свири ми лагера на динамото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
свири ми лагера на динамото
здравейте може ли някой да ми каже защо не може да се сменя лагера на динамото а ново струва 600€ предпочитам да продам колата отколкото да дам тези пари за динамо
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Кои ти говори такива глупости, не можело да се сменя лагера на динамото
.
Тръгваш на горе по ул. Наум от Хемус посока семинарията и посредата ще видиш една табела за поправка на динама и стартери и за 10-15 лв. си готов.

Тръгваш на горе по ул. Наум от Хемус посока семинарията и посредата ще видиш една табела за поправка на динама и стартери и за 10-15 лв. си готов.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Отидох на ел техник ония свали динамото искара лагера и вика беги да си купиш нов в първиа магазин в които влязах показах лагера и те ми дадоха същиа срещу 3.70лв
викам им по хубаво и по скъпо нямате ли ??? отговора беше > няма нужда да е по скъпо за да е същия боклук при което сложиха ми лагерчето срещу 10лв за монтаж и демонтаж и работата заспа и така вече 7 месеца няма проблем
а които иска да си купува алтернатор

а които иска да си купува алтернатор
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
stoniSe7ven написа:...Тръгваш на горе по ул. Наум от Хемус посока...
кандидат ентусиаст
...
Местожителство: madrid
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- stoni
- младши ентусиаст
-
имам два проблема живея в Испания и тези работи за 10-15lv ги няма ,отиваш във БМВ и ти казват ше не подлежи на смяна казаха като не ти се дават толкова пари усилваш радиото,колата е произведена ноември 1999год.ако си дойда с нея ще стане като с Волвото миналата година 750€ ремонт на предница може ли да му стане нещо или само сте си свири ????
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Може да блокира в даден момент и да скъса ремъка!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Абе и в Мадрид трябва да си имат магазини за лагери
. То в Перник са повече от 5
.
А динамо на старо не те ли устройва? Сигурно няма да е 600Е

А динамо на старо не те ли устройва? Сигурно няма да е 600Е

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

- stoni
- младши ентусиаст
-
знаете ли колко може да струва лагера или динамото в Дарик кар или някой е-мейл за лагери в Б-я:тука ходих по магазините за обтегача на ремъка и всички ме пратиха в сервиза БМВ 65€ само отгоре на това вземат по 55€+ДДС на час, ужасен ужас нали
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Колега, в Дару /не Дарик
/, цените не са кой знае колко по-различни от там дето се намираш. Май ще ти излезе по-евтино да си дойдеш до България с колата, да си купиш лагерче от НЕОТОРИЗИРАН търговец
и да ти го постави НЕОТОРИЗИРАН, средностатистически нашенец
.
Да не си тръгнал да сменяваш динамото. Успех

Да не си тръгнал да сменяваш динамото. Успех

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
някои може ли да направи сравнение на звукът на разбит лагер на динамото
П.с скоро бях пускал тема за странен звик които ту се появява ту изчезва .махнах кората на двг(отдолу)повреме на звука и забилязах че се получава от ремъка които леко се отмества от време на време от наи долнарта ролка-така поне ми изглежда
П.с скоро бях пускал тема за странен звик които ту се появява ту изчезва .махнах кората на двг(отдолу)повреме на звука и забилязах че се получава от ремъка които леко се отмества от време на време от наи долнарта ролка-така поне ми изглежда
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- stoni
- младши ентусиаст
-
вземаш една тръба слагаш я на ухото и проверяваш час по час ,на мене ми свиреше обтегача на ремъка а ако пуснеш фаровете и зашуми повече е динамо ,днеска ходих при един майстор леко познат и ми каза че не е лагера а е регулатора на динамото това пaк какво е ????
12 мнения
• Страница 1 от 1