Бензиномер
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Re: Бензиномер
SergioDelRio_ написа:и на двете сонди кабелите бяха скъсани, припалх поялника и всичко си доиде на място и се оказа, че си имам и 55л. бензина хаххахахах
За малко да си олееш калника

SergioDelRio_ написа:и на двете сонди кабелите бяха скъсани, припалх поялника и всичко си доиде на място и се оказа, че си имам и 55л. бензина хаххахахах
Колега какви цветове кабели да търся , че и моята стрелка отиде в крайна лява точка и колкото и да сипвам не ще да мръдне.Днес махнах задната седалка и видях този капак ,но не посмях да разглобявам по нататък , защото незнам какво да търся , а пък и голям студ трябва да я вкарам в гаража

Проблема ти е в пистата по която върви поплавъка извади помпата почисти го и ще се оправи. Имах същия проблем но го оправих работата е за 10 минути, защото сега като се е замърсила не подава точна информация за нивото на бензина и показва че е в резерва и свети лампата. Не е проблема нито в кабели нито в таблото. Гарантирам за това което пиша. 

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Колеги,и аз имах такъв проблем-бензин има а стрелката стои на нула.Ако проблема не е от жиците в резервоара може и да е от самото табло.Понякога като дам на контакт и покаже 0,думвам таблото 2 3 шамара
и стрелката се вдига.Може да пробвате да разглобите самото табло и вътре на датчика за горивото има 3 шиша които влизат в платката на таблото-позачиствате ги с шкурка/скочбрайт или някъв друг фин абразив и би трябвало да се оправи-при мен стана! 

- q6kata
- Потребител
-
- Кара: Bmw 318 E36
100% е от кабелчетата на бензиновата помпа аз имах същия проблем преди зимата черното кабелче наи често се разпоява.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2