коя е най-екзотичната кола която бихте карали всеки ден?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: коя е най-екзотичната кола която бихте карали всеки ден?

Мнение от K_Ilkov » 06 Фев 2012, 13:01

Helix написа:Мисля че един корвет Z06 няма да е проблем да се кара целогодишно....

зависи кво разбираш под кара и целогодишно за коя година става въпрос, че тая едва ли :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: NISSAN PATROL 2.8 GL&OPEL OMEGA
Мечтае да кара: Alpina / B7 (E65/E66L) / 4.4 i V8 32V L (500 Hp)

Мнение от Stefanov_simeon » 07 Фев 2012, 15:47

Stefanov_simeon написа:Ако живеехме в нормална държава с добре подържани и почистени пътища и поне с по една магистрала юг-север и запад-изток с удоволствие бих карал Alpina B7 или Lexus LS 600h President.

Но за съжаление към днешна дата с разбитите,неопесачени и непочистени пътища с камикадзета на всеки километър бих карал явтомобил тип ТАНК/ВСЪДЕХОД/ИЗТРЕБИТЕЛ (при условие че имам бюджет да го подържам).

В тази графа бих класирал например Infiniti QX56 :

eто стария модел, грозен, мощен и проходим като танк,с динамика на спортен автомобил, а вътре 5 звезден лукс:
http://www.youtube.com/watch?v=3Rn2XtcNNPY

Новия модел 5 звезден лукс с динамика на спортен автомобил(на 1:10 минута тегли самолет) :
http://www.youtube.com/watch?v=VGjTWhf9 ... re=related

Engine: 5.6L V8
Power: 400 HP / 413 LB-FT
Transmission: 7-Speed Auto
0-60 Time: 6.3 Seconds
Drivetrain: 4x4
Curb Weight: 5,850 LBS
Towing: 8,500 LBS
Seating: 2+2+2
Cargo: 16.6 / 95.1 CU-FT
MPG: 14 City / 20 HWY
MSRP: $75,340 (as tested)

kiko написа:да,перфектна градска кола :mhihi: с тоя джуган успех да паркираш в центъра,а и през реки не си спомням кога за последно съм минавал :mhihi:

1. Не си спомням да има изискване амтомобилът да бъда компактен или градски ?
2. А и не всички живеем и шофираме в центъра на София, все пак България не е София !
3. Не си спомняш да си минавал през реки, ами питай ги в южна България (Хасковска област, Смолян,Рила,Родопи планина) през какво минават особено след тези наводнения последните дни (*за справка снимките накрая на поста ми)!

Аз дадох две предположения (в последствия и 3-то за прототип на Е34 кабрио) едното за нормална държава с инфраструктура и за държава с нашата инфраструктура,подръжка и шофьори.

Интересно ми е как има хора все са в контра с другите и намират косури.Тук се изразява лично мнение на едни едно им харесва на други друго. :driving: :bchug:

acho.rs написа: Е по-грозна Тойота не можаха ли да направят :mhihi: Тегли самолет - че какво са няколко тона алуминии . Те на Туарега му връзваха 150 000 кг 747ца и пак си я тегли ... с няколко хиляди уговорки де :lol:
А тва за динамика на спортен автомобил от 3 тона Камаз с 530НМ тяга - ще си замълча mhihi:

1.Infinity e луксозното подразделение на НИСАН,а Лексус е на Toyota !

2.Красотата както и грозотата са абстрактни понятия.За теб грозна за мен приемлива (няма идеално щастие казват хората).Новия модел е с доста по приятен външен вид. :driving:

3.Динамика на спортен автомобил.

Само ще те попитам БМВ 3er Coupe (E92) спортен автомобил ли е ?
Ускорение от 0 до 100 км. варира от 7,9 до 5,4 сек. в зависимост от модела ! :dunno:
(Инфинитито е с динамикета на BMW Coupe 330i (272Hp N53) 6,1 (6,4) сек от 0-100 км.)

Мерцедес CLK (W209) спортен автомобил ли е ?
Ускорение от 0 до 100 км. варира от 9,9 до 5,2 сек. в зависимост от модела ! :dunno:
(Инфинитито е с динамикета на Мерцедес CLK 350 (272 Hp) 7G-Tronic 6,4 сек от 0-100 км.)

