:
За 14и се уреди с кожено яке от G-STAR...За другите още не съм ги мислил...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Фев 2012, 18:07

plradev написа:Като направят денят на благодарността официален празник ,може и да се замисля да празнувам хелуин,св.вальо и т.н. шитни появили се в бита ни през последните 20г. Общо взето нямам афинитет към католически ,американски и всякакви други фешън празници. Достъчно други дати в годината имам да покажа ,любовта и уважението ми към половинката си и 14.02 не е нищо специално.
Бохемските патки ,лъскавите "валентинки" с лигавщини,предполагам биха впечатлили някоя 18 годишна дрисла,на която ще и се разтреперят капачките от подобен жест ,но на една здраво стъпила на земята жена ,по-скоро ще и бъде комична подобна глупост :mhihi:

Аз ще заложа на Леверкузен-Барселона ,пък който иска да си обикаля сувенирните магазини :smoke:

Аз пък хич не съм строго посветен в източното православие и празниците не ги деля на - наши и чужди . Щом има хубав повод си го празнувам . Дали Сирни Заговезни или Хелоуин - и двата :ok: Трифон Зарезан и св.В. в един ден - правим и двата . Това със всеки ден трябва да бъде великден - ами няма как :lol:
И още не съм чул някой да е направил жест/подарък/изненада на половинката си за 14ти и тя да се е изсмяла , колко е прост .
Па ти с тоя мач ме убиваш - поне празника на виното направи :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 12 Фев 2012, 18:40

14-ти и изненада :mhihi: е нещо като подарък на коледа и изненада :mhihi: . От друга страна самия подарък би бил изненада къде приятна,къде не чак до там :mhihi: Но в края на на краищата всеки си познава половинката предполагам и преценява кога и с какво да я изненада .
Бай Трифон ше го почета с бира по стар футболен обичай :bchug:
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 13 Фев 2012, 14:57

По темата :arrow: http://jenite.bg/Любов/Мъжката-гледна-точка-Свети-Валентин-е-порозовял-ресторантски-спектакъл_l.a_c.93066_i.152561_tid.6.html

Radinka написа:Личи си, че явно не са ви подарявали подаръци с желание и от сърце. А явно и вие самите не умеете много, много да правите подаръци, щом не можете да оцените стойността на малкото, изискано нещо.
Тая "гъска" поднесена в съответната опаковка и картичка с подобаващо послание е ХИЛЯДИ пъти по-валентинска от червени гащи с нарисувано сърце на гъза или поредния плюшен дзвер, който обикновено след раздялата бива изкормен, обезглавен и т.н... :smoke: :mrgreen:

Ако под "не са ви" и "вие самите" имаш предвид мен... Да права си..Никога не са ми подарявали гъски от сърце, както и аз самата не съм правила такива подаръци. От сърце съм подарявала това, което знам че половинката ми ще хареса и ще използва с радост, а не за да се отчета, и то НЕ на свети валентин, за да му докажа безкрайната си любов на световния уречен ден, а просто ей така, на 23 септември да речем... .... та така със желанието и сърцата ;)
пп.Ще ми дадеш ли определение на "валентинска/о" ?
пп2. Определено картичка с подобаващо послание няма да ме впечатли, еле па на 14.02...
пп3. Всеки с мнението си, аз предпочитам всеки ден да ми е свети валентин, както впрочем се и чувствам :yes:

пп4. Извинявам се за линка, но явно заради кирилицата в адреса излиза така... копи-пейст..
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 13 Фев 2012, 16:04

офф топик
лично мнение: сайтовете от сорта на: jenite.bg, bg-mama.com, ladyzone.bg, fukla.bg, rozali.com, jenite.net, bglady.net az-jenata.bg и всичко останали тем подобни трябва да бъдат забранени със закон и свалени от интернет пространството.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Потребител
Аватар

Мнение от qvkata » 13 Фев 2012, 16:11

Тигрово шалче :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата