Писна ми от шибаните куки заклевам се

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 22 Май 2006, 11:12

Един съвет ако ви спрът за превишенеа скорост или за алкохол,изискваите удостоверение че съответния уред е минал на технически преглед в близките 6 месеца

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 22 Май 2006, 17:29

не още ... те винаги са били задължени да карат на лампи ... просто напоследък ги бяха погнали дали го спазват това
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 22 Май 2006, 19:00

Не твърдя, че съм много запознат с юридическата материя, но това с ГСМ-ите и там диктофоните не минава в съда. Не зная как точно се определяха такъв тип "доказателства", но не важат като доказателство по делто, поне в БГ- поне така мисля, тук има хора юристи- те ще кажат. тъй, че срещу
гадни
полицаи не виждам изход от подобен сорт.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 22 Май 2006, 19:11

Eй човек просто пош късмет ся ! на такива куки си попаднал 8)

другия път ще е някои разбран ;) дано ;) :P
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 22 Май 2006, 19:12

опа без да искам две пуснах ама вие ме разбрахте

сори пак ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 22 Май 2006, 19:30

Абе нека да не важат в съда доказателствата. Званите в някоя телевизия, там в София са ви на краката, нека да го гледат цял ден по новините всичките им тъпи шефове, че след това може и скрита камера да им направят и после искам да видя как министъра на вътрешните ще обяснява, че са единични случаи и са взети мерки. Гарантирам, че на тоя който е бил причината за цялата тая дандания света ще му се види тесен.
In Ban We Trust!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Май 2006, 23:51

Само си чешеме езиците :roll:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 23 Май 2006, 7:51

BMW_maniac написа:Не твърдя, че съм много запознат с юридическата материя, но това с ГСМ-ите и там диктофоните не минава в съда. Не зная как точно се определяха такъв тип "доказателства", но не важат като доказателство по делто, поне в БГ- поне така мисля, тук има хора юристи- те ще кажат. тъй, че срещу
гадни
полицаи не виждам изход от подобен сорт.

Има нещо в конституцията от рода на - никой няма право да те снима или записва без твоето знание и съгласие .. или нещо от сорта .. според мен заради това няма да мине .. иначе остава идеята с пресата .. ;)

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 23 Май 2006, 11:27

Дори да запишеш може да си го ползваш за лична употреба :!:
Дори ченгетата искат заповед за ползване на СРС-специялни разознавателни Средства-от прокурора а вие с тея ГСМ-та и тем подобни не става :uups:
Просто тряяя си знаеш правата и да НЕ се ГИПСИРАШ щот тогава те изяждат с парцалите ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 23 Май 2006, 12:51

Добре а тоя паляк как ще докаже, че съм минал на червено? Само на думи ли ... едва ли?! Другото което е аз винаги съм си мислил, че някой за да ми каже, че съм минал на червено трябва да гледа сетофара от моята страна. Какво ще отговори на въпрос в съда: "вие видяхте ли да свети червено?"

това е най-измисленото... ебем ти и рекета ти ебем. абе я кажи колко годишни бяха тея. щото има някои млади мноо нагли на мен така веднъж ме спряха към 3ам-4ам на НДК и ония ми обяснява как ако искал може да намери нещо в мен/наркотици примерно, понеже преди това ме пита дали имам такива неща/ ... важното е да не им се плашите на такива !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 23 Май 2006, 14:16

млади бяха... 25-26 там някаде
под 30
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 23 Май 2006, 15:28

Според мен са започнали така да правят, понеже доста им намаляха приходите от рушвети.
Не знам дали си спомняте, ама наскоро пуснаха една новина, че някакво момче от Търново го осъдили за даване на подкуп на пътен патрул. От друга страна, скоро бяха пуснали едни цивилни полицаи да предлагат подкупи на катаджиите. И хората не дават вече толкова лесно, а и полицаите не си искат винаги. Досега съм давал само веднъж, но от тогава въобще и дума да не става. Случвало ми се е два пъти като видят, че нищо няма да изкарат, да ми връщат документите - единия път с обяснението, че ще ми пратели фиш по пощата :mhihi: , другия път, понеже вече съм имал един акт, и от него щели да ми вземат 10 точки, и от техния още 10 и съм шял да остана без книжка, затова те били така добри - да повярвах ви.
Обаче досегашното ниво трудно се поддържа само със заплатка :( ... ...
И какво да правят - минал си бил на червено - ще ти взема книжката и колата и ала-бала.
Това, което може да направи е да ти вземе талона, а не книжката, а колата може да ти я спре само ако е неизправна технически.
Ти си пишеш твоите възражения - не пиши много, само че си минал на зелено и го ПОДПИСВАШ и най-вече - дръж се на положение - не им отговаряй, не спори с тях - иначе имат право и да те арестуват. После си го обжалваш, като преди това (в тридневен срок след съставянето на акта) пишеш възражения, че са се държали грубо, че са се били скрили и така нататък - общо взето описваш ситуацията.
Техният подход е ясен - ако с тебе номера не мине, ще мине с друг - ако си много отворен, ще ти напишат акт ей така напук - и да ти падне акта после, тях не ги бърка.
Touring & windsurf club

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 23 Май 2006, 19:19

И аз съм чувал, че в съда видео и аудио доказателства без прокурорско разрешение не се приемат, но нямам 100% потвърждение.
Но както беше казал някой - директно в няко телевизия и хоп по новините да видят те.
Днеска във входа на един перваз гледам писмо до баща ми на чието име е колата. Отварям гледам от КАТ искат да се яви собственика на 30.05.2006 в 13:30 при тех.
Обаче писмото препоръчано, а никой не го е доставил няма подпис на доставил или на получил. Та си мисля дали да се занимава с глупости или да ги отебе. То той е в системата, така че едва ли нещо ще направят ама...
Тъпото е че нещо съм сгафил на 03.05.2006 в 14:40, а аз немам никакви спомени от тоя ден! Ако съм направил нарушение и са ме снимали трябва ли в писмото да има снимка или не?
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Май 2006, 11:14

Може да ме наругаете ,но аз в повечето случаи плащам,щот нямам нерви и време да се занимавам с тех!
А и обикновено съм в нарушение,та некакси не върви да се права на мъж!
Фърлям,обаче до 5 кинта и ако щат!
Ако иска повече-се разправяме,но до сега за 20 години имам 3 акта ,от които 2 за вдигане с "паяк"!
Във всеки случай номера с телефона на запис върви,щот ти първо на него ще го покажеш и той ще се разкандардиса да остане акта,а ако не ще в "Господари на ефира" никой нема да те пита имаш ли прокурорска заповед за използване на СРС !
Би трябвало да не съм от даващите подкуп,ма държавата ни е още такава:пазарно-измамна и тая ситуация си е като бизнес-пазарлък!
Той иска да хапне повечко-аз пък бързам и си плащам за гяволъка!
Естествено така няма скоро да сатнем бели хора,ма аз оставям други да оправят вселената!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 26 Май 2006, 13:41

Евала. Поне на светци не се правиме :)
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории