Смяна на челно стъкло в Дарукар?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Смяна на челно стъкло в Дарукар?
То затова стъкло втора ръка е по-добрия вариант за предно стъкло.mitrax написа:о и по-лоши случаи има , виждал съм менте счупено на Ножове направо , достаъчни да ти нарежат главата като за пеперудка.
- Neeky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го на М3мицин
- Мечтае да кара: Е36 М3
През пролетта на 2010година, брат ми сменяше заден джам на Е36-цата Седанче. В Дару цената на стъклото варираше в зависимост от това дали да е с трети стоп или не. Той си взе с трети стоп. Цената на стъклото беше 400-430 лв. (предполагам, че като няма нагревателите, предното ще е по евтино), а на монтажа..... ЗАТАЕТЕ ДЪХ над 300 лв. Така че, ако искате да си сменяте стъклото в Дару, си пригответе солидна сума парички, защото там труда си е по европейски 

- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
Аз съм доволен от монтажа в кобра, срещу кино арена, повече от 3 години вече са минали от както ми смениха предното стъкло на компакта и няма абсолютно никакви ядове.
и при мен така мн съм доволен от тях

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Amitival написа:Аз съм доволен от монтажа в кобра, срещу кино арена, повече от 3 години вече са минали от както ми смениха предното стъкло на компакта и няма абсолютно никакви ядове.
И аз така,само,че към Военна рампа пак на "Кобра" за 170лв ЕвроПейски джам

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Steve70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 E83
- Мечтае да кара: Каквото и да е с индекс "M"
Ще е любопитно ако някой от сменилите вече може да постне читава снимка с надписите на стъклото. Говоря за Кобра и за да Дару че и от Мустанга ако има.
. Може и да напише какво пише на надписа. Защото и на мен ми продадоха едно "европейче" както се опита да каже момата, ама се оказа 100% китайче, пък парите си бяха съвсем европейски.
Бях намислил да пиша тема за стъклата, но си взех почивка малко покрай прикриването на един вид измама. Сега съм на мнение да я направя, и ще имам нужда от снимков материал за коментари. Мисля на мошенниците да им скъсявам "далаверата" . И наистина много се различават стъклата. Може да ми пращате снимки и на лични, ще дешифрирам надписа за всеки който се интересува какво му е стъклото.

Никога не казвай никога, защото няма начин да няма начин.
СПРЕТЕ да се оплаквате от държавата, ПРОМЕНЕТЕ Я.
СПРЕТЕ да се оплаквате от държавата, ПРОМЕНЕТЕ Я.
на моето купе имах 25 см. цепнатина по средата (предно стъкло)... и като видях цените и реших да мина с по-евтиния вариант... срещу 1 лв. на сантиметър ми го залепиха и вече 2 месеца не е мръднало... и то при сериозни минус-ови температури... изобщо не си личи и съм много доволен 

- smokar
- Потребител
-
- Кара: BMW 325TDS Touring
- Мечтае да кара: BMW M6
А къде лепят стъкла колега?
Тея от 200 лв. са добре на един приятел беше му се пукнало оригиналното в едния край и си сложи такова с лента 2 година няма никакви проблеми. Слагай няма страшно тея в Дару много тварят. 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
а ако стъклото има пукнатина от вътрешната страна обаче, кво трябва да се свали за да се залепя ли?
"А къде лепят стъкла колега?"
... в Пловдив... края на Пещерско шосе... и не колега... не се сваля стъклото... няма значение от вътре или отвън е спукано... става много бързо и качествено... докато бях там да ми го залепят... дойдоха значително по-скъпи и нови коли от моята... и то не за 1-ви път. Процедурата ми отне не повече от 20 мин. Който желае да пи пише на ЛС и ще му дам номерата... хората даже и гаранция дават
... в Пловдив... края на Пещерско шосе... и не колега... не се сваля стъклото... няма значение от вътре или отвън е спукано... става много бързо и качествено... докато бях там да ми го залепят... дойдоха значително по-скъпи и нови коли от моята... и то не за 1-ви път. Процедурата ми отне не повече от 20 мин. Който желае да пи пише на ЛС и ще му дам номерата... хората даже и гаранция дават

- b00st
- User
-
е да ама мойто е спукано под таблото където чистачките стоят. явно предишния собственик я пуснал без чистачка и точно там седи пукнато. няма достъп без да се свали и затова мисля да не се занимавам...
Защо прибягвате до лепене? Смисъл ако имате Автокаско, те поемат напълно щетите и изплащат сумата по смяната. То не, че всички си правят каско де... ама поне изплащат 

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Стъклото не го плащат на 100%, въпреки, че са длъжни стъклени части да ги плащат напълно.
Армейците плащат бате. Отидох с напукан и те ме пратиха директно в Кобра. После искаха само касовата бележка и документа за гаранция да им представя и ми изплатиха всичко което е струвало. За другите фирми не знам.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- b00st
- User
-
krisu написа:Защо прибягвате до лепене? Смисъл ако имате Автокаско, те поемат напълно щетите и изплащат сумата по смяната. То не, че всички си правят каско де... ама поне изплащат
щото ще ти изплатят колкото да си купиш 1 боклук от кобра. аз лично си предпочитам оригиналното все пак става въпрос за оптика къде гледаш през нея постоянно докато караш и преценката ти зависи от тва стъкло.
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4