Фирма представител на Заволи за България
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Фирма представител на Заволи за България
здрасти,
може ли някой да ми даде координати на официалният вносител на фирмата заволи италия. става въпрос за газови уредби и по-специално за газов инжекцион на фирмата заволи.
ще съм ви много благодарен за всякаква информация.
поздрави
може ли някой да ми даде координати на официалният вносител на фирмата заволи италия. става въпрос за газови уредби и по-специално за газов инжекцион на фирмата заволи.
ще съм ви много благодарен за всякаква информация.
поздрави
______ i aim to misbehave_______
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
има ли фирма за Газови инжекциони на която и признават инсталациите в ГЕР? тоест мога ли да съм сигурен, че ще взема TÜV ако си вкарам газ ?
Мерси, ама имам проблеми точно с тази фирма в Пловдив и затова търся в София официален представител
Колкото до Германия:
никакъв шанс. понеже моята газова ми се развали там се опитах да ида при преставител на Заволи за там и се оказа, че дори системи слагани в ЕС напр. Италия или Полша, не се признават от германските официални дилъри. А пък ТЮВ посмъртно няма да я озакони.
Имат някакви правни проблеми и в момента е ужасна бъркотия по този въпрос в Германия.

Колкото до Германия:
никакъв шанс. понеже моята газова ми се развали там се опитах да ида при преставител на Заволи за там и се оказа, че дори системи слагани в ЕС напр. Италия или Полша, не се признават от германските официални дилъри. А пък ТЮВ посмъртно няма да я озакони.
Имат някакви правни проблеми и в момента е ужасна бъркотия по този въпрос в Германия.
______ i aim to misbehave_______
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