Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Въпрос за първа кола
Здравеите,
Наскоро взех книшка вече около месец и понеже сам фен на БМВ искам да си взема такава кола.
Ще ми я купуват нашите ми поставиха условия да не е много стара и много силна като за първа кола. И казаха че повече от 5-6 бона няма да ми дадат за първа кола. Аз искам Е46 та въпроса е може ли да ме ориянтирате какво Е46 мога да си взема за тея пари?
Мерси!
Наскоро взех книшка вече около месец и понеже сам фен на БМВ искам да си взема такава кола.
Ще ми я купуват нашите ми поставиха условия да не е много стара и много силна като за първа кола. И казаха че повече от 5-6 бона няма да ми дадат за първа кола. Аз искам Е46 та въпроса е може ли да ме ориянтирате какво Е46 мога да си взема за тея пари?
Мерси!
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
16ка с екстри на жигула.
П.П. За мобиле.бг и карс.бг да си чувал ? Там пишеш цифрата и ти излизат.
Успех..
П.П. За мобиле.бг и карс.бг да си чувал ? Там пишеш цифрата и ти излизат.
Успех..
Здравейте,
разгледах и не видях да е обсъждана тази кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11326276433690742&f1=details
Тъй като съм нов за марката, разчитам на компетентното ви мнение - как я оценявате, дали си заслужава, има ли нещо, което се набива на очи ( но остава невидимо за мен), нещо подозрително....
Мерси предварително на отзовалите се
разгледах и не видях да е обсъждана тази кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11326276433690742&f1=details
Тъй като съм нов за марката, разчитам на компетентното ви мнение - как я оценявате, дали си заслужава, има ли нещо, което се набива на очи ( но остава невидимо за мен), нещо подозрително....
Мерси предварително на отзовалите се

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Въпрос за първа кола
apostate написа:повече от 5-6 бона няма да ми дадат за първа кола. Аз искам Е46 та въпроса е може ли да ме ориянтирате какво Е46 мога да си взема за тея пари?Мерси!
"Да не е много стара и силна" - сбъркал си модела,а най-вече марката - не се обиждай ,разбирам ентусиазма

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
apostate написа:Здравеите,
Мерси!
Без да те ангажирам с мнението си .... БМВ Е46 не е автомобил за теб

за ''5-6 бона'' не можеш да си вземеш читава кола

цената отговаря на състоянието

по добре се насочи към запазена е36-ца

- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
BMW_1914 написа:apostate написа:Здравеите,
Мерси!
Без да те ангажирам с мнението си .... БМВ Е46 не е автомобил за теб![]()
за ''5-6 бона'' не можеш да си вземеш читава кола![]()
цената отговаря на състояниетода не се разочароваш от марката после
само регистрация, винетка, ГО, каско, данък и качествено първоначално обслужване може да стигне до половината от бюджета ти
![]()
Колегите са прави за тия пари Е46 просто няма как да стане!Освен да е с десен волан!

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
ivanofff написа:BMW_1914 написа:apostate написа:Здравеите,
Мерси!
Без да те ангажирам с мнението си .... БМВ Е46 не е автомобил за теб![]()
за ''5-6 бона'' не можеш да си вземеш читава кола![]()
цената отговаря на състояниетода не се разочароваш от марката после
само регистрация, винетка, ГО, каско, данък и качествено първоначално обслужване може да стигне до половината от бюджета ти
![]()
Колегите са прави за тия пари Е46 просто няма как да стане!Освен да е с десен волан!
Един съсед, си взе сиво седанче 318 с рекаро и подлакътник за 6 бона. Видя ми се доста запазенко. Но оттук нататък имаш такси и обслужване, поне още 1000лв.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
Явно е вапрос на касмет.
Ще се оглеждам и за Е36 но наще искат колата да е по нова и Е46 остава в плановете.
Ще се оглеждам и за Е36 но наще искат колата да е по нова и Е46 остава в плановете.
- Double_D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i ; E46 330d
E46 320i
Привет на всички
.
Собственик съм на е36 318i 95г., доволен съм от колицата доста, е малко е тромавка но....все пак съм доволен и не искам и да си помислям да друга марка автомобили. Така, незнам дали е редно тук да пускам темата, но нещо не можах да се оправя с форума и да намеря отговорите които ме интересуват, а именно става дума за е46 320i (1999 - 2001). Харесвам много автомобила и имам намерения да се сдобия именно с такъв, нямам нищо конкретно като избор за момента, но се интересувам от някаква информация за него:
1. Интересуваме как е автомобила като динамика и поведение, има ли по сериозни болежки.... разхода на гориво мисля, 4е ми е ясен...
2. И също така нещо за предното окачване.... до колко е надеждно.
Ще Ви бъда задължен ако споделите опит...

Собственик съм на е36 318i 95г., доволен съм от колицата доста, е малко е тромавка но....все пак съм доволен и не искам и да си помислям да друга марка автомобили. Така, незнам дали е редно тук да пускам темата, но нещо не можах да се оправя с форума и да намеря отговорите които ме интересуват, а именно става дума за е46 320i (1999 - 2001). Харесвам много автомобила и имам намерения да се сдобия именно с такъв, нямам нищо конкретно като избор за момента, но се интересувам от някаква информация за него:
1. Интересуваме как е автомобила като динамика и поведение, има ли по сериозни болежки.... разхода на гориво мисля, 4е ми е ясен...

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: E46 320i
Double_D написа:Привет на всички.
Сега се върни и прочети важните теми,погледни и многото теми за разход,части и т.н - това с неможах да намеря е малко несериозно,защото теми колкото искаш..а сега като се почне и ще излезем толка извън идеята на темата,че дори няма смисъл

Има писано,писано,писано - а като човек,познаващ марката..няма с какво да се изненадаш от бензините

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Добре де какво толкова е специялно на Е46? Станаха и те на по 10 г.
Не виждам защо да не може да се намери вече за 5-6 бона? Може би не в Бг но на запад?
Без лоши чивств.
Не виждам защо да не може да се намери вече за 5-6 бона? Може би не в Бг но на запад?
Без лоши чивств.
Re: E46 320i
Double_D написа:Привет на всички.
1. Динамика и поведение - доста по-добре от е36 318и... Сериозни болежки - заден мост се къса от купето, ама то вече не е толкова сериозно, тъй като тукашните майстори се научиха да го правят... Друго сериозно няма
2. Колкото е надеждно и на 36цата общо взето...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
apostate написа:Добре де какво толкова е специялно на Е46? Станаха и те на по 10 г.
Без лоши чивств.

Ma, вземи си за 4000 - нищо няма да и има - споко - те колегите са бастуни и хейтъри и карат хорада да не си вземат Е46 само...мани ги тях, какво разбират те.

- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
apostate написа:Добре де какво толкова е специялно на Е46? Станаха и те на по 10 г.
Без лоши чивств.
Приятел тук колегите не казват, че не можеш да си намериш Е46 за 4000лв. След това идват разходите да я приведеш във перфектен вид/сигурност и удоволствие от шофирането/, което ще е поне още 2-3000лв. Тук всички пишат от опит. И Е46 не е нещо специално-трябва на теб да ти харесва/това да е твоя автомобил/. И политиката на всички производители е оскъпяване на частите на старите автомобили за да се купуват новите им.