Мерцедес SL (R230 FL) спортен автомобил ли е ?
Ускорение от 0 до 100 км. варира от 6,7 до 5,1 сек. в зависимост от модела ! :dunno:
(Инфинитито е с динамикета на Мерцедес SL 350 (316 Hp) Sportmotor 7G-Tronic 6,2 сек от 0-100 км.)

БМВ 6-та серия (E63) спортен автомобил ли е ?
Ускорение от 0 до 100 км. варира от 7,9 до 5,4 сек. в зависимост от модела ! :dunno:
(Инфинитито е с динамикета на БМВ 630i (272Hp) 6,4 (6,6) сек от 0-100 км)

За мен ускорението на този камион е забелижетилно, за размерите и аеродинамиката му!
0-60 Time: 6.3 Seconds
Апропо, че съперничи с най-новите БМВ 3-ки и двуврати Мерцедеси като ускорение. :dunno:

И за тези който си мислят, че няма да им се налага да минават през реки...в България не е нужно да се минава през реки те пътищата ни са като реки...!?!? :ranting:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:-)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 07 Фев 2012, 17:38

Stefanov_simeon написа:3.Динамика на спортен автомобил.

Само ще те попитам БМВ 3er Coupe (E92) спортен автомобил ли е ?
(Инфинитито е с динамикета на BMW Coupe 330i (272Hp N53) 6,1 (6,4) сек от 0-100 км.)

Ти на ускорение от 0 до 100 динамика ли му викаш?
С този гърбат кит с 140км/ч.+ (понеже толкова е на магистралата) не можеш да земеш завой без да почнат да излизат никролози от жабката, е т'ва е динамика!

Нищо против колата, и аз напред съм писал че ако ще е една единствена кола за 365 дни ще е джиБ, но да викаме динамика на спортен автомобил ускорението до 100км/ч.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Фев 2012, 17:42

Stefanov_simeon написа:...

и викаш инфинитито ще те оправи в тея реки :mhihi:
или ще му направиш един ластик 0-100 на потопа ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: NISSAN PATROL 2.8 GL&OPEL OMEGA
Мечтае да кара: Alpina / B7 (E65/E66L) / 4.4 i V8 32V L (500 Hp)

Мнение от Stefanov_simeon » 07 Фев 2012, 21:10

K_Ilkov написа:
Stefanov_simeon написа:...

и викаш инфинитито ще те оправи в тея реки :mhihi:
или ще му направиш един ластик 0-100 на потопа ...

Навярно поне Инфинитито ще има някакъв шанс да се справи с тези реки или да излезе извън пътя по-нависоко за да избегне пътя на водата...но спора става 3-ти клас 2-рия срок, кой по по най...

Айде със здраве :bchug:
:-)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 07 Фев 2012, 21:39

Stefanov_simeon написа:
Stefanov_simeon написа:
kiko написа:да,перфектна градска кола :mhihi: с тоя джуган успех да паркираш в центъра,а и през реки не си спомням кога за последно съм минавал :mhihi:

1. Не си спомням да има изискване амтомобилът да бъда компактен или градски ?
2. А и не всички живеем и шофираме в центъра на София, все пак България не е София !
3. Не си спомняш да си минавал през реки, ами питай ги в южна България (Хасковска област, Смолян,Рила,Родопи планина) през какво минават особено след тези наводнения последните дни (*за справка снимките накрая на поста ми)!

това за софия май ти го казваш. ;) умишлено не я споменавам да няма дразги каквито ми ги вменяваш но в интерес на истината тук има достатъчно широки улици за сметка на други градове кадето освен,че няма да има каде да паркираш няма да може да се и разминеш,а говорим за евридеика.за реките пак не си променям мнението,това което се случва,данеби да е всяка година?ако беше така там всички щяха да са с уазки.а и там в момента освен с бтр-и друго ме съмнява да мине,и за капак тва инфинити е толкова голямо,че няма да се учуда винетката му да е като за камион :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата