Коя марка авто-аудио ще препоръчате?
Модератор: Icco
- RECI
- Потребител
-
- Кара: Е34 TDSA
извинявам се че пишех на латиница но не съм много на ти с PC-тата и не знаех от каде да мина на български но вече знам.
Turturelo както ти викаш :
За една качествена музика 3-4000лв. въобще няма да ти стигнат... Едно стъпало и един бас са ти 2000лв ,
но все пак това е най-скъпо в една музика особенно стъпалото,
е вече ако искаш музика при която първо се чува SOUND-а а след 2-3 минути колата май вече ще ти трябват към 8-9000 и пак зависи от къде ще си я купиш.

Turturelo както ти викаш :
За една качествена музика 3-4000лв. въобще няма да ти стигнат... Едно стъпало и един бас са ти 2000лв ,
но все пак това е най-скъпо в една музика особенно стъпалото,
е вече ако искаш музика при която първо се чува SOUND-а а след 2-3 минути колата май вече ще ти трябват към 8-9000 и пак зависи от къде ще си я купиш.
- Мечката
-
Аз съм почитател на марката Blaupunkt.Качеството на звука е отлично, а и не са толкоз скъпи.
http://www.blaupunkt.at
http://www.blaupunkt.at
- ognianfotev
- Потребител
-
Не е важна само марката, а парите които си приготвил и съотношинието цена-качество на отделните модели.В старите си коли имах музика предимно Сони. Но за седмицата Сони не можа да ме грабне.Избрах Пайнер Р77МР стилен дизайн,радио с МР3 диск, дистанционно за волана и мосфет транзистори на изхода.Комплект с 30 см. суббас на Вега и мощно стъпало в багажника не свири никак лошо.
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Виждали ли сте Типото на МВН?
Пича каза ,че музиката с все компютъра излизала 8000лв. Марката мисля ,че беше "Екстриим". Много е качествена , адски силна е , но незнам какво същност представлява. Каза ,че била 2.5 КилоВата , от което се породиха моите впечатления , че той нещо не разбира много много... Дайте интирнит адреса на МВН ако го знаете , и кажете какво мислите за въпросното Типо....
Пича каза ,че музиката с все компютъра излизала 8000лв. Марката мисля ,че беше "Екстриим". Много е качествена , адски силна е , но незнам какво същност представлява. Каза ,че била 2.5 КилоВата , от което се породиха моите впечатления , че той нещо не разбира много много... Дайте интирнит адреса на МВН ако го знаете , и кажете какво мислите за въпросното Типо....
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Мойта музика е правена в МВН, когато стане дума за КарАудио ходя там, музиката с notebook излиза повече от 8000лв. Само че качество в тази кола няма, има сила, мощност, налягане, може да ти сцепи черепа, ама качество на звука тц. Повечето неща вътре са родно производство! Нищо лошо да са български, но не е направено както трябва
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
В красна поляна зад блока който гледа към пазара се намират, цена така немога да ти кажа, ако имаш кола за правене може да идем заедно и да ти измъкна някаква отстъпка...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30