Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от Bavarcho » 06 Фев 2012, 14:51

ineedmoney написа:Според мен Иво се е обадил (нали е бивш информатор на един от екипа на попов! В една серия от 1-ви сезон изпя конкуренцията). Звъннал му е, казал му е за срещата и са се разбрали да окошарят Мартин. Тва че е сигурен че е ченге, не пречи да си провери теорията. Мартин го боли фара, щото знае че ще му се размине, а иначе издирването му е начин да се запази прикритието.

Аз нещо съм го изпуснал тоя момент че Иво е информатор на някой :roll:
Джаро и Иво когато бяха партия си имаха къртица от екипа на Попов (забравих му името) този които трябваше да замести Попов на старата му позиция, но Попов разбра че той е човек на Джаро... и така после на една акция го застреляха същия :roll:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Фев 2012, 14:56

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 06 Фев 2012, 15:11

Много догадки, много нещо. Успокойте се, че няма да издържите до 3ти сезон така :mhihi:
Квото и да си говорим, тоя сезон свърши, точно както свършват сезоните на "големите" сериали - с много въпросителни, което за нас е много дразнещо, но поддържа интереса нали?
Сериалът е уникален :bowdown:
Единственото нещо, което не ми харесва е играта на Марто, но сякаш му свикнах.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 06 Фев 2012, 17:03

ylaine написа:Единственото нещо, което не ми харесва е играта на Марто, но сякаш му свикнах.

+1
Иначе отново много силна серия :bowdown: Особено като казаха на Туджаров, че първо е невинен и пусна тънката усмивка, а след това почнаха да го редят за виновен по амнайсе параграфа и набързо му се скри усмивката :mhihi: :bowdown:
А за ареста на Мартин, моята теория е, че Мартин си върза гащите, тъй като Джаро ще разбере, че са го закопчали и единствения, който може да даде такива анонимни показания остава Андонов.
Куката и според мен е жив, т'ва е малко предвидимо.
Нито един кусур няма да изтъквам (освен играта на Мартин, както споменах, разбира се :mhihi: ), тъй като за БГ продукция, си е нАмбЪр уАн и точка :!: :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 06 Фев 2012, 19:17

ineedmoney написа:Според мен Иво се е обадил (нали е бивш информатор на един от екипа на попов! В една серия от 1-ви сезон изпя конкуренцията). Звъннал му е, казал му е за срещата и са се разбрали да окошарят Мартин. Тва че е сигурен че е ченге, не пречи да си провери теорията. Мартин го боли фара, щото знае че ще му се размине, а иначе издирването му е начин да се запази прикритието.

Точно така мисля и аз :yes: Все пак всички предполагаме, така че всеки има право на мнение :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 06 Фев 2012, 20:13

Аз от скоро го гледам сега съм на 1 сезон до 8 епизод и бух казал че за БГ продукция си е много добре.
Само дето в началото даваха всички георй на сериала а сега нещо много взе да се акцентира върху Мартин,много бързо започна да се издига в очите на Джаро.
:driving: :dunno: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Фев 2012, 22:46

yavor20V написа:Кат изтече на Жаро присъдата ,продължаваме с 3ти сезон....демек ,нАесен чак :conf: :mhihi:
Куката се е върголил от летящия кенеф и е в някоя преспа ве....
Мартин ше лежи и след некоя седмица в ареста адвокатката на ТуЖаров ше го измъкне.
Миронов ше смени бастуна с инвалидна количка и ше се поЯви пак на гюрунтия :smoke:
Иво ше събере вихрогонска групировка и ше го дава тежко :bang: А генерал Гоцев ше почне да му пречи в един момент и това е точно момента ,в който Джаро ше излезне от панделата.
Косъмчето ше действа вътре с близнаците и ше излезне пръв ,да оправя на Джаро нещата заедно с Куката.
ФърлЯх боб и тва излезе :ok: :mhihi:

Е па като си прав - прав си !
Само дето ме съмнява точно адвокатката на Джаро да го измъкне .
Хем беше логично да изиграят номер на главестия (иво) хем няма как той да е на това място случайно .
Според мен всички ще се обърнат срещу иво , защото по начина по който Мартин свидетелства , всички останаха с впечатление че е главестия ги е издал .

Куката е жив - то е ясно .

Все пак сериала е добър - има къде , къде по-смотани световноизвестни продукции .

Мартин е слаб актьор или поне не става за тази роля - няма как да го махнат , щот е сложен там за рейтинг сред ученичките .

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 06 Фев 2012, 23:00

Мисля ,че е слаб като актьор,ама ше го видиме в "ПистолеД ,куфар и три смърдящи варела" ,който най-накрая тряа излезе вече ....
Много му е убита речта,личи си че е научил сценария ,а стойката му е като на сгоден циганин брат му :gay:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на дядо си е30ската
Мечтае да кара: подводница с шпер

Мнение от Войводата » 07 Фев 2012, 13:54

жалко за хубавата е34 накрая http://vbox7.com/play:a250102be3 защо ли не направиха каскадата с някое ауди :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 07 Фев 2012, 16:17

Войводата написа:жалко за хубавата е34 накрая http://vbox7.com/play:a250102be3 защо ли не направиха каскадата с някое ауди :mhihi: :mhihi:

Нема пари нещо :mhihi: И Андонов, като му казаха вземи друга кола той взе пак някъв стар евтин таралясник. Като ще се харизва някоя кола, слагат все някви евтинджоси. И на магистралата като му се размина на Джаро обстрела с базуката пак пасатор ли кво беше гръмнат.
Изображение

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 07 Фев 2012, 19:29

Е нали ако взривяват Ку7-мици тряа пращаме sms 5 леа ,за да гледаме филма ве :mhihi:
Като ше батисват некоя кола,по-добре да е некой буджак с мотор пред блокаж :mrgreen:
Като се сета обаче ,има много подходящи 2.5тди-та ,ама нали требва да е бандитска кола и затва са подбрали хулиганът на пътищата 520 :ok:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 07 Фев 2012, 19:33

yavor20V написа:Е нали ако взривяват Ку7-мици тряа пращаме sms 5 леа ,за да гледаме филма ве :mhihi:
Като ше батисват некоя кола,по-добре да е некой буджак с мотор пред блокаж :mrgreen:
Като се сета обаче ,има много подходящи 2.5тди-та ,ама нали требва да е бандитска кола и затва са подбрали хулиганът на пътищата 520 :ok:

павел чернев, представител на софийските наркодилъри кара а6 2.5 тди във филма
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: 92' E30 M40 cabrio
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от Vasko_BP » 07 Фев 2012, 19:56

Е34ката си изигра перфектно ролята на хулиганска кола! Много ме изкефи!
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 07 Фев 2012, 20:26

аз днеска пак гледах последния епизод :mhihi:
и пак ме фана яд че не взе завоя с 34ката с вратите, на фона на тъпите аУдита :twisted: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 07 Фев 2012, 20:31

Не я взе с вратите, щото точно в тази сцена май баш Куката си караше бавареца. Ако беше някой от каскадьорите все ми се струва, че нямаше да ѝ прости на петиСата :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата