Оборотите в червено

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 23 Май 2006, 22:42

а някои пробвал ли е колко са реални 200-та километра по книжка при М43

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката

Мнение от Vozq_bez_pari » 24 Май 2006, 0:22

bmwdriver написа:
Приятеля ти нещо не е видял като хората.Максималната скорост зависи
от предавателното число на 5-та предавка и предавателното число на дифа.
Понеже на 318ис и 320 скоростите и дифа са едни и същи,то и максималната
скорост е еднаква-214 км(километража показва около 220).Ако прекъсвача
е преместен на 7000 оборота,километража може да достигне около 235 км(около 225-227 реални).
Но само с прекъсвача няма да стане си мисля.Трябва да се пипнат таблиците
на горивото и аванса.

мм незнам аз мисля че скороста мах по таблица 214км/ч която дават от завода е тази която може да поддържа колата без проблеми,
а максималната която може да достигне е повече :wave: :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 24 Май 2006, 0:54

bmwdriver написа:Приятеля ти нещо не е видял като хората.Максималната скорост зависи
от предавателното число на 5-та предавка и предавателното число на дифа.
Понеже на 318ис и 320 скоростите и дифа са едни и същи,то и максималната
скорост е еднаква-214 км(километража показва около 220).Ако прекъсвача
е преместен на 7000 оборота,километража може да достигне около 235 км(около 225-227 реални).
Но само с прекъсвача няма да стане си мисля.Трябва да се пипнат таблиците
на горивото и аванса.

Абе тои не е от тези дето си измисля или преовеличава.А пък едва ли не може да рзличи 235от 260.И също спомена че при 260 има червена малка лампичка която светва при около 260-нещо като предопридителен сигнал.Според мен може да е бутано това онова :)
Другият вариант е грешно показващ километраж :)
А пък ако е вярно това което казваш,нещо много слаба ракия се оказаха прехвалините 320-ки че и 325-ци даже.В крайна сметка само от звук го докарват май
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 24 Май 2006, 1:34

Другият вариант е грешно показващ километраж
А пък ако е вярно това което казваш,нещо много слаба ракия се оказаха прехвалините 320-ки че и 325-ци даже.В крайна сметка само от звук го докарват май

Май нещо не и е наред на колата на твоя приятел или има серизно нещо пипнато по нея, което пък не се сещам какво трябва да е, за да вдигне 260. То ако беше така всеки щеше да си прави 320ската да вдига 260 :mhihi: И кво им е слабото на прехвалените 320ски?! Пускал ли си се срещу 320ска да те понакаже 8) Ти да не си мислиш още, че всяка кола, колкото и пише на километража и ги вдига а :?: И айде стига с тея, че в книжката пишело макс. скорост за поддържане! То ако 320 вдига 260, М3 колко трябва да прави ?! 380?! Стига, вземете се малко в ръце :!: Повечето коли имат стандартни уреди за почти цялата палитра от двигатели. Твойта 316ска има същия километраж като 318и и кво? Да не е по-бърза случайно?!

ПС.Sorry малко за стила, но се дразня на такива мнения :twisted:
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Май 2006, 7:08

Vozq_bez_pari написа:...

дори само по броя на мненията му ще разбереш, че говори истината :)
точно това си е максималната скорост на 320ката. И може да я подържа без проблеми. Многократно е изпробвано

verdano написа:нещо много слаба ракия се оказаха прехвалините 320-ки че и 325-ци даже.В крайна сметка само от звук го докарват май
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

осъзнаваш ли, че мнението ти в един такъв форум, където 50% от хората карат 320ки не е много на място?!?! Не знам кой толкова ти ги е "прехвалил" тези коли... Не вярвам и да разбереш защо :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 24 Май 2006, 8:20

Loewe написа:
Другият вариант е грешно показващ километраж

Твойта 316ска има същия километраж като 318и и кво? Да не е по-бърза случайно?!

Явно не е по бърза с това гениално решение на БМВ(1,6i М40) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А пък каткто виждаш от аватарите и мислиш ли че ми дреме колко върви боклука от Мюнхен :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А пък за прехвалването как кой ми ги хвали?
Написах го и нарочно го удебелих (като направих и с боклука)и ето го резултата-детското ти мнение.А пък гледай отностно боклука какво ще стане по надоло от цветущи мнения
И за кво да се пускам с 320?
Ако можеш да ми обесниш? Преди 3-4 месеца дали не е и по-малко купи колатаи се похвали тук и вече раздаваш правосъдие.Да не си правен на конвейра на БМВ случайно? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А и до колкото знам не живееш май в БГ и много отдавна трябва да си надживял вродената си простотия
Явно доста хора от тук трябва да пораснат и да се научат да приемат реалноста :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П.С.Нищо лично малко съм крив като ставам сутрин :D
Последна промяна verdano на 24 Май 2006, 8:43, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 24 Май 2006, 8:32

осъзнаваш ли, че мнението ти в един такъв форум, където 50% от хората карат 320ки не е много на място?!?! Не знам кой толкова ти ги е "прехвалил" тези коли... Не вярвам и да разбереш защо :D

Трябва ли да осъзнавам?
Ти тогава защо се включи в темата явно и ти се засегна.Даже май се оказа най-засегнат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако нямаше поне малко истина в това което написах никой нямаше да се засегне.
Що се опитвате да направите по-добро с празни приказки това което не е могло да стане както ви се иска на конвейра в Мюнхен.
:)
И ако някой беше написал като отговор на моята провокацийка
"Ами така си е не е кой знае какво ама върши работа. " :)
Всичко свършваше на момента и със сигурност щях да го поздравя лично :)
Абе какво да ти обяснявам ............ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Честно казано написах го нарочно щото доста одавана се каня и резултата е точно както си и мислех
Изводите сам си ги прави..........
И наистина нямам нищо против 320 :)
все ми е тая
;)
Моля модераторите и този който е пуснал темата да ме извинят, доста им усрах темата, ама не можах да се сдържа :roll:
Последна промяна verdano на 24 Май 2006, 15:57, променена общо 4 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 24 Май 2006, 8:45

Продължавай още с провокациите, усещам как ще има трито :mhihi:

Относно двигателите от Мюнхен: Всяка 320ска ще бие C200 8)

Иначе, да наистина има много по-луди коли от 320ската, пак БМВта разбира се :) , но 320ската е оптималният вариант за БГ ентусиаста. Ако можехме да си го позволим, всички щяхме да караме Мки ;)
И за последно - 3ката е законодател в класа си!

ПС. Сърди се на себе си, че си си купил БМВ с 1,6 :!:
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 24 Май 2006, 8:49

Loewe написа:Продължавай още с провокациите, усещам как ще има трито :mhihi:

Относно двигателите от Мюнхен: Всяка 320ска ще бие C200 8)

Иначе, да наистина има много по-луди коли от 320ската, пак БМВта разбира се :) , но 320ската е оптималният вариант за БГ ентусиаста. Ако можехме да си го позволим, всички щяхме да караме Мки ;)
И за последно - 3ката е законодател в класа си!

ПС. Сърди се на себе си, че си си купил БМВ с 1,6 :!:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Явно обичаш да се правиш на дете :winky:
На доста ниско ниво паднах като ти обърнах внимание май :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 24 Май 2006, 11:04

Brabus като ти гледам стила на писане май-никога не си достигал високо интелектуално ниво.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 24 Май 2006, 15:19

Breyton написа:Brabus като ти гледам стила на писане май-никога не си достигал високо интелектуално ниво.

:winky: И аз те обичам мой :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А относно стилът ми на писане-нямам избор трябва и по-глупавичките да ме разбират :winky:
Айде със здраве на всички било то с 320-ки или не :mhihi:
:bchug:

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Май 2006, 16:30

да, засегнат съм, но както виждаш не споря за това каква била 320ката
въпроса е че ти ДРАЗНИШ открито потребителите на този форум и това ме засяга повече. Дреме ми, че някой като теб се бил изказал лошо за 320ките :mhihi: Ако се засягах от това до сега да съм се самоубил :mhihi: :mhihi:
Ти сигурно си някой автомобилен инжинер или може би нещо повече, че си позволяваш да даваш такива оценки :help: Твоето мнение е най-вярно и виждаш ли всички трябва да се съгласим с него. Пази си го за себе си и не дразни останалите!
Чудя се какво търсиш в този форум още? Кажи си мнението и за останалите модели на БМВ и ни остави на спокойствие да се мъчим с колите които го докарват само на звук ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 24 Май 2006, 16:41

© написа:да, засегнат съм, но както виждаш не споря за това каква била 320катаДреме ми, че някой като теб се бил изказал лошо за 320ките Ако се засягах от това до сега да съм се самоубил

Ей това определено ти прави чест :yes:
Ако беше по наблизо бих те почерпил едно :)
на другите ти въпроси няма да ти отговарям щото пак ще се засегнеш.
Айде заключвайте да не дразним повече хората че много шум взе да се дига :D

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Май 2006, 16:47

имаше някакъв отговор от твоя страна, така че заключвам

Предишна

Назад към E36