Въпрос за петна по М43
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Re: Въпрос за петна по М43
ами , да ти кажа честно аз откакто съм взел колата повече пари съм дал по шукарии , салони ,джанти , външен вид и тнт , отколкото да си взема едно 2,8 примерно.
за следващата ми съм решил отсега , пак ще е е36 , ще ида до англия , ще си взема едно с перфектни ламарини , салон и мотор , пък обръщането хич не ме притеснява
аз преди 3 години броих за моето една много сериозна сума , ама тогава толкова вървяха , ко да направя
ааа , сега относно темата , моето е със същите петна , ясно някакво лаково покритие , ама след всяко миене на мотора с обезмаслител и гореща вода , пада по малко , предполагам на следващото миене няма да има и следа от него.
най странното е че същото го имаше и по гумените маркучи , и ме съмнява че се е получило от тия дето купих колата от тях (на горубляне) , а те нали я бяха измили и глиджосали отвсякъде , и после предположих че нещо с което са пръскали мотора да лъщее е причинило тези налепи
за следващата ми съм решил отсега , пак ще е е36 , ще ида до англия , ще си взема едно с перфектни ламарини , салон и мотор , пък обръщането хич не ме притеснява
аз преди 3 години броих за моето една много сериозна сума , ама тогава толкова вървяха , ко да направя
ааа , сега относно темата , моето е със същите петна , ясно някакво лаково покритие , ама след всяко миене на мотора с обезмаслител и гореща вода , пада по малко , предполагам на следващото миене няма да има и следа от него.
най странното е че същото го имаше и по гумените маркучи , и ме съмнява че се е получило от тия дето купих колата от тях (на горубляне) , а те нали я бяха измили и глиджосали отвсякъде , и после предположих че нещо с което са пръскали мотора да лъщее е причинило тези налепи
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
И аз да се включа моето М44 си го взех преди четири години с петна и до сега няма никъкъв проблем , около капачката нямаше ама след като му направих сам първата смяна на масло вече има и там улято
така че колега взимай смело и карай и това е
Успех 

- Double_D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i ; E46 330d
Смело колега, моята 318 я карам 4 години ве4е, когато я купувах имаше същите петна и все още ги има, а колата си върви перфектно....
Това е от заводската смазка или както искаш го наречи.... това не бива да те тревожи ама никак даже....
Това е от заводската смазка или както искаш го наречи.... това не бива да те тревожи ама никак даже....
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2