поднася ми надясно през дупки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Re: поднася ми надясно през дупки
Мисля,че може да е и от тампоните проблема,все пак хубаво е да се погледне.Бих купил стар амортесьор от някоя кола внос,пред някой нов боклук.Мойта кола като я купих я покарах 1г след,което амортесьорите сдадоха,след това тампоните,всичко си беше заводско,нямаше нищо сменяно.Жалката реалност,15г една кола се кара някъде си и няма проблем,стъпва в БГ и след година 2 всичко е за смяна,давай пари винетки,данъци и тн.
От 3г карам билщайн б2 май се водят,не следя много много дупките и проблеми нямам за сега,май е въпрос на какви ще попадне човек.Междодругото карам амортесьорите от 2г с мтех пружини,уж трябва да са се измъчили повече?

От 3г карам билщайн б2 май се водят,не следя много много дупките и проблеми нямам за сега,май е въпрос на какви ще попадне човек.Междодругото карам амортесьорите от 2г с мтех пружини,уж трябва да са се измъчили повече?
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- c3ka7a
- Потребител
-
- Кара: E30 m20b20
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: Харчи и не върви.
- AcTePuKc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '06 е60 530i & '96 e36 328i
- Мечтае да кара: e60 M5
Аз пък залагам на тампоните на задните носачи.По простат причина че няма как от изтървал аморт да дарпа колата наляво или надясно.До сега не съм имал такива симптоми при изтървали аморт.Преди 2 години така,влизам в дупка и колата потегля в някава посока и проблема беше точно в тампоните на задните носачи.А ако по самият аморт е оамзан това значи че е изтърва,но примерно от него колата може да се люлее или да не е стабилна на пътя.
П.П.Нека колегата каже когато отстрани проблема какво е било!
П.П.Нека колегата каже когато отстрани проблема какво е било!
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
Василев написа:Здравейте .
когато завивам леко наляво и мина през някоя дупка , колата ми се тресе и леко поднася надясно .
миналата седмица я гледаха майстори .. смениха един шарнир , изкараха го че е заминал , но пак ми поднася .
аз като я загледах и видях че десния ми амортисьор е заминал - изтекъл е .
въпросът ми е според вас възможно ли е затова да ми тресе надясно за да съм сигурен и да търся предни амортисьори ..
100% амортисьор, и аз така си мислих с тампоните на магарето смених и пак си занасяше на страна в дупката напълно напразно беше тази смяна. след смяна на амортисьорите задните се опарви
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
От амортисьор е колега, миналото лято и моята беше така но след смяна на амотрисьорите всичко си се управи

- AcTePuKc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '06 е60 530i & '96 e36 328i
- Мечтае да кара: e60 M5
Ама то какво става .Ние си пишем тука пък той колегата даже май не следи темата.Да каже поне какво е станало,какъв е бил проблема?
- STOPSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Нещо между 320-ка и М3
- Мечтае да кара: S62B50
на мене ми носеше така задницата в завои или като дам газ колата самичка си завиваше с задните гуми сякаш много жива беше смених тампоните на задните носачи бяха се скъсали сега се появи друго носене като карам на сух асфалт и като има пясък пак шава и все си мисля че е от шарнирните втулки на носачите мисля и тях да сменям пак на няма и 40к 

- BERLYNA318TDSMADRID
- Потребител
-
ами да така е колеги това са коли които искат малко по специални грижи !! а и втора употреба не е решение за този проблем !
Аз като съм в ИСПАНИЯ да ти кажа,че под 300евро не мога да си намеря! но в твоя случай си постъпил по най правилния начин че си сменил всичко и по добре !! карй си колата с КЕФ................
сега нали е добре ?
Аз като съм в ИСПАНИЯ да ти кажа,че под 300евро не мога да си намеря! но в твоя случай си постъпил по най правилния начин че си сменил всичко и по добре !! карй си колата с КЕФ................

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2