Технически проблеми Е38 - но на български език

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 38 740i 1999г.
Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird

Технически проблеми Е38 - но на български език

Мнение от asennikolov » 11 Фев 2012, 2:15

Господа модератори, уважаеми колеги, приятели и съмишленици от нашия форум,

Извинявам се за темата, сигурно не й е мястото тук, нека модераторите ми простят и я преместят или премахнат, ако трябва, но не би ли могло да се изисква от участниците във форума, които имат технически проблеми и търсят нашите съвети, да използват български език? Нека да има някои грешки в правописа, но да не приемаме тотално неграмотни и необразовани личности да позорят форума ни?
Всички харесваме Е38, но аз, а очевидно и други колеги, се дразним от типове, които не са научили нашия език и/или се подиграват с него и с нас. Дори да харесват и да притежават БМВ Е38, нека да научат малко български и да ни уважават! Нали от форума се изисква да се пише на БЪЛГАРСКИ език??? Биха ли могли модераторите да изтриват мненията и темите, които не отговарят на това условие?

Още веднаж се извинявам, но ми писна от неграмотници, позор за благородната седма серия!
Благодаря на всички за разбирането!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 730 d
Мечтае да кара: X5

Re: Технически проблеми Е38 - но на български език

Мнение от mpp82 » 11 Фев 2012, 13:15

:yes: То тези правила са описани в използването на форума,но някои хора явно толкова могат.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: SR1 NORMANDY
Мечтае да кара: 320 turbo DRM

Мнение от ddinobot » 11 Фев 2012, 22:56

Прав е колегата и на мен ми писна. Искат съвет, а елементарно уважение не показват - да напишат какво искат - грамотно, при положение, че същите тези хора се подиграват на колегите с е36 или другите по-евтини модели!
...the perfect race car crosses the finish line in first place and then falls to pieces
40354

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Фев 2012, 0:27

Вари го печи го, точно в подобен раздел се очаква хората да нямат проблеми с правопис и изразяване. Ама реалността вероятно е доста по-различна :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 730d

Мнение от badly_boy » 17 Фев 2012, 18:43

:yes: + 1 за правилният правопис!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
Мечтае да кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99

Мнение от IceFire » 20 Фев 2012, 10:40

+1 !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 25 Фев 2012, 18:18

Проблема не е само във Българският език колега- проблема е основно във правилното тълкуване на проблемите и най-вече правилното му обяснение ..... Щото както всички виждате има доста теми ( заядливи) във които НЕправилно обяснение води до задълбочени спорове и нецензурирани изказвания. Ти самият си позволи да изказваш мнение и да коментираш (неприятно, за което се извини, радвам се) тема която не беше правилно позиционирана - нали!?
Така че не Българският език , колега е толкова спорен колкото интелекта и структурата на темата;) :D
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 38 740i 1999г.
Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird

Мнение от asennikolov » 28 Фев 2012, 0:27

furnata написа:Проблема не е само във Българският език колега- проблема е основно във правилното тълкуване на проблемите и най-вече правилното му обяснение ..... Щото както всички виждате има доста теми ( заядливи) във които НЕправилно обяснение води до задълбочени спорове и нецензурирани изказвания. Ти самият си позволи да изказваш мнение и да коментираш (неприятно, за което се извини, радвам се) тема която не беше правилно позиционирана - нали!?
Така че не Българският език , колега е толкова спорен колкото интелекта и структурата на темата;) :D

Колега, моята тема с специално за езика. За другия проблем можеш да пуснеш друга тема.
А за останалото - не съм си позволил нищо нередно, а съм казал това, което мисля, въз основа на дадената информация. Разбира се, щом е станало недоразумение, мнението ми не е било точно и е трябвало нещата да се изяснят, което и направих. Казах, че съжалявам, а не съм се извинявал, защото не съм обиждал умишлено никого и нямам чувство за вина. Ако някой трябва да се извини за грубия си тон -не се сърди, но това си ти. Ако си забравил , припомни си постинга си за льохманите...

Назад към Е38